ååh, julkänsla

Jag vill fixa iordning julmyset nu nununuunuuuu! Men eftersom jag jobbar i helgen så på måndag då ska jag minsann visa mysiga bilder. Hur vi i den här lägenheten ska fira jul. Jag vill känna julkänslan, jag vill känna doften av jul. uujj. vad jag känner mig fjantig!

Aja, var och handlade med mamma och bestämde mig för att ikväll blir de bakad potatis med hemgjord lax och keso/advokado/rödlök röra. Mumms.

image285

ITALIEN, när jag var där med tjejorna.
Bild tagen av moi.

Vaken,

Jag sover så hårt om nätterna så jag varken vaknar av väckarklockan eller av att någon ringer. Jag känner att min kropp vill gå i ide. Sova dygnen runt tills de blir Maj och vår igen.

Bara för att man är ledig ifrån jobbet så betyder de inte att man är ledig ändå. Idag står de städning, tvätttning, åka och handla på hemtex och på maxi med mamma och moster. Klockan 15 ska jag göra en hemlig och obehaglig sak. Nog om de. Ikväll är de Idol, jag vill egentligen inte se för att Daniel åkt ur och jag vet inte hur många ggr jag har skrivit att de var en skandal, men jag skriver de en gång till: skandal! Har hört ryckten om att Amanda ska sjunga en superbra låt så de blir väl så att jag är klistrad framför tvn ändå med något gott. Fläskfile med potatisgratäng med ungsbakade grönsaker och rotsaker? Låter ganska så bra!

I helgen jobbar jag. Precis som förra helgen och precis som nästa helg. Ga-a-a-aaaah! Men i morgon kväll är vi bjudna hem till mamma på skaldjurskväll.. de står hummer, kräftor, räkor medmera på listan. Jag ska hugga in på kräftorna mest tror jag!

XOXO

Underbar!

image284


Jag diggar

image283

Detta skärp.
Lite gammaldags ser det ut att vara men jag gillar de skarpt.
130;- ifrån Nelly, inte alls så farligt

Hoppsan,

Dagen började med att jag flög upp ur sängen 10.07 och jag började 10.00.. hmm. Första gången jag har sovit över på jobbet. Men strax efter 10.30 var jag på jobb så jag var snabb som sjutton!
Hem
Idag när jag slutade vid 18 så var sis och dadi och handlade så jag fick skjuts hem. Var föresten förbi Hemtex också. 50% på allt i hela butiken OCH FAN VAD MYCKET SNYGGT! himmel och pannkaka helt enkelt. Köpte två snygga ljusstakar och en vas och en liten svart julgran. Ska dit i morgon med K och köpa täcken och kuddar till sängen, kanske nytt duschdraperi och sängkläder sånt man inte vill lägga nå mycket pengar på. Men som man nu kan köpa några fina för en bra slant ändå. SÅ alla gävlebor i morgon är de sista dagen med 50% i allt i butiken så passa på och åk dit. Om ni inte behöver något själv, så tänk julklappppppar :)

Nu ska vi laga lite mysmat sen blir de Efterlyst och de bästa av allt. Jag är ledig i morgon! Woho!

PUSS

Jag vill inte se idol på fredag

För jag vill se mer av DANIEL ....
gaaah, jag vet att jag inte kan klaga på att han åkte ut i fredags för jag röstade ju inte själv.
Meeen mer gaaaah. Ofattbart iaf. Och till er som röstade skam på er, för de här var de bästa idolen juh.


Asos är för bra ibland

image281image282

Jag fastnade för de här, vilken tycker du är finast?
Jag tycker nog Bild 1, fast Bild 2 ser skönare ut på något sätt.
Vad tycker du?

Nyårslöften 2006

Ja, alltså förra året skrev jag tre nyårslöften här i bloggen. De här var dem!

Nyårslöfte #1 - Äta mer fisk (börja äta de överhuvudtaget)
Nyårslöfte #2 - Ta tag i träningen!!! (jag har sagt det förr, men nu är de allvar)
Nyårslöfte #3 - Jobba mera. Vilket betyder säga JA till mer jobbtider, sluta lata mig


1;an och 3;an har jag klarat hur bra som helst. Angående jobbet så jobbar jag så mycket så de ibland säger; "hannah nu får du inge mer tider den här veckan, du måste vila dig"

2;an tog jag tag i skithårt i början som sagt. Från januari -> maj. Sen har jag inte kommit igång igen. Så den får stå på årets nyårslöfte också. Mina svarta bästa Replay jeans är för trånga. Så de säger väl en hel del? : )



Noppar hundkexen,

Jobbat 11-18. Skön tid. Både sovmorgon och man kommer hem i tid! Köpte med mig lite gottis hem. Väntar på att K ska komma hem från ett jobb han är på sen ska vi göra varma mackor! Fasen kom på nu att jag glömt köpa skinka. aja, får be K köpa de på hemvägen! Köpte lite hundkex på lösvikt åt Elviz men han vet inte hur man äter dem(!?) Han springer bara runt och leker med dem. Knas-skalle!

Nu är de typ bara en månad kvar till nytt år. Jag ska bara skriva ner nyårslöften. Kommer inte på alla såhär på rak arm.

Nyårslöfte #1 - Ta tag i träningen. (Jag var jätte duktig från januari -> maj, 4dagar i veckan minst tränade jag då. Men nu har jag knappt tränat något sen maj. fyyyy mig.)


Har du kommit på några nyårslöften? Brukar du kunna hålla dina? Jag ska ta fram de jag hade förra året och se vilka ha har kunnat hålla. Spännande.

Min lediga underbara dag är snart slut

Blev inge Valbo idag, prioriterade att vara med Elviz och gå långa promenader med honom istället.. Så vinterjackan kan köpas på onsdag istället. Nu ska jag ta disken och bädda rent ännu en gång i sängen. Tycker det är så skönt med rena sängkläder. Sen när K har slutat jobba och haft innebandyträning så ska vi äta tacos. Mummmsfillibabba!

Nyaste avsnittet av Desperate Housewives kom ut inatt. Jag håller på och laddar hem nu. 3 minuter kvar. Att jag aldrig kan hålla mig till avsnitten på tv. BYE, disken väntar!

Friis & Company

image279image280

HEY mys-plagg och väska!
Ni var fina, kom hem till mig!

Köp, Glöm bort, Köp, Glöm bort, Köp, Glöm bort, Köp, Glöm bort, Köp.. hm?

Är det något jag älskar

.. så är det att vara ledig måndagar. När alla andra har ångest på en ny vecka så sitter jag här och är helt ledig och ska ta mig ut till valbo köpcentrum och köpa mig en vinterjacka och någon skön kofta hade jag tänkt. Kanske någon julklapp också.


K vill inte ha så mycket julprylar.. meeeen jag har ska iaf få sätta upp julstjärnor i fönstren och så tänker jag köpa en jul  En som jag ska klä med vita kulor och ha som julgran. Föresten kan man ha dem inomhus? Tänkte ha någon hängande apelsin med nejlikor i. Sen ska jag köpa lite doftljus, doftpåsar och baka pepparkakor och lussekatter sen ladda ner en julskiva sen borde man ha lite julkänsla! Eller vad säger ni?

När tänker ni julpynta? Och hur mycket tänker ni julpynta?

Eftersom jag själv har vart..

.. Elitgymnast så vet jag att gymnastik ibland kan vara farligt och göra ont, väldigt ont.
meeeenn kuuul så inniiiii norden!

.. som sagt, ont!


Aldrig ska jag sluta älska dig...

.. för vi har så jädrans kul tillsammans. Jag älskar allt som har med dig att göra.
Fredagen den 13 maj 2005, som alltså var min 18års dag. Då träffade jag K första gången. Mhm.
Sen dröjde de 1.5 månad, dvs 24 juni - midsommar 2005 tills vi blev VI.
Dåååååå hände de grejjer. Så nu på julafton så firar vi 2,5 år. De är stort.
Fast vi firar mest pappa då som fyller 50! De är ännu större.

PUSS BABY!

image278

Paihola, sommaren 2006. HEY underbart.
(K har precis åkt wakeboard)

Uj vilken dag!

Jobbade först heeeela dagen. Helena var snäll och bytte sluttid med mig så jag hann göra mig klar tills födelsedagsmiddagen på gamla patong, jag kommer fortfarande inte ihåg vad de heter. Så gamla patong kommer jag nog att säga länge. Åt iaf både förrätt, varmrätt och efterrätt! Smaskens alltihop. Syster fick tomteblogg i sin efterrätt eftersom hon var födelsedagsbarnet. Hon öppnade även lite present så ja. Vi satt nog där lite drygt 2 timmar. Himla trevligt.

När man har skilda föräldrar så blir de lätt att de många olika firanden. Både bra och anus med de..



Jag kom hem vid 22 och då var de full rulle här. K hade lite kompisar här som spelade Guitar Hero. Men strax efter 23 så gick de vidare till Heartbreak, där de är 23 som åldersgräns. hm..  ;P

Nu ska jag och bästaste Elviz gå ut och gå sen blir de nog sängen. Jag är så trött. Ska upp och jobba i morgon också. Min helg de här. Ojämna helger är mina helger. Så nu vet ni det. Fast nästa helg har jag tagit åt mig extra hela helgen meeeen de får jag skylla mig själv. Men betalt 3 helger irad är inte så illa pinkat. Hade de vart sommar och varmt så hade jag aldrig jobbat 3 helger irad. Undra varför?

Godnatt för mig

Åh,

I den nyaste Fitness tidningen som damp ner i lådan i veckan så var de nå tips om små voodo-dockor.
Jäklans söta och jag har samma favorit som Fitness redaktionen - Health Girl

image277

Health girl har en starkt vilja och ger aldrig upp. Hon tycker om att ha kontroll över sitt eget liv.
Health girl är målmedveten och försöker alltid ha en positiv inställning.
Hon lever ett aktivt liv och praktiserar bland annat power yoga för att hålla sig i toptrim.
Health girl hjälper dig att må bra och komma i form

Hon levereras komplett med ritualkort så du själv kan aktivera hennes magi. Hon ska bli min för 89;-

Sounds good huh?
Att ha henne i träningsväskan skulle nog behövas!
Vilken är din favorit? Voodolls.se
Känner du någon som behöver lite Voodo kraft? Då är det ju en himla bra julklapp!

"Känner du någon som är krasslig. Eller som ska söka nytt jobb. Någon som haft lite för mycket otur på sistone eller som är trött på att vara singel. Eller som du bara vill visa att du bryr dig om."

De finns garanterat någon till alla. Se till att hitta din favorit!
Glöm inte att berätta för mig vilken de blir : )

Väntar på K

.. han är på väg hem från jobb och med sig har han pizza. Vi skulle köpa kina mat, både förrätt och varmrätt. Men de blev pizza istället.




Upd. Guuud så gott med pizza, men jag var mest sugen på salladen idag. Så kan de vara.. Men nu till skandalen!!!!!! JA, FÖR DE ÄR SKANDAL! Hur i h-vete kunde Daniel åka ut ur IDOL!? SÅÅÅ SORGLIGT!  Vet inte om jag vill följa de här längre, för nu har de gått åt skogen med de programmet. Spårat ut TOTALT..

Ni mina drygt 200 läsare, ni kan säga mig var det rätt eller fel? nu vill jag att ingen skriver rätt! Själv har jag bara en sak att säga, FYFAN!

Julfest 2006 och 2007

 image275image276

Jag och Mimmi 2006 och 2007.
Haha, vi är lite lika. Jag har samma min på båda.
PUSS på er ikväll

Bästa syster

Bästaste syster fyller 18 idag. Stor tjej nu stumpis.
Hoppas du har kul på krogen ikväll puman!
Vi ses i morgon! Love you

image274

Vad säger ni?


image273

Snyggaste bilden sen julfesten! Huh?

Sofie tyckte hon var jädrans kul med att gör mig till någon med krona, vingar och en trollstav?
Men visst lyckades hon, för jädrans kul är vad de är!

I morgon kanske jag slänger in några fler bilder!

NU Andra Avenyn, Avsnitt 24!

Aloe Vera

Vid den här årstiden så blir många förkylda och sjuka. Jag vill bara förmedla att ni ska köpa er Aleo Vera juice. Jag har inte ens vart på väg att bli täppt i näsan sen jag började att dricka den. Den tar bort alla slagg i kroppen och är man ren inuti så är man ren på utsidan också. De vill säga, finnar, acne och flammig hud försvinner. Aleo Vera är så sjukt bra. Är de någon som känner att de vill prova så säljer min mamma allt från juice till gel, smärtlindrande gel, salva mot torr hund, lipsyl, tandkräm med mera. De finns något som passar alla.

Jag har provat;
Juice - De bästa jag har gjort. En shot varje morgon piggar upp.
Gel - Har den i ansiktet efter jag har tagit bort sminket och man blir baby rumpa i hela ansiktet. Kan ha den på alla irriterande ställen på kroppen.
Lipsyl - Jätte skönt mot läpparna och innehåller inte nå vatten så de torkar inte ut läpparna. Luktar och smakar lite godis. Ger en fin liten glans. Hade på mig varje dag till Elviz fick tag i den. hmm.. finns visst fler som gillar de? Föresten så dricker Elviz Aleo Vera juice också. Går bra till alla djur. Jag vet flera som ger de till sina hästar.

Är det någon som är intresserad av mer information och priser så är det bara att höra av sig.

22/11

Nemen godmorgon gott folk! Har ni sovit bra? Jag har sovit sådär. Vaknade och märkte att K hade snott en av mina kuddar bara för hans åkt ner på golvet. Rackans. Måste köpa nya kuddar. De här är gamla som gatan. Undra om man ska köpa 2 för 99;- som vi har på maxi eller köpa något dyrare som kanske är något bättre? Jag menar jag som har lite problem med mina axlar och skulderblad. Tål att tänkas på.


Nu ska jag se ett eller kanske två avsnitt av Andra avenyn innan jag tar mig till disken.

Jag bjuder på en bild på min fis


image272

Lillfisen min! <3

Vi säger nu godnatt!

Hands up!

Woohooo.. godkväll!

Nyss kollat klart på Fråga Olle och fan vad jag älskar de programmet. Lite omoget, lite småtöntigt men de passar mig alldeles utmärkt! Förflyttade mig till sängen där jag nu ligger, jag känner att det är någon sorts tryckande huvudvärk på gång och då är de skönt att tänka att jag är ledig i morgon. Den ända lediga dagen den här veckan. Ska bli bäst. Jag ska städa lite och plocka lite. Sådär gå-och-små-mysa som jag älskar. På eftermiddagen ska jag och K äta på gamla Patong med hans mormor och morfar. Passar mig utmärkt eftersom jag älskar kina/thaimat. mhm..

Tidigare ikväll var jag och Elviz ut och gick med Emma och Rockan.
Pappa till min lillfis. Tyckte de var skönt väder, kanske för att jag hade två tröjor + jacka och långjalingar. Vi knatade på en bra bit, kom hem efter en timme så de är bra prommis för våra vovvar.

Syrran och mamma kom förbi också. Syrran fyller 18 på fredag och hon är helt lyrisk. Hon ska ha tjejfest på fredag och jag är bjuden, trodde aldrig att hon ville ha mig där.. Hon gick in och ut ett antal ggr i min garderob. Hon vet ju inte vad hon ska ha på sig, självklart kommer hon vara finast vad hon nu än väljer att ha på sig. Gah, jag tycker tiden går så fort. Erika slå mig inte nu, men du kommer alltid att vara TOLV och inte en dag längre i mina ögon. Du är ju min älskade lilllllllaaa lillllleeesyster. punkt.

Nu ska jag slå igång Andra avenyn. Ja, de är helt makalöst hur jag kan ha fastnat i den skräpserien. hujedamig.

PUSS mina vänner

Please forgive me...

image271


.. so sorry :(

Min fis! :)

image270

19/11

Efter jobbet idag så slocknade jag 2timmar på soffan med lillsnoffsan tätt intill mig. Han är så gooo. Jag kan inte sätta ord på hur mycket den krabaten betyder för mig. Mammas gofis. Jag gjorde senare makaronipudding med hur mycket vitlök i som helst. Helplessly garlic addicted.

Gick en långprommis nu ikväll med fisen. Vi mellanlandade hos mamma min. Där hon och syster höll på att smälla i sig kinamat. Jag petade i mig lite från systers tallrik de hon inte tyckte om.. bland annat svamp och baby majs. Fisen levde loppan i hela lägenheten.

Nu sitter jag och lyssnar på Brittan, I lördags när jag städade så gick den skivan i repris. Bra städ-musik iaf. Fisen ligger och småsnarkar här brevid, han ligger med huvudet på mitt smalben. Han andas tungt. Jag tror han drömmer nå koolt. Som att få springa lös i Paihola kanske.. De drömmer jag om iaf, kanske inte att springa lös men att åka dit. Igen.. Fisen skulle älska de lika mycket som mig..

Nu vart de mycket fisen prat. Ha de bra mina vänner..

Oj vilken helg!

Fredag: Jobbade 9.30-17... sen blev de mys för hela slanten med K! Vi gjorde mysmat och tittade på Idol. Mattias åkte ut och två dagar har gått sen han åkte ur och jag kan fortfarande inte säga om jag tycker de är bra eller anus.

Lördag: Började med att jag gick upp skittidigt. Städade, gick ner på stan och gjorde lite ärenden, gick med Elviz till mamma. Första natten som lillen sov borta. naaaw..

Mimmi kom hit med max när klockan var runt 14. Sen börjades de med förfest. De kom hit folk olika tider och kul blev det. Vi åkte till Läkerolarena där julgalan skulle hållas. Vi gick in och satte oss till bords då Crister kom och delade ut band som man skulle ha runt handleden. Såg precis ut som åkband.. De betydde guld iaf. De betydde att man hade gratis tillgång på alkohol i baren mellan 18-23. Så ja. Vi var fler som var överlyckliga! Kan ni tänka er? : )

Maten var sådär. Jag är inte så mycket för julmat eller jo, de jag äter, korv, köttbullar, potatis, ägghalvor och lax. Mer än så såg de inte ut på min tallrik. När Showen började vid 21 kanske klockan var, då vart de röjj. De var så sjukt bra och kul. Favoriterna var nog Brolle jr och ja Bounce! Helt sjukt duktiga var de på att dansa. Vi vann även tävlingen... Resten av kvällen är minnen jag håller för mig själv och inte delar med mig på bloggen! De ända jag kan säga är att; att festa med maxi är så roande, varje år händer de något drastiskt, ooohja även iår.

Söndag: Vaknade tidigt av att tungan var som ett russin. Första känslan var att jag inte kunde ha sovit nå länge.. med tanke på att jag kände mig fortfarande berusad. Hujedamig när klockan var 9 på morgonen. Jag somnade om och vaknade när K skulle iväg på innebandy match. Då klockan var 11.30, min första tanke var; måste få hem lillrumpan.. så jag ringde mamma och de hade vart så bra och han var så duktig och massa fina kommentarer. De skulle bara gå ut med honom sen lägga i en laddning tvätt i tvättmaskinen sen skulle de komma förbi med honom.. Drygt 2.5 timmar senare ringer jag igen som en tjatmorsa verkligen..guuuu vad jag saknade lillen. Mamma sa åt mig att koppla av och sköta om mig själv ett tag. Efter lite rullning av tummarna så satte jag på desperate de sista avsnittet jag hade. oooguud så bra de är.. precis när eftertexen började rulla så plingade de på dörren och min lilla sprang in när jag öppna. Sprang runt och pep och ville hälsa. gosis.. jag har nog saknat honom mer än vad han har saknat mig :P

K's lag förlorade innebandyn, vi köpte pizza när han kom hem. nu ligger både K och E och snarkar i soffan. Jag ska bara ta de lugnt och dricka upp två liters colan och bli människa igen. Vänta på paralamentet gör jag också!


Och ni, Sofie knäppte huuuuuur många bilder som helst igår. Så hon skulle lägga upp de på Facebook idag. Då ska jag sno dem och publicera några här. Hoppas bara att hon gör de innan hon åker. Ikväll vid 22 åker hon till thailand i 2veckor. WEEEJj, kul för henne. Hon lovade att sola åt mig. Ska bli skönt att bli lite brun..


Hörs

Jag vill nog ha sommar igen!


Vad vill ni?

image268

Godnatt mina vänner

Missa inte...

.. Jag tänker iaf inte missa Roomservice (de ska vara hemma hos Bert) och sen är det top model sthlm.. Jag har ju min favorit kvar och jag hoppas hon vinner! : )

Idag skulle vår älskade författare Astrid Lindgren bli 100år. Tiden går så fort. Känns som om de var nyss hon dog. Vilken av hennes filmer tyckte du bäst om? Någon som verkligen alltid kommer att trycka hårt om hjärtat? Jag kan nog inte bestämma mig för någon eller jo, Pippi är bra.

image266

Min lediga dag

Den har vart underbar. Vaknade tidigt, men somnade om. Skönt att inte behöva ställa någon klocka iaf! Trippade ner på staden med K. Elin skulle bli lite försenad, vi skulle äta lunch tillsammans idag! Jag var vrålhungrig så jag tog med mig K och åt lunch istället men Elin kom dit precis när vi fick maten, kuuul :) Vet inte hur många varv på staden de blev idag.. letade självklart efter kläder till julfesten, men hittade ju allt annat istället. Typiskt! Men har ju lite tid på mig att försöka fixa den perfekta outfiten! Jag vet att de flesta kommer vara svartklädda. De förstår man.. och klänningar kommer de flesta att ha. Jag vill ha något som någon inte kommer att ha. Svårt de där, men jag lovar en bild sen! : )


Ne, ta ett bad och kolla på desperate kanske :)


updat.
Mötte precis Emma och Niklas, självklart Rockan och Hero också. Emma hade lånat lite klänningar som jag fick tillbaka. De var kalashalt på brynäsbron så jag och Elviz sprang lite sen så gled vi. Elviz gled på sidan och han tyckte de var jättekul! Mitt söto. Jag skippar badet och gör lite te istället. Chai te. Mumma.....

Vad skönt

"Efter nu min tionde dag så är jag ledig i morgon och hur det ni de känns? jofan, de är underbart. Har nästan glömt bort hur jädrans skönt de är att gå hemma i "pyjamas" med en kaffekopp i handen hela dagen. Men så blir de inte i morgon. Först så ska jag gå upp tidigt. Sen luncha med Elin på staden. Hon flyttar till Norge i helgen och sen flyttar hon till Australien. Jag inte ett dugg avundsjuk (stor lögn). Sen ska jag sola och hitta någon outfit som jag kan ha på den efterlängtade julfesten på lördag (IIIHHK!) De blir guldleggings. De är de ända jag vet. Men guld är ett måste. Sen så vill jag åka till K's mormor och morfar med fikabröd och sociala med dem. De var så länge sen vi var där..

Ikväll har jag och K ätit tacos och vi har tvättstuga. Fast de är snart klart. De luktar så gott i lägenheten av sköljmedlet. mhm. Nu spelar K tv-spel och jag har tittat på Desperate. Förresten, hörrni ni vet mitt tjat om desperate och komma ikapp tvn. Idag satt vi och pratade om de på jobbet.. och jag berättade något som de inte hade sett. så ja, vi kom fram till att jag har sett längre än tvn. Kuuuuuul att jag sett drygt 3 säsonger på 2 veckor. Herregud vad jag har spenderat massa timmar på något, iofs något jävligt bra. Nu ska jag titta på ett till sen gå ner i tvättstugan.


Niclas (+ hans tjej) på mitt jobb åkte till thailand i lördags, ska vara där i 3 veckor. Är så avis.. På söndag åker Sofie (+ hennes kille) ner och möter upp dem. ååååh. jag skulle också vilja göra något dylikt.

Needu, nu blir de Desperate Housewives s04e03!


image265

Oh my god!

.. Så utmattad efter jobbet. Ätit och slappat framför tvn. Såg på extreme home makeover, ni vet han, TY med megafonen som springer runt och skriker. Bygger om hus på sju dagar till de som förtjänar de. Jag tycker de är lite fjantigt när han skriker "move the bus" och så får fammiljen se de stora fina huset och så börjar hela familjen att storböla. Så går de in i huset, grinar lite mer.. Säger "OH MY GOD" i mellan varje stortjut. Sen får de se sina enskilda rum.. och Ty och gänget är de bästa i världen och de gråter lite mer. Sen så när de har fått ett fint hus, fina rum, badrum och en superfn bil så är det inte slut än. Utan i garaget så är de megastor platt tv, trumset, datorer, mp3spelare, en filmduk med projektor... och familjen säger "OH MY GOD" minst 10ggr och de gråter som aldrig förr. gaaaaah.. Så har de också fått lånet på huset avbetalat och barnen får stipendium till universitet... jag säger då de.

Även fast jag blir lite smått irriterrad på den programmet så rinner tårarna på mina kinder varje gång jag ser de. haha, jag förstår inte vad de är med mig. nedu, nu är jag så trött så jag kommer nog inte att hålla ögonen öppna tills K kommer hem från träningen..

Jag ska vara på jobbet klockan 8 imorgon, jag är verkligen ingen morgonmänniska! I morgon har vi tvättstuga. Som vanligt är de pest och jobbigt men guuuu så skönt de är med rena kläder och lägenheten luktar så gott efteråt. Nytvättat!

Gonatt, så hörs vi.


image263

.. föresten

.. min faster är gravid! Jag är skitglad över att jag ska få en till kusin!!!!! :) H*N är så efterlängtad. Jag ska vara en av dem som skämmer bort h*n totalt ... : )

Hon har föresten alltid sagt att jag kommer få barn före henne, men så blir de inte. Jag älskar barn, så jag anmäler mig som första barnvakt Marie! Jag ska ta hand om h*n precis som du gjorde med mig och min syster i alla år. Jag längtar : )

De blir min nionde kusin.

En vanlig dag

Upp och hoppa vid 10 i morse. Elviz drog av mig täcket 3 ggr så då var de dags att gå upp. Jag trodde att de var brottom ut men så var de inte. Han ville inte ut. Han ville att vi skulle leka med pappis kallingar som han snott i från badrummet...  Jag gick och gjorde kaffe så han fick leka sin dirty lek själv.


Nu några timmar senare har vi gått ut. Diskat lite.. och så har jag gjort en budjet för nästa månad. Räknat ut vad jag behöver köpa och vad jag vill köpa och vad jag har råd med. De ser riktigt bra ut. Jag har råd med den vinterjackan och mina gos-mys stövlar jag vill ha och glasögon + julklappar. Så de ser riktigt bra ut nästa månad. Kan säga att de är värt allt slit på jobbet.

Har kommit på att jag har ruskigt sköna tider som passar mig perfekt. Att jobba kvällar och inte behöva stiga upp så tidigt varje morgon. Jag älskar att ta de lugnt, dricka många koppar kaffe, gå hemma och plocka och ha radion på hög volym. Sen kan de vara skönt att hinna gå på stan, ta en lunch med en vän och gå bankärenden på förmiddagen. Så ja. Skönt tycker jag. Meeen å andra sidan, när jag blir lite äldre och har barn och så. Så är de nog skönt att sluta i normaltid så man kan vara med barnen innan de går och lägger sig. Och inte komma hem runt 21.30 när de redan sover and so on.. ne, dags för en dusch sen ska jag och E gå ut och gå en lite längre prommis.

Typiskt alltså. Jag håller på att få munsår. Jag smörjer och smörjer med vectavir. De är bara för att jag ska på julfest på lördag. Den roligaste festen på hela året. unket.. Danne på jobbet tycker att de är kul att retas och dryga på mig. "du kommer ha i hela ansiktet till helgen" eller "jag ser att du börjar få på hakan nu också" han gör de värre än vad det är. Men Sophie peppar och påminner mig att smörja var och varannan minut :)

Puss, så hörs vi

Nu är helgen över

Helgen är över, skönt för jag har jobbat som en dåre! I veckan blir det massa jobb också. Men inte så många timmar som veckan som vart. Så jag ska hinna med och träna, äta lunch och fika med mina vänner! Sen i helgen är det julfest. jag längtar som en tok.

Nu ska jag masa mig till sängen och kolla på desperate. Hoppas K kommer och lägger sig snart också. Mysis : )
Idag förde han över en hundring till mig för att jag skulle köpa lingonsylt. När jag kom hem fick jag en hundring till. Jag frågade varför och han ryckte på axlarna och tyckte bara de. Go han är då! tack!



Idag hämtade jag ut skorna också. Rätt tuffa. Vet inte hur ofta jag kommer använda de men ändå :)
Någon som vet någon affär som fortfarande säljer guldleggings? Jag vill ha till julfesten!


Puss, så hörs vi!

Jädrans jobb tider.

... Blir så tlött av att jobba så mycket som jag gör. Men de är skönt när lönen kommer, mycket skönt. 11 dagar irad kör jag nu. I morgon är det den 7de, de är bara att bita ihop. I make it!

Nästa lördag om precis en vecka är de julfest med jobbet, längtar som en tok! Ska bli så kul. Hoppas på lika kul som första året. Vi (jag och emmy) funderar på att klä oss guldigt. Jag funderar på guldleggings. Nice. Kul att K också ska på samma julgala fast med sitt jobb!

Elin har fest just nu. Nästa helg flyttar hon till Norge sen vidare till varmare länder.
Tänkte bjuda över henne i veckan på lite glass och skitsnack innan hon åker.

Nu ska jag fortsätta mysa med mina bästaste K och E. Titta klart på Freaky Friday. I morgon är det 13-21.30 som gäller. yeah, Later

(NY)
Header som jag kommer byta ut snarast jag har tid. Gjorde den i för litet format så den blev inte som jag tänkt mig. Men eftersom ja älskar att pilla i photoshop så gör de mig inget : )


Rädsla

.. Unika besökare bara ökar och ökar. Samtidigt som jag mer och mer börjar tveka på den här bloggen. Förut hade jag bara runt 50 läsare per dag men nu när de är en bra bit över 200 så börjar jag fundera. hjeeelp. De kommer fram okänt folk på stan och frågar om jag är "pleased", folk på jobbet börjar kommentera bloggen.. hur nu dem har hittat bloggen. Ju fler läsare som läser så känner jag att jag inte kan skriva vad jag vill. De blir en stram och ointressant blogg. ååh.. är de ingen annan som känner som jag eller är jag bara töntig? :(

Fast jag tycker också de är kul med många läsare. Dubbel moral! Jag ber er absolut inte att sluta läsa min blogg. Säg hej och berätta vem du är så kanske min oro lugnar sig : )

Hörs

Oj vilken konstig känsla

Att komma hem ifrån jobbet och öppna dörren utan att de kommer fram en överglad liten hund. Ja. Hemskt känns de nästan. Elviz är med sister hos hennes pojkväns föräldrar. Dom har en hund så han får leka lite medans jag och K jobbar så han slipper sitta ensam. Elviz går bra ihop med alla hundar, han vill fram och leka med alla när man är ute och går. Han har sina favvorit kompisar också. Grannen hemma hos pappa. En collie som är lika gammal dom busar som galningar, Farmors lilla yorksiterrier även fast hon inte tycker om Elviz hehe.. En vit hund i området som vi brukar släppa lös han med. Fozz, portugisisk vattenhund - K's föräldrar som har den underbara.. Sen så den nya favoriten Simba som han leker med just nu, han är en blandning mellan collie och schäfer tror jag. Kanonfin och de gick tydligen jättebra mellan dem även fast Simba var runt 10år.

Well weeellll.. nu ska jag kolla på ett avsnitt desperate och vänta på att K ska sluta så ska vi göra nå mys-mat och sen invänta att lillen kommer hem vid 22. saknaaaah!

Bra på tv ikväll också.
Greys och Fråga Olle.

Denna vecka

.. kan jag nog inte blogga så mycket. Djävulsk jobbarvecka.

Mån - 14-20
Tis - 16-21.30

Ons - 10-20
Tors- 14-21
Fre - 12-20
Lör - 10.30-19
Sön - 13-21.30
Mån - 14.30-19
Tis - 9-17
Ons - 10-19
Tors - 14-21

ELVA dagar i rad : )

Jag tror att jag gjort ett kap!

Jag råka snubbla in på nelly's hemsida. Brukar gå in där ytterst sällan, glömmer bort den helt enkelt. Har beställt där några gånger och jämt vart mycket nöjd. Såg att jag hade 490;- i "nelly pengar". Hur nu de kan komma sig? jag vet inte hur man får de pengarna. Sååå jag beställde dessa, då jag bara la till NIO ynka små kronor. Då ord pris var 499;- SÅ NIO kronor för ett par skor. Lite värt de är de iaf!

image257

Visst var de snygga och absolut värd NIO kronor?
Jag är lite glad iaf! : )

Glasögonorm?

Igår var de väl en himla bra dag! K's innebandy lag vann stort! Jag var och hälsade på mormor i mörkret. Tände ett ljus och försökte stå och titta på den fina graven ett tag men Elviz hade spring i benen och hade inte alls tid att stå still. Så vi vandrade hemåt. La mig i sängen och limmade mig vid desperate housewives. Efter två avsnitt var jag sugen på ett bad. Tappade upp vatten, tände ljus med körsbärsdoft och låg så jädrans skönt. Efter 2 min kom K med laptopen och la den på en stol framför badkaret och satte på ännu ett desperate avsnitt, och inte nog med de så hämtade han wienernogat-glass. Tror ni jag hade de bra där då? När avsnittet var slut skrek jag att de var slut så satte han på ett nytt och fyllde på glass skålen.. efter 3 avsnitt började ja bli fööööör skrynklig om både fingrar och tår så då klev jag upp!

Bortskämd? neee, aldrig!


I morse klev jag upp tidigt och gick till optiken vid 9.30.. och mina kompisar, mina föräldrar.. ja alla som känner mig vet att jag ser som en skata och nu fick jag de bekräftat av en kunnig också. Skönt att jag äntligen har tagit tag i de och att jag nu kommer att se vem som vinkar åt mig på stan på 15m avstånd. Jippppiii. Lånade hem 4par brillor. De finns så mycket snygga glasögon. Mina drömglasögon är ett par peak. Jag såg dem på en tjej som satt framför mig på flyget hem från Rom. Tusan att jag inte frågade vart de var ifrån, för peak var nämligen svårt att få tag i. I morgon ska jag beställa linser. Tror ni att jag längtar!? skapligt då!

Nu ska jag kolla på desperate, ovanligt va? : ) vänta på K som är på träning sen ska vi äta paprikschnitzel med pasta och vitlökssås. mmm-m-m-m-mmm-mm


Hörs

Och lördagen rann iväg..

Jobbade några timmar på fm idag. Pappa kom in på jobbet och bjöd oss, mig och K på middag ikväll. De bjöd på fläskfile och jättegod sötpotatisgratäng, med sallad, såser och vitlöksbröd också! Fabilischöööös! K och jag körde syster och J till skitskär sen hem. Nu har jag kollat på två avsnitt av desperate och hunnit med och druckit både lite vin, chailatte och ätit Sia's nya glass - citronlakrits, och den var väl sisådär. Eftersom jag inte hann med och hälsa på mormor idag, så ska jag gå till henne i morgon istället. Min efterlängtade lediga söndag. Tänkte tända ett ljus och fråga hur hon har de. Min ängel i himlen. Hoppas ni har hunnit med och hälsa på era änglar nu på alla helgon dagen.

Jag har lovat K att skriva att jag spelade Skate idag på hans ps3, de var väl kul.. men jag kunde knappt komma upp för trottoarkanterna med den dära brädan. hmpf... nu ska vi se på den nya tecknade Surfs up. Hoppas den är kul, de kan nog de där med att hålla brädan på plats : ) PUSS

Update

Sam åkte ut ur idol och jag säger äntligen. PLUS att just nu snöar de här i Gävle! jiiihoo.
Nu fortsätta limma ögonen framför desperate, snart klar med säsong 2 : )


Ha en trevlig halloween helg mina läsare!

Trött som en gnu

Eftersom jag somnade efter 2 inatt så har dagen vart väldigt seg men så skön ändå!
Kom hem vid 18.. och sen har jag bara slappat i soffan med K.
Han som sjukanmälde sig idag för att han ätit nå konstigt eller så är han magsjuk. Stackarn.
Vi laddar med nya Garlic chipsen och matchande dip, såklart! Vi väntar självklart så Idol..

De är väl ändå Sam's tur att få åka hem?

image255

Isn't she a beauty?

image254

Vackraste..

Nu nanna.
Klockan är ju för sjutton gubbar snart halv 2.
Desperate housewives håller mig vaken på nätterna.

Sleep

Elviz saknar sina föräldrar..

... eller han försöker iaf att prata med dem. Skulle lyssna på Emmas hundar som är Elviz föräldar.
Elviz vaknade så fort han hörde dem skälla. Jag lärade bara filma..

Se själva, visst saknar han dem lite iaf? : )




Min go prupp

En seg dag som flög förbi!

Tiden bara flög iväg på jobbet, skitskönt sånna dagar! I morgon ska jag jobba hela dagen också.
Syster ska vara hundvakt.. tur att hon finns och har lov nu!
Kom hem från jobbet och så hade K gjort fläskfile med potatisgratäng. Behöver jag skriva att de var gott? :)

Hallooooween i helgen.. vad ska du göra?
Själv så bojkottar jag de och jobbar istället för Emmy som ska klä ut sig och gå på fest.
Ibland är jag bara för snäll. Tycker ni inte?

image253
.. never mind

De här känns som en seg dag

Varför blir jag så seg dagen efter jag har vart ledig? Tar de så på mina krafter att vara ledig? eller så slappnar jag av så mycket att jag blir så slö. Har nu legat i sängen och kollat på 2avsnitt av desperate. Så jävla bra ja. Nu är klockan 14, om två timmar börjar jag jobba! Skulle inte tacka nej till att vara hemma och mysa med E i sängen och se några avsnitt till av desperate. Dream on, nu dusch...

denice blir 20 år idag - Big grl : )

hörs ikväll,
tänkte då lägga in ett klipp på min hund som är ganska kul.

RSS 2.0