Dehär kan bli en kanonkväll!

Kom hem från jobbet för en stund sen.. Nu ska jag börja göra mig iordning.. antingen åker jag hem till syrran och R och äter hamburgare med dom.. eller så möter jag upp dom utanför bowlingen runt 21.. vi ska nämligen spela discobowling ikväll! jättekul!! Någon cider ska vi väl dricka samtidigt! :)

Bröderna grus kom och handla precis innan jag sluta så dom körde hem mig! Dom tyckte jag skulle följa med till sandviken ikväll och gå ut där. Arvingarna är ju där ikväll! Dom skulle höra av sig och ringa runt 22.. så de blir nog att jag följer med en sväng, dom åker trots allt till funäsdalen i morgon och blir där en hel vecka. Och sen kommer jag mer än säkert träffa amelie där också.. och de var inte igår man såg henne.. :)

I morgon blireeeee jobb. 10-20.30 så ni vet vart ni har mig i morgon!



Ni betyder så mycket för mig!!


Vilken dag

OM man tar bort en sak från denna dag så har den vart peeeerfekt!
Kärlek till syrran och hennes R.. Kärlek till min faster och hennes underbara dotter Ella, min bästa kusin! Visste jag att jag skulle få barn som henne så skulle jag skaffa ett helt fotbollslag! Jädrans goprupp!

Dagen är inte slut än. Fick ett samtal nyss.. ska ut på lite äventyr :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

PUSS



Jag och Zony när han var kattbebis!
Syrran och R's kisse!

Passa på!

Om du inte har har ett spotify konto redan så gå in HÄR och skaffat ett konto genast!
1500 invites dagligen, just nu 332 kvar idag! Passa på!



EDIT: 50min senare var dom slut! Nya kommer i morgon!

Längtar till sommaren!


Ännu en dag!

Jobbade 8-16 idag. Åkte buss med Danne i morse.. tror han gäspade 511ggr. Stackarn, han om någon är ingen morgonmänniska och så sätter dom han på förmiddagskursen. Aja, själv hade jag en skitdag. Gjorde veckotidningarna idag och ingenting gick som de skulle.. krånglade hela tiden. Tråkigt, jag som brukar tycka de är så kul!

När jag kom utanför porten hemma så mötte jag mamma och Elviz.. dom skulle ut på en långprommis. Jag bad dom vänta och sprang upp och kissa och sen så gick vi i 1.5h. Jätteskönt väder och Elviz är så duktig. Han är under upplärning nu.. vi går med honom utan koppel och de går verkligen jättebra. Han håller sig intill oss och när han får sina ryck och springer och vi tycker han kommer för långt ifrån så visslar mamma (jag är också under upplärning av att vissla) så vänder han och kommer som en kanonkula tillbaka! Han är världens gladaste hund när han är lös!

Nu ska jag fixa till lite tacorester och äta lite. Sen blir de nog lite häng hos Emmy!

Jag är LEDIG i morgon! Woohooo!



Vill också bara tillägga...

... de är inte bara jag som tröttnat!

Jag blir så less på folk som inte fattar att alla har olika värderingar på livet.. de spelar ingen roll för vissa om man tar pensionen på ICA, spelar ingen roll för vissa om man inte vart ut och rest innan man skaffat barn.. spelar ingen roll för vissa att inte tjäna miljoner.. vi vet att de spelar roll för dig.. go for it.. gör karriär vad fan som helst.. Lägg inte så mycket energi på vad andra gör. Kolla på dig själv och se hur du kan bli en bättre människa istället..

Jag har iaf en underbar familj, jag har jobb - i dagsläget är de inte läge att säga upp sig, jag vet att jag kommer plugga vidare när jag är redo.. men de viktigaste.. jag är så jädrans nöjd med mig själv, jag är en bra människa.. och de märks för jag har så bra människor runt omkring mig.. är du ingen bra vän, näe- då har du inga vänner heller..

Jag skulle aldrig såra en vän för att må bättre själv.
Näe, nu har jag sagt mitt... :)

woho äntligen!

Kanske dags att uppdatera lite. Helgen var så underbart bra. Sthlm, Chris B och vänner och fest! Haft ganska mycket ont i nacken som leder till en huvudvärk som heter duga men jag biter ihop! Gårdagen spenderades med vänner, bakismat och en film.. och vänner, sa jag de?!

Efter jobbet idag blev jag hämtad av bästa faster.. (har bara en iofs, hon är bäst iaf..) jag skulle vara barnvakt åt Ella, världens underbaraste barn. Så i någon timme var vi ensamma och vi hann med ganska så mycket! Träna gå, både med och utan gå-vagn.. sen åkte hon runt i gåstolen minst lika bra som en pensionär åker permobil. Vi åt också mat.. och vi spred mat om kring oss, torka på både bord, stol och golv.. Bytte om till pyjamas och satt i soffan och mös.. jag med kaffe och Ella med majskrokar. Strax efter kom faster hem och mysandet fortsatte!

Elviz har fått sitt nya sele idag.. Ett blått kom, jag beställde ett grönt.. men what the heck.. han var så snygg! Måste fixa en bild..

Veckan är så gott som fullsmockad. Härligt..

Bloggtips!

Jag har länge följt en blogg.. eller en tjej kanske jag ska skriva. Hon har nämligen bytt blogg ett antal ggr.. men jag har lyckats att följa henne hack i häl ändå! Nå, hon är nog den coolaste tjej jag vet. I hennes blogg får man följa allt.. från hennes söta chihuahuor till klamydiatest till hennes försöka-gå-ner-i-vikt och sluta-röka till hennes kompis paz, hennes skola, hennes shopping, mat och tips! Så titta gärna in hos Tereze! Klicka på hennes snygga header här nedanför så hamnar du hos henne!


Kanske dags igen!

Kanske är dags att uppdatera igen! Skaldjursfesten i lördags vart hur lyckad som helst. Jag åt hur mycket kräftor som helst och ändå vart de hur mycket som helst över! Senare spenderade jag kvällen hos Mimmi och slutade kvällen på krogen! Sjukt kul. Träffade på Emelie och Elin.. som jag inte sett på evigheter!

Veckan sprang förbi och jag har hunnit med en del. I måndags efter jobbet gick jag till Emelie, vi kollade på tv, snackade och åt två omgångar popcorn! Efter jobbet i tisdags träffade jag Sandra och hennes son Adrian på en fika. Trevligt var de, synd att de inte händer så ofta. Adrian är 9 månader och hur söt som helst. Grädde tyckte han om också.. hehe..

Idag kom syrran och hennes R förbi och väckte mig i morse. Dom hade lämnat Zony för kastrering.. vi åt frukost hemma och lunch på stan! Mysigt!

Imorgon bär de av till huvudstaden.. Shopping, lunch/middag och Chris Brown på kvällen! Längtar som en tok, skönt att göra något annat och bara fly en jobbdag! Synd som sjutton att min denicea inte är hemma i sthlm i morgon.. hon skulle neråt i landet. Typiskt sånt där!

GO YOUR OWN WAY!

Hemmakväll!

Ikväll körde jag en hemmakväll.. mobilen började ringa när kom ut ur duschen runt 18.30.. då stängde jag av den. Haha, kors i taket. Jag behöver space.. satte igång den för ett tag sen och några mess och missade samtal hade jag minsann! Jag har tagit de lugnt. Legat i sängen, kollat på lets dance och haft laptopen på magen och en skål med glass på sidan!

I morgon jobbar jag 9.30-17.30 och när jag kommer hem från jobbet är skaldjursfesten i full gång här hemma.. tror ni jag längtar efter att sätta tänderna i en hummer! Mmmmm.. de lutar mot utgång efteråt!



Jag har redan valt ut en hummer och en krabba! Hannah's!

begravning


I eftermiddag ska jag på begravning. Känns sådär, aldrig kul med begravning!
Vila i frid Gösta.. min gammelmorfar!

Edit: Underbar begravning, vackra blommor och fin musik!
Skönt att träffa släkten med god mat och fika också!
Och Gösta har de bra med Vega nu.

Snow fairy

Nyss tagit en lång och härlig dusch! Känner mig ren och fräsch.. de bästa är att hela badrummet och jag luktar så underbart. Före jul köpte jag en snow fairy som Amelie så snällt rekommenderade.. Man blir som en godisbit! En killmagnet som min moster så fint uttryckte de. Tänk om man kunde lägga upp en luktfil så lätt som en ljudfil!


Seledax!

Elviz verkligen hatar sitt halsband han har just nu.. Så jag tänkte köpa ett sele som också är bra för rygg och nacke. När jag väl hittade selet jag ville ha bland seledjungeln så kom ett problem.. Vilken färg ska han få? självklart ska han få matchande färg på kopplet också!



Mamma tycker den orangea.. "så han syns" Syster tycker den bruna.
Själv tycker jag antingen den gröna eller ljusblåa.. fint med lite färg till vår/sommarn!

Va tycker du?

Chris Brown


23 januari åker jag till sthlm och har en hel dag och kväll där!
Shopping och lunch på dagen sen ska vi se Chris B på kvällen.. :)

Är de någon annan lycklig själ som också ska se honom?



Fooooooooreeeever!

arg, ledsen, besviken

ARG, LEDSEN, BESVIKEN.. arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, en i mängden, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, hör inte av dig, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, de finns så många andra, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken, arg, ledsen, besviken.. 

RSS 2.0