Gårdagen!

Igår kväll hade vi bord på interpool. Hade nog lite förhöga förväntningar på de stället. Första gången jag åt där och de var bra. Men bara bra. Inget speciellt.. men nästa gång blir de något annat ställe! T.ex Magnus beställde kaffe.. men som blev bortglömt?!

Iaf bion var såå underbart bra. Män som hatar kvinnor! Riktigt starka scener och småläskig. Mycket sevärd!

Nåväl.. nyss kommit hem från jobbet. Mycket kunder men dagen gick asfort, superskönt! Maten är på G sen blir de dusch och hem till Emmy! Vi ska väl vara med Micke och Jocke.. dom är på hockey nu, som jag också ville gå på! Men man kan inte göra allt försöker jag lära mig!

laater
PUSSPUSS

EDIT: Fick en kommentar; Anonym om Gårdagen!: "Inget speciellt för att en kaffe blev bortglömd" Jag tycker inte att de var något speciellt. Maten var god, servicen var bra (förutom kaffet).. Thats it. De var liksom inte wow, dit vill jag gå och äta varje dag!


De finns miljoner..

.. anledningar till varför jag älskar henne.. En är att hon är så jävla snygg!



Little sis!

Kvällen blev grym!

Brynäs vann hockeeyn.. jag och Emmy satt som riktiga fans och gormade.. ungefär! Efter matchen åkte vi hem till Emmy dit Jessica också kom! Hon kom hem från thailand i onsdags så hon var brun och fin! De blev utgång på heartbreak och de var länge sen jag hade så kul! Tack för de!

Ikväll blir de ut och äta sen bio! Så mysigt!

later
PUSSPUSS

De finns inget som är så osexigt som killar (eller folk överhuvudtaget) som inte kan hantera pengar!

hååkkey!

Ikväll blir de hockey med Emmy! Haft en härlig ledig dag! Nu blir de dusch å fix! Ska prova Daddy o jag köpte av sötaste Ammi på lush idag. Ha en fin torsdag, vi kanske ses på backyard babies!

later
PUSSPUSS

Måndag igen

yepp, idag är de måndag.. igen! Veckorna går så sjukt fort nästan lite skrämmande!
Dagen började som jag tänkt. Kaffe, gå ut med elviz.. men sen somnade jag om och de blev ingen simning för mig idag! Förlåt min simkompis om du väntade länge! Kanske var likabra med tanke på gårdagens skoteråkning och min förkylning så är jag aningen mör i kroppen!

Nyss kommit ut ur duschen och ska göra mig redo för jobbet! Ska faktiskt bli kul.. var ju trots allt en vecka sen jag jobbade!

later
PUSSPUSS



Söndag!

Idag är de söndag! Skotersöndag! Andra söndagen vi åkter skoter.. love it!
Förra söndagen hamnade vi i Karlholm.. undra vart grabbarna tar oss idag!

Mysigt att de kräksnöar också!
PUSS

G.A.S.T
-> GAVLESTUNTS! <-
ojsan lite smygis reklam!

Hemma hos pappa!

Sitter hemma hos pappa med syster och snurrar runt på youtube och flummar! Jag känner att jag börjar få tillbaka livsglädjen igen! Väntar på  att Robin och Micke & jennie ska komma! Då ska vi äta tacostårta, de låter spännande va?

Hjälpt pappa och fixa spotify.. hans första sök var sweet home alabama!

Nu lite Ella dos!


Jag vill ha en ny klocka!


Bloggen har vart lika död som jag!

Ja bloggen har vart död den här veckan. Lika död som jag har vart! Fyyfasen.. vet inte när jag var såhär sjuk sist! Idag börjar jag känna mig människa igen! Lite seg och förkyld men snart är jag med i matchen igen!

Tänkte ta ett bad, noppa ögonbrynen, måla naglarna.. och bädda rent i sängen!
För fy vad bakterier de måste finnas i den där sjuksängen!


Bjuder på agnes undertiden!



Jädrans gounge!



Den här bilden kan man titta på huuuuuur länge som helst!
Underbara finaste unge!

Idag mår jag bättre!

Jag blev hämtad av Mimmi och Åsa kl 9 i morse så åkte vi till fjärran. Jag och mimmi köpte simkort. Så nu ska de simmas! De var hur skönt som helst.. Efter 27min såg jag en utmattad mimmi sitta på kanten.. så jag frågade om vi skulle gå och bubbla och vänta på åsa medans hon skulle simma sina 45min.. svaret var givet och när jag kom upp på land kände jag att mina ben var lite shakie! Vi simmade med högt tempo. Men underbart skönt!

Nu såhär efteråt.. är jag lite sprallig.. :)


På sidan av mitt liv

I mitt underbara liv så finns de ett dåligt hörn. Ett hörn jag vill glömma, ett hörn som jag hatar att prata om.. eller att tänka på. Jag mår så sjukt dåligt av att de hörnet finns.. De är samma person som skapat mitt hörn som kan ta bort hörnet.

Och idag har jag tänkt på de dåliga hörnet och pratat om de med både mamma och Emmy. Varför känns de som jag blivit överkörd av en lastbil och sen doppad i gavleån?


De svider i magen.. välkommen kära magkatarr.. inte en dag försent.
Vad bra att livsglädjen är på topp innan man somnar!

Underbara syster


Jag älskar't!

Mina magmuskler skriker och jag njuter! Känns att gårdagens träning gjort susen!

Såhär långt har jag och elviz bara tagit de lugnt! Han är en riktig slappis.. Efter vi var ut i morse har han bara legat och grisat i sängen. Vad gör man när inte ens blodpudding lockar längre? Jag tror de är fler än jag som längtar till våren!



Beach 2008 förbi!

Beach 2009 riktar jag in mig mot nu! Nu prommis med Elviz.. sen möta upp emmy för lite träning på friskis! Vore kul att börja väga sig igen. Här hos mamma finns ingen våg. Men jag skulle tippa på 58kg.

yadayada. later!


EDIT:
Svettigt och jobbigt! Massa ben.. behöver jag säga att de var underbart?!
Hoppas mina musker skriker i morgon..

Helgen är förbi

och de är en ny vecka i morgon.. idag är de söndag. Jobbat till runt 19. Emmy och Sophie hämtade mig vi åkte till Micke. Jocke kom också. Vi kollade på Beck... I pauserna gjorde vi armhävningar och stod på händer mot väggen. Härligt gäng jag vet. Grabbarna kom hem från Funäs igår och idag planerade vi en ny resa till "deras" stuga. Great!

I morgon jobbar jag eftermiddag.. skulle simma vid 10 och gå på aerobics vid 12. Men mackan sa på msn att fjärran inte öppnar förens 12 på måndagar(?) sugit. Så simmningen får blir vid 14 istället..

NU marley and me! Owen Wilson, Jennifer Aniston och golden retrivers! kan de bli bättre? :)

Sa jag att..

.. jag vann på discobowlingen i lördags? :)



Ella Bella

Ella världens sötaste tjej! Igår rövade jag och syster bort henne en timme på babysim.
De är för himla mysigt och hon är så grymt duktig.. "alla barnen plaskar.."

Hon ser lite putt ut. "ge er med kameran nudå"


Bästa lördagen på länge!

Började kvällen med discobowling.. hm.. undra vem som vann? hoho, jag var en självklar vinnare!! moahaha.. skitkul var de och jättebramusik spelades! Efter bowlingen åkte jag med mina 3 vapendragare till sandviken.. Underba-a-aaaara killar! In på lobby där de var mycket folk som ville se och höra Arvingarna! Så lyckad kväll och jag har nog inte haft så kul på länge! Fast jag var lite klumpig när jag skulle ta ut pengar.. "vad fasen.. man kan bara ta ut 500-sedlar.." jag syftade på att så mycket ville jag inte ta ut för då skulle jag göra av med allt... well well.. trycker iaf en nolla för mycket och bankomaten spottade ut 5000kr.. GAAAHhh.. Eftersom Magnus var nykter och körde oss framochtillbaka så tyckte han att de var bäst att han skulle hålla reda på mina 10 femhundralappar! De gick bra och jag blev kvällens pajas! Dessutom älskade alla min t-shirt! woohoo!

Kom hem strax innan 4a på morgonen.. sa tack och godnatt till mina vapendragare som släppte av mig och sen åkte dom DIREKT till funäsdalen.. Vilka puckon.. tycker synd om magnus som först fick vara den som var nykter och köra till sandviken.. sen att han körde 40min till.. men de hade gått jättebra iaf!

Vaknade på söndagen och önskade att jag vore död. De var inte de roligaste att gå upp kl 8a för att åka till jobbet. Dessutom att jag jobbade till 20.30.. men dagen gick fort och Emelie kom och hämtade mig, vi åkte till henne och drack massa cola, åt godis och chips med dipp! Tittade på Beck gjorde vi också.. medans vi pratade massa strunt. Kom hem runt halv 12.. somnade bums och upp i morse och jobba igen!.. Dagen idag flög iväg och nu sitter jag och väntar på syster och R.. vi ska åka till IKEA! Bästa IKEA! När jag flyttar hemifrån igen så kommer jag att bo där. Ungefär.. och jag vet vem jag ska dra med mig.. Erika, hon älskar också IKEA! :)

De var de. Föresten så vaknade jag upp i söndags med en blodblåsa på fingret.. spränga eller inte spränga?



En ryggtavla av mig fanns bland vimmelbilderna..
Amelie och Berta!?! varför sågs vi inte i lördags?! Ni borde ha sett en färgglad, överlycklig brutta skutta runt :)

RSS 2.0