vi två!

vi två!

du är en sån himla härlig och bra brud. på en sån kort tid vi har
umgåtts så har vi massa bra och roliga minnen.. och fler blir det!
du är en som alla borde ha vid sin sida.
vill bara säga att du är en sån underbar vän emma!

men hur söt är inte den här då?

men hur söt är inte den här då?


ge mej den!? : )



GAH, inte kom visa kortet idag heller.............................!!!!!!!!!!! APA.
nu ska jag till banken. jag blir tokig. kan ju inte köpa något!

frågetecken

frågetecken

vem / vilka är det som läser min blogg egentligen?
skriv ditt namn och din blogg som kommentar så att jag kan läsa din : )


coolt

när posten kom i morse så var det nästan så jag dök på den. skulle ju fått mitt visa kort i torsdags så jag tänkte att nu måste det komma. men istället var det bara reklam och ett brev ifrån POLISEN till mej. herregud tänkte jag då.. vad vill dom mej? :O men så var det ifrån hittegodset och dom hade hittat min cykel.. min gamla cykel som jag sålde för 2 år sedan. så nu får jag gå och hämta ut den för en hundring... COOLT. har ingen aning vem som köpte den av mej heller. det var någon som plugga på högskolan. mer vet jag inte. så ja. nu har jag helt plötsligt TVÅ cyklar : ))

från det ena till det andra. nu är det en sak som inte är så bra som har hänt. jag skulle sätta min ipod på laddning så knastrade det till så blev skärmen helt konstig.. det blev som ett litet sträck på den. UTAN ATT JAG GJORDE NÅGOT. den dära ipoden har krånglat enda sen jag fick den i julklapp.. så nu måste kimmen verkligen leta på garantin!



det börjar att ordna upp sig

nu är det nära. kim är och köper färg till lägenheten med hans pappa prick nu. skönt att ha de gjort. börja måla i morgon tror jag kim ska göra.

idag är jag ledig. har inte vart det på länge. när kim kommer hem runt 4 efter skolan ska vi gå till maxi och köpa lite saker : ) bland annat så har vi erbjudande på sagen om ringen filmerna. dom tre första för 99kr : ) superbilligt. inte för att jag tycker att dom är bra men kim göre.  under tiden medans jag väntar ska jag duscha och använda peeeling och hair mask och måla naglarna och bara fixa mej själv. sen göra lite fullkornspasta med zuccini och andra  nyttigheter : )



någon som vill komma till oss i helgen? i våran egna lägenhet? ;D MYYYYYYS! tänkte dra ihop ett gäng som får komma sen när vi är typ klara.. så käkar vi tacos och har det mys i vår lya : ) vad sägs?


har jag blivit galen?

ställde klockan på nio i morse, fråga mej inte varför.. men jag var ändå vaken långt före klockan ringde. kalas fult väder annars kunde man ta en prommenad. men ikkedå.

kimmen bara snusar och sover - söt. har redan legat och myst och försökt somna om. men liksom tänker bara att "snart" ska jag jobba.. om 3 timmar. ca. om jag inte gör något vettigt nu inom en timme är hela dagen förstörd. neeee. nu måste jag resa på mej.




inte vilken fredag som helst!

Det är lönefredag + en vecka kvar till flytt! : )

vakna hemma hos kim idag cirkus halv 11, kims mamma hade gjort mackor och te till mej. vilken mysmamma! : ) busa lite med fozz sen gick jag till bussen. kom hem och hoppades att det skulle ligga ett nytt bankomatkort innanför dörren.. MEN IKKE. jag blir så less på att ingenting funkar!

det blir mys ikväll med älskokimmen.. EFTER jag jobbat klart.

i morgon så blir det krogen med emma, fast jag ska vara nykter.. det är ju sista crousingen för iår i morgon också. så kanske åker lite cab med kimmen också : )






you and me

KÄRLEK

KÄRLEK

du och jag älskling
2005-06-24
BIG HEART


mikael gustav wikström - weiko

mikael gustav wikström "weiko"53330-5

i tisdags tidningen såg jag din dödsannons, dödsannonser.. du hade två.. två jätte fina!
din mamma stod överst på båda. det måste vara jätte hemskt att förlora en son som nyss fyllt 18.
 
jag hittade ingen bild där du log för då skulle jag tagit det istället! ditt leénde sa mer än 1000 ord!
du hade många vänner, jätte många kompisar, tjejer som tyckte om dej mer än som bara en vän. många som bara visste vem du var genom att höra "weiko" fast dom inte ens hade träffat dej

du och jag visst har vi umgåtts, fikat, skrattat, festat till tidiga mornar. du var en person som man jämt hade roligt med. du var en sprallig kille med full med tok. dock både bra och dåligt tok.

när vi sågs på cityfesten några dagar innan du dog då var det säkert drygt ett år sen vi sågs sist.
du bara stod där med dina dreads i en knut där bak. då hade man ingen aning av att det här skulle hända. det sista du sa till mej var "vi ses säkert senare" ------ det gjorde vi förstås inte, vilket var synd.

vila i frid. vi är många som tänker på dej

då ska man döda ännu en dag

det är inte bara så att jag har ett paket att hämta från HM på posten. igår föll det ner en lapp i brevlådan som där står att jag ska hämta ett ännu paket på 447 kr. vad har jag beställt nudå?  ingen aning vad det kan vara.  spännande..

med en timmes sex så bränner man 360 kalorier, har man sex 3 dagar i veckan? så bränner man över 1000 kalorier. Man kanske tillochmed har sex 6 dagar i veckan och drygt bränner 2000 kalorier. någon kanske har sex 12 gånger i veckan och bränner drygt 4000 kalorier..  shit vad många kalorier... öjöj

vad står på schemat idag då gottfolk? förutom sex då : )

för mig blir det dusch och tillfix sen lägenheten och sen jöbb 17 - 21.15


kimmen gjorde om en bild åt mej. den blev mysig

då ska man döda ännu en dag



kim börjar skolan

lillplutten min börjar sista året idag! så jag gick upp med honom och när han åkt gjorde jag frukost!
MAXI ringde och fråga om jag ville jobba söndag (söndagar = pengar) klart jag ville jobba. jag passade på att fråga när jag började idag.. noll koll.. men det var lugnt. började inte förens 16.30.

så vad står det på listan idag då? får jag inte lata mej nu när jag har gjort allt jag hade på listan? :P
som frisör, bank och fixa nycklar till lägenheten. föresten så längtar jag tills calle kommer hit till gävle med min nyckel. för just för tillfälle glider kim runt med nyckeln. fusk!

bara 8 dagar tills flytten! deeeeeeeeeeeeet är nära nu : )

iihk. lägenhet, lägenhet!!!! : )

jag och mamma gick en bra sväng igår .. omvägar skulle jag vilja kalla det :P men slutpunkten var lägenheten.. min och kims egna lägenhet! när vi klev in såg vi kimmen i jobbarbyxor och försökte för hela sitt liv ta ner en hylla i garderoben som inte ville komma lös :P

efter att mamma hade gått hem 20 min senare gick jag och kim till max :D höhö..
sen tillbaka till lägenheten... jag satt vid datorn och kimmen jobbade febrilt med att spackla :P han är då för duktig min karl!

vid 22 såg jag att det var mörkt ute.. dags att gå hem fast vi inte ville : )

gaah *sura*

gaah *sura*


när jag och kimo var in på gallerix såg jag en välldans fin tavla på elvis - (KING OF THE WHOLE WIDE WORLD) jag såg den, kollade på kim.. kim kollade på mig som "åååååh, lägg av någongång" jag antar att det inte är något jag får ta med mig in till våran lägenhet. tavlan jag redan har får jag ta med om jag hänger den på insidan av toalettdörren................................. *sura*  är han inte snygg så säg!

26 maj

Den 26 maj skrev jag sist. typ 3 månader sen! har inte haft tid eller ork eller något för någon blogg. bara snokat runt på andras  : ) hehe.

nu är det bara 9 dar kvar tills jag och kimo ska flytta in i albion kvarteret :D allt känns skitbra. bara det att jag och kim inte typ har samma smak på möbler och färger. får välla se vem som ger sig :P hähä

känns så ruttet att mitt kort inte funkar.. och jag har en postorder från HM att hämta ut. jävla krångel det blir hela tiden att föra över pengar till kim för hans kort verkar krångla det också.. så kims pappa förde över pengar igår till kim så att han kunde ta ut pengarna till mej och jag hämta ut paketet. men kims kort ville inte så ja. nu sitter man här och är skitnyfiken.. hm. :P


RSS 2.0