måste man gifta sig i vitt?


Tänker jag iaf inte göra!
OM jag någongång ska gifta mig så ska jag gifta mig i en svart eller röd klänning..
Vitt har ju alla andra :)

får man gifta sig i svart?dd

i detta regn och rusk..

.. skulle jag vilja ta ett långt och mysigt bad i ett badkar jag inte har.. TYPISKT!
En lång, varm dusch får det bli då. SOLONG!

min spadag blir uppskjuten!

Tänkte ha en hemma spa dag idag eftersom jag var ledig..
Har allting hemma som jag vill ha förutom en ansiktsmask.
Så därför skjuter jag upp min spadag till en annan dag,
för jag känner mig inte så utmanad att gå ut i det här vädret!

min spadag blir uppskjuten!

hm-katalog

Kom någon såndär HM-katalog i brevlådan idag! A small one. Men ändå lyckades jag hitta lite fynd!
Var ju trots allt 30% på det!

Sen fick jag en AVI som jag ska hämta på posten.. ingen aning om vad det kan tänkas sig vara i. Spännande! Ska bara städa upp i v-rummet sen ska jag gå! (Har redan städat kök, badrum och hall - Grundligt) Duktiga jag va!?  :) Vad gör man inte på sin lediga dag!

I helgen blir det lugnt! Jobbar mycket kväll i helgen.. Sophie och jag tänkte dra ihop någon tjejmiddag från jobbet. Laga god mat, spela nå familjespel (på maxi är vi som en stor familj :P) och självklart så blir det mycket babbel! :) Skojj!

jamen jaha, vad mysigt!

 
jamen jaha, vad mysigt!

Ser ut som om det ska bli väldigt vitt där jag bor!

usch och fyy!

Vilket fint väder! Suck. Regnet bara öser ner. Hade vart mycket bättre om det var 10 grader kallare så det snöa istället! Mer mys då! Idag blir det lite smått och gott!


nu ska jag sova!

Nu blir de sovtajm. Kimo har redan sovit ca en timme. Han ska upp och jobba i morgon. Duktig han är! <3 Imorgon blir det? Vad-vet-jag? sleep well folks.

ps. Man ringer inte folk sent på kvällen en vardag OM man inte vet att dom är vaken förstås.
SÅ DRYGT! meeeeeeeen brytt dig om andra har inte vart din starka sida.. aja. HEJHOPP

besviken

Jag är så besviken på dig. Du vet vem du är! Nu vet du vad som gäller och du vet vart jag bor.
(du är egentligen inte värd ett helt inlägg) ne. HEJDÅ!

missa inte

missa inte

IKVÄLL!
21.00 - Cityakuten
 22.00 - Prison Break

Prison Break innehåller inte bara spänning.
De innehåller ju ingen mindre än Wentworth Miller!
Innan han fick jobbet i PB sökte han över 500 jobb.
Från nothing till superstar - kan det hända vem som helst!?

när man tänker på de..

.. är det nästan som att jag vill spy! Jag har jobbat på MAXI i drygt ett år. Jag har vart tillsammans med kim i snart 1½ år.. man kan säga att det är två saker som har förbättrat mitt liv. Vad skulle jag göra utan kim!? och maxi?! Ett kanon jobb och så coola och bra arbetskamrater.

Meeeeeeeeeeeen dom här två alternativen har gjort min kropp så fet! hm... :P Tex.. när man är singel så fläskar man inte till det med fläskfile och potatisgratäng flera gånger i månaden. När man är singel så blir det lättare så att man lagar nå gott och lätt som inte tar nå lång tid. De är aldrig roligt att stå i timmar och laga mat åt sig själv.. "äter helldre blodpudding med någon än oxfile ensam" seeeeeeeen det största problemet.. Lunchrummet på maxi är den stora boven där man tillbringar många timmar per vecka.. Hur kan man komma upp dit och låta bli nygräddade kanel/vanilj bullar, wienerbröd och nygjorda tårtor direkt ifrån bageriet.. Det går bara inte att låta bli! Hur gott är det inte med en kanelbulle till kaffet? ... Och alla dessa godispåsar som ligger där uppe. I början var det roligt, äta godis varje dag på jobbet.. men nu.. snälla byt ut det mot frukt. Sen jag börjat på maxi har jag gått upp 8kg. haaallååååå... om det fortsätter kommer jag att rulla fram.. HEY. vad gör jag åt detta jävla sug!?

dagen idag

Har slöat hela dagen hittills. Ätit avokado och druckit kaffe! Just nu väntar jag på min sis. Vi ska åka och simma! (göra av med chipsen jag åt igår) Hon är hemma hos jennifääär och ska färga håret på henne just nu!

Sen ringde mamma och fråga om vi skulle med och fika efteråt. Fika på stan är kanske mysigast!

helgen med stort h

Fredagen jobbade jag kväll.. Kom hem runt halv 10. Missade Idol men inte utröstningen.. Linda åkte ut. Som jag då tyckte va fel.. men mina fyra favoriter är kvar.. Marcus (som jag tror tar hem hela idol), Danny, Felicia och Erik!

Upp på lördagen och jobba. Sen blev det lite sitta och dricka hemma med Kim och hans kompis Emil! Skulle ju och bowla "discobowling" med mimmi och co. Meeeen så bidde det inte. Gick ner på stan vid 22 mötte bitcharna Emma och Emelie. Gick till svarte jägarn och beställde shots, drinkar and so on... Där inne mötte vi två minderåriga som vi tog med oss vidare på krogen. tsss.. buuuuuus :)

Dagen igår.. USCH. Var kanske min otursdag.. Började med att jag skulle upp och jobba.. 11-15.. Tog mig upp sminka och fixa ögonen gick ungefär i kors. Gick i rask takt i väg till bussen för att försöka vakna till och för att inte missa den! Kom till jobba 10.45 (TRODDE JAG!) BAH.. men hon var 9.45 OHHHNOOO. Jag hade gjort det. Jag hade glömt den dära förbannade klockan! Det är inte många som är på jobbet en timme före sådär "dagen efter" och allt! Fuck jag kunde ha sovit en timme till. Det roliga var att dagen innan (lördagen) så pratade vi på jobbet.. Danne sa "hannah du är en sådan person som skulle glömma och ställa om klockan" alla andra runt bordet höll med och skrattade. HÖHÖ vad kul för dom att dom hade rätt då! Satt iaf i lunchrummet och gjorde mig en stor baugette med mumma på. Mellan tuggorna halvsov jag!

När jag skulle hem märkte jag att jag bara hade en vante.. OhNo igen! Vart hade jag vart!? Gick runt och leta i hela omklädningsrummet, lunchrummet och tillslut i hela butiken.. Där jag hittade den i kylen vid yougurten jag hade köpt tidigare. schhuuu. Mina fina vantar! Bra att dom kom till rätta!

När jag kom hem så fick jag iaf god mat och chips och dip till efterrätt så dagen slutade bra iaf! :)

who knew?

Idag har jag massor av roligt att göra på listan! ciao gott folk

dagen idag

Idag storhandlade jag och kim. Nu är frysen och kylen proppfull. De tycker vi om! Fick lite främmande här idag också. Kims moster och hennes man och kims kusiner. Vi bjöd självklart på fikabröd och (självklart) kanon gott kaffe (självklart kaffe i den här lägenheten :P )

Kims pappa kom förbi från arlanda och hämta Fozz. Vi bjöd då på hemgjorda hamburgare med pommes och hemmagjord tzatziki. De ni! Kommer blir tomt utan hund nu. Har haft han här i tre dagar och två nätter. Jaja.

Nu har jag precis kollat klart på efterlyst och cityakuten! Väntar nu på att kim ska spela färdigt så vi kan kolla på GA tillsammans!

Jag har hört att det ska bli storm. Just nu är det bara regn!

akta så inte ögonen ploppar ut

HAHA.. jadu. jag säger då de. Se och häpna!
Lindsay Lohan och Paris Hilton!
Men dom ser ut att ha kul iaf. Vilka stjärnor..

akta så inte ögonen ploppar ut


ojdå..

.. Här var vi lika varandra! Måste medge att Dhani i a-teens och den nye "idol-danny" är lik varandra. Klädstilen, Luggen sådär på sne och namnet är så gott som lika..
men inte lider vi för det eller :)

ojdå

(Bilden är tagen på den nya HM-butiken i sthlm på drottninggatan igår)


mumma

Har du ännu inte provat Emmi´s nya yoghurt så gör det! Kanon god. Jag har ioförsig bara provat "exotic". Jag är inte så mycket för jordgubb och svenska frukter.  Jag är nog mer en "exotic-girl"! Där har vi det, jag borde därmed bo i ett exotiskt land.
När jag blir äldre så får jag ta tag i mina exotiska ideér! :)

mumma



äääh


Vad är det här för bullshit? Eller hur Emma? ;D

äääh



oooh good

Har nämligen hittat en perfekt hemsida för roliga saker. Kan inte säga vad för saker. Men perfekta "ge-bort-saker". En sida där det finns något till alla smaker. Kan dock inte säga sidan. För att jag har klickat hem lite saker till min syster. Hon fyller år i slutet på november... men skönt att jag äntligen hittar något bra i tid så man slipper hålla på och stressa i sista minuten som det brukar bli annars. Well well..

Klockan är mycket. Precis vart ut med hunden. Idag blir det en sen natt!

hundvakt

Är just nu hundvakt. Vart de sen igår kväll..
Har gått runt halva hemlingby och sörby med honom idag. Kanon mysigt. Perfekt väder.
Sen ätit nyttigt idag.. Gjorde en röra med avokado och majs och grönsaker och det blev gott :)
Nu snart ska jag åka och jobba, litet pass bara! Seeeen har jag fått lön idag. Skönt!

hundvakt



jag blir tokig

Tycker allt är fint. Vill shoppa hem allt jag ser från internet. Meeeeeeeeeeeen idag blev jag bara arg. Fan. Det lär vara stopp ett tag nu. Lugnade ner min ilska genom att dricka kaffe. en, två, tre, fyra? jag har tappat räkningen på koppar. Skitsamma egentligen! åååh.

?!

kvällen

BIO - Exit. En svensk film. Var välla inte sådär super. Men det var bra för att vara en svensk thriller. Var lite lik Beck faktiskt. Å så var ju Alexander Skarsgård med! plus-för-de!

När jag och kim gick hem i spöregn (LÄS: SPÖÖÖREGN) så var det en superstor vattenpöl. Där det kom en vit ful äcklig bil som lära köra i den när vi gick på trottoaren bredvid. (Nu vet jag ungefär vad en tsunami innebär) vattenvågen var högre än mitt huvud och ja, vi blev blöta! Där räckte inte vårt fjuttiga paraply. Kim blev sur som fan och jag med för den delen men bilen bara gasa. Aja efter några hundra svordomar var vi hemma.. mina jeans var helt blöta och klibbiga mot huden. VINTER-jackan jag hade på mig var dyngsur. Tröjan under var dyngsur. Ända stället jag var torr var om fötterna. Jag hade fått låna ett par gummistövlar av mami. tack för det!

En sak är synd på dig. Du bryr dig inte om någon annan än dig själv. Allting ska ske på dina villkor annars sätter du dig på tvären. Lär dig att behandla andra som du själv vill bli behandlad. Nu har jag hört av mig så många gånger till dig. Du är bara en bitch. Hör av dig när du fattar vad du förlorar!

ne. nu någon satsumas sen gossip.. älsko ligger redan i sängen! <3

dagen idag

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Domen blev "bra"! Kunde ha blivit mycket värre än vad det blev!
Jobbat idag. Slutade när Mimmi började typ. Vilken miss! Aja.
Fick skjuss hem av pappa och nu rycktas det om bio!? hejhopp blir bjuden av mami allihopa.

och i morgon är jag ledig (än så länge(?) well well.. köp satsumas nu, dom är skitagoda!

gah

Orkade inte göra den-där-listan jag tvingade på Niklas meeeeen någon annan dag. Börjar bli lite trött, kanske ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite Gossip innan jag ska sova. Har ju jobb i morgon!

Sen i morgon får kim besked. Hoppas för guds skull att de är bra! <3

Natti folks!

mumma som vanligt

mumma som vanligt

Jag och kim äter verkligen mumma varje dag!
Idag: Ris och kyckling med curryblandning och massa wok-grönsaker.



Nytt shampoo

Nytt shampooJag har inskaffat mig ett nytt shampoo. Det är ett Toni&guy från Kicks.

Det gör (LÄS: ska göra) håret ljusare. Har bara använt de två gånger. Vet inte om jag märker någon skillnad, men det kanske men inte gör efter två ggr? vad vet jag? Det är iaf en jätte härlig guld-gul färg så väl i duschen är man gulhårig iaf :) Luktar gott gör den också.


Köpte också ett vax-spray och ett dry shampoo båda ifrån Lee stafford!

funderar

Jag vill ha en ny mobil.. men vilken ska man välja? Vilken är bäst och snyggast!?
Jag har tre favoriter.. hjälp mig att välja?

*LG Chocolate - En snygg och fräsch mobil med touchscreen.
*LG Chocolate White - Samma mobil som ovan fast vit! Jag fastnar för vitt. Vita asseccoarer är välla snygga?
*Sony Ericsson Z610i - Söt mobil. Det är som en spegel på ovansidan. Föll starkt för den ljusblåa. Fast svart är ju snyggt :P Dom är vita på insidan. Fräscht.

Tre favoriter!? hm.. det var visst fler! Vilken ska man välja? Någon som har haft någon av mobilerna? Är dom bara snygga fast skitdåliga kanske? vad vet jag?!

skön helg

Så himla skön hel, slapp och mysig. God och nyttig mat, promenader och jobb!
Jag älskar mitt jobb. Eller jag älskar folket som jobbar där. Efter nu precis ett år så älskar jag fortfarande att gå till jobbet! Otroligt va? :)

och dagens HAHA.. går till Sophie! Vilken brud. Du lyckas med allt du.. :)

hm.. klockan är redan fyra.. vart har hela dagen tagit vägen? Får se till göra något vettigt av kvällen.. kanske simma med Sophie eller varför inte gå till gymmet med Hanna? jaja. De första alternativet lät mest sannolikt för att var mig :)

jag gillar..

...delicato reklamen! :) haha

jag gillar..

nya brittan

nya brittan

Nya Britney! Hon har gått ner 12 kg på fem veckor. Mycket bra och fräsch blev hon ju.

jag blir så ledsen

Suck. Aja. Jag började min morgon genom att gå och köpa frukost i spöregn. Mjölk, ägg, bröd!

Sen har jag och älskost bestämt oss för att börja leta en lägenhet. Det här håller inte. Det har vart problem ändå sen vi flyttade in i den här lägenheten.. Det dåliga är att vi båda trivs som fan. men jaja.. Hon som äger lägenheten kan inte planera och som pappa säger så är hon en teaterapa.

mmh och så på allt har jag blivit kär, kär i en bil.. jag som inte ens har något körkort. Men nu vill jag verkligen försöka skaffa mig ett så jag får köpa min bil :) Fast när jag har körkort så är den här bilen gammal! :P  sehär



funderar... (?)

hm.. jag funderar på att göra slut med pojkvännen och köpa en diskmaskin istället. Dom har ungefär lika bra funktioner! Tror dock då att diskmaskinen diskar bättre. Svårt val. Värt att fundera på!

Vad tror och tycker ni?


(haha)

lite nattmat

En lingongrova med leverpastej med en avokado och ett glas mjölk.
Kan inte gå och sova om man är lite sugen eller hungrig. Aja, i morgon ska jag upp när kimo går till skolan. Tänkte ta en powerwalk i h-by..

Gnatt folks!

shopping från nelly

shopping från nellyNästa shopping från Nelly blir de här! Dom är bland "nyheter" och mina storleker är redan slut. Suck.. men dom kommer snart in igen..

* En snygg skjorta med perfekta färger med mysigt snörskärp ifrån Wesc. - 795kr

* En söt, beige-rutig liten kjol ifrån Yaya.  - 279kr

* En lång, stickad och super skön och mysig nu till hösten. Den med ifrån Yaya - 398kr






Yaya är holländska märket
som ger dig ett klassiskt stuk på kläderna.
Yaya satsar på kvinnliga och bekväma kläder som alltid känns rätt i tiden.
Perfekt för dig som gillar mode, men som inte följer det slaviskt.

- De tycker jag om!


dagen idag

Mötte Paris i stan vid 12. Traska runt i flera timmar.. gjorde inte mig något. Åt paj på cafe flanör. Vi börjar bli hemma där. Samma fönster plats som alltid, spaning över hela torget! När vi skulle fika var det fullt så vi tog en takeaway latte och satt på en bänk och prata och halvt sparka på de äckliga duvorna (#¤%&"%"!)

Hemma fick jag ryck och börja städa. Så nu är det fint i garderoben bland mina kläder iaf. Älsko har kvar att göra där kan jag säga!

Nyss druckit upp min sista kopp kaffe.
Ehm.. ? När ska jag få sova inatt?

gah

Jag har gjort om min blogg igen (?) Har typ ingen fantasi alls. Satt och flippa lite. Men ja. prickar? hoho, jag hatar ju prickar. eeh. Det får duga tills jag kommit på något nytt!

dagens "påpeka"

Idag har jag..

... Borstat tänderna 3ggr. Apelsinkött mellan tänderna.
... Inte städat som jag lovat mig själv. Mycket disk kvar.
... Ätit två alvedoner. Försökt botat min ständiga värk.
... Kommit på att min nya maskara (Unstoppable. Fäller inte, torkar fort)
    resp. nya fondation är kanon.
(Dream mousse. Smälter in i huden, huden ser "riktig" ut)

P!nk

Hela morgonen har jag lyssnat på Pink! Den skivan jag lyssnat på är bra rätt igenom.
Hon är faktiskt bra har jag kommit fram till. Låtarna är inte bara bra.
Texterna betyder verkligen något! De negativa är välla att jag hatar rosa ;)

P!nk


Överraska mig någon!?

ÅÅÅÅHHHH... mmm.. högst upp på önskelistan i jul.

Överraska mig någon!?

233 kr för ETT ölglas. Men då är det 22 karats guld på dom.
Det finns 12 st glas sammanlagt. Dom ska jag ha tids nog.
--> klicka här

höhö

"Killar är som parkeringsplatser. Alla är upptagna utom dom handikappade"

Snodd av niklas. Fast jag bytte ut "brudar" mot "killar". Tyckte det var mer passande! :)


jag menar...

.. tur att hon har hjälm (?)

jag menar...


vilken morgon

Kim skulle vara på skolan 5.45 för dom skulle åka till sthlm.. Kvart över fem har han alla lampor på och hoppar runt och studsar... grr. När han gick tog det typ en timme för mig att somna om. Då jag sov till 9 när Kim och pappa ringde efter varandra.. Upp och hoppa, kaffesug.. kaffesug. Kaffe med lingongrova.

Satte på mig mina bästa mjukisar och min Nikita tjocktröja, satte upp håret i en knut på skallen och självklart Ipoden i högsta hugg. Det blev en powerwalk upp i h-berget. Solen sken och varmt och skönt vare. Efter en timme när jag var på hemgång hade jag PINK - mr president i lurarna, satte mig på en bänk utanför porten för att lyssna klart på denna underbara låt! Väl hemma blev det givetvis en kopp kaffe och en apelsin. Apelsinerna är mest goda nu. Köpte 10st för bara någon dag sen. Nu är det två kvar.

Typiskt att ingen av mina avokadosar är mogna. Fast dom ser bra goda ut när dom ligger där i köksfönstret i solen, men jag låter dom mogna ifred. (PROVA ALDRIG ATT FÖRSÖKA FÅ EN AVOKADO MOGEN GENOM ATT MICRA DEN - de gjorde jag! Bad av mig)

Där dimpa posten ner... (...)
-En årsavgift på mitt Visakort 250kr
-rabatt checkar på 250kr från La redoute
-Och ett brev från tre till han som bodde här innan. hm..? jahapp. Antar att det är reklam men tänk om det är en feting räkning.

Jag tycker det är mest anus med folk som skaffar lösen på sina bloggar. Liksom why!?

Vad händer idag gott folk?

orolig

Inatt blev det inte mycket sova varken för mig eller Kim. Det gör ont att tänka på alternativen som kan hända, de som inte får hända. Att ha sett någon man älskar att må så dåligt från och till över ett år och inte kunna göra något åt det. Spelar ingen roll hur mycket man pussar eller myser till det med något gott!

Igår kväll fick jag iaf han att skratta. Jag sa åt honom att vi skulle kolla på Babas bilar istället för hans val mission impossible 3. Tyckte att mitt val var mer passande. Nu var det en halvtimme sen Kim gick till advokaten och om ~10 minuter börjar det. Mitt hjärta dunkar fort, men nog inte i närheten av vad Kims gör just nu.

Kim jag håller tummarna för dig. Vet många fler som gör det också.
Vad som än händer så älskar jag dig! <3


Kul att jobba 11-19 och bara gå runt och tänka!? jag skulle inte ha sagt ja till extra tiden!

lördags

lördagsWOHOOOO!!!!
Behöver jag säga mer? :)
Blondiner har roligast, rätta mig om jag har fel? ;D

LOVE














nyvaken

Vaknade tidigt idag av ett sms av Sophie! Idag ska vi gå och simma på fjärran höjder!!
Ska bli skönt. Så nu sitter jag och försöker vakna till med en kopp kaffe. Sen blir det att packa badbagen!

Senare idag när pappa har slutat ska vi åka och äta han, jag och syster. Kommer bli trevligt!
Jag tror att det blir dallas. Har aldrig ätit där men pappa sa att dom hade bra mat.

Ikväll är det Idol! Någon mer än jag som har längtat intensivt hela veckan?! ;P
Hoppas att Emma kommer hit också!

ett dopp i det blå!

nu ska man döda ännu en dag

Vad händer idag? Har tänkt att följa med kim till min frisör för att han ska färga håret klockan 1. Meeen jag kanske skiter i det också. Nu är Kim nöjd. Hans bästa kompis som vi var och hälsa på i lumpen i helgen fick frisedel och flyttat hem (redan)!

En kopp kaffe till sen dusch och fix.

staden

stadenTraskade ner på staden och mötte Gävles Paris Hilton - Emma : )
Hon gjorde några ärenden. Sen gick vi in på Make Up Store för att välja ögonskuggor. Ni Vr-läsare förstår varför! Det var nämligen köp 2 betala för 1.

Efter att ha "gjort" stan gick vi och fika på flanör. Schysst ställe, såg ut över stan och allt folk och kanongod tårta. Dock då inte så nyttig meeeeeeeen det sket vi i just då och självklart caffe latte. Går alltid hem vart man än är. Emma är så bra. Vi kan prata om allt (och alla.) Finns alltid för dig min snutt! <3

Kom hem strax innan fyra. Hade lovat kimmen att dammsuga innan fyra. Men kim tog över det för mamma kom och hämtade mig. Vi åkte hem till världens-skönaste-underbaraste-fyraåring-Engla!
Hon skulle dansa och spexa. Hon bytte om ungefär 3ggr till ballerina, prinsessa och dans och så vidare och självklart allt var i rosa! Go Tös!


staden Väl hemma igen så hade Kim besök av sina jobbarkompisar. 40+ fast som fyråringar på julafton! Kim hjälpte dom att fixa deras nya laptops som dom fick köpa genom jobbet. Självklart så fixade Kim det. Min Kim kan ju allt!

Aja nu har dom åkt och jag har nyss ätit en avokado och ett glas juice. Kim håller på och gör mat men för mig är det slut ätit. Känns som jag har fikat hela dan!

Det blir nog en film nu snart!

Frukt är godis

frukostHar hört att päron är den nyttigaste frukten. Så därför har jag köpt päron. Kunde inte låta bli att köpa kiwi också - mest gott. För er som tycker kiwi sticks runt läpparna ska ni äta den gula. Den är mycket mildare. Ja, det var min frukost idag - och självklart två koppar kaffe.

Sen låg Rosa bandet på skrivbordet så kunde lika gärna lägga den i bilden. Tycker alla borde köpa minst två stycken.

"Vi tänker besegra cancer.
Vill du vara med?"
Se här

Rätt gulligt att dom har färgat Globen rosa och Lambi toapapper är rosa (sött!!)

aja nu lite städ och fix innan kim kommer hem från staden och fixat hans ärenden

Radiotjänst

Sveriges nya kulturminister Cecilia Stegö Chiló. Har inte betalat TV-avgiften på 16 år. Hon en av regeringens förmögnaste ministrar, så hon lär ju knappast kunna skylla på att hon inte hade råd.. jag betalar (snart) TV-avgift! (fakturan är på väg) Det var för att Radiotjänst såg att jag flyttat därför ringde dem. Grr-r-r-r-r... nåja, jag klarade mig i drygt en månad iaf.

Rättvist?

Tvättstuga

Underbart att ställa klockan på kvart i 7 när man är ledig. JA-A-AA liksom. Men kläderna måste ju tvättas. Nu är allting nästan klart! .. Kaffet också. Står och puttrar lite. Undra vad jag ska ta till? En avokado kanske?

I två nätter nu har kims lillebror sovit här, han får ju så nära till skolan :P Igår var min sis och hennes kompis förbi ett tag också. De var nice, de händer ju inte så ofta : )

Idag är jag helt ledig. Sophie den ängeln tog min tid så jag får vara ledig lite :) Så idag ska jag spendera dagen på stan med Emma och senare åka och grattis min kusin som fyllde fyra i början av oktober. En av anledningarna till att jag ville vara ledig.

nä, nu kaffe!

brandövning och bb-jessica

Hade Brandövning idag på jobbet. Lärde mig att använda och släcka eld med en brandsläckare. K00lt!
Brandövningen var mellan 11-12.30 och jag börjar jobba 17.

Så ehm. Jag lära åka hem. Inte tänker jag sitta på jobbet och vänta tills jag ska jobba. Tokheller!

Kimmo var hemma så vi fick pussas lite och mikkis har åkt hem precis.
Well well nu blire kaffe och lite packning till Boden!  yiiihaaa :]


brandövning och Bb-jessica

Så här blev tutt-resultatet.
Ser lite ut som om dom sitter öppe i armhålan.
Men men. Ser ut som Jessica är nöjd iaf :)





boden!

boden!Mjah! På fredag morgon bär det av till Boden för att se hur Erik har det i lumpen. Eftersom kim har bott där så har han vart där förut men jag som har högst vart i Åre ser Boden som en stad med snö och ett korvstånd, ett konsum och sen massa samer. Det där med samer vet jag att jag har fel. Men jag tror iaf de när jag tänker på Boden! På fredag får jag verkligen se. Spännande verkligen :P

Sen typ "vad gör man i boden?" ... med ett korvstånd och ett konsum en hel helg!? Det sägs att det finns flera cafér och krogar, men tror jag på det? :P Men som sagt på fredag får jag se.

aja. Från det ena till det andra. Tack emma och ammi för en trevlig dag på stan. Ska vi alla flytta in hos Sara? :D Grymt fin lägenhet!


Nu natti.. (FLING är de sämsta program som någonsin har visats på TV)


krasslig

krassligIdag är jag krasslig. Ont i halsen och hostig. Vem har smittat mig? well well, har precis duschat för att försöka få mig lite piggare. Meee-e-e-eeeen, jag är lika trött fortfarande. Typiskt.

Aja. ska jobba mellan 14-21, hoppas på lite roliga folk som jobbar och inte så mycket kunder! :)

HANNAH rekommenderar starkt...
Bästa film på länge... Poseidon - Mycket spänning, Mycket kärlek, sorg och MYCKET Titanic.

Bästa bok.. Maskrosungen! Du behöver bara läsa baksidan så vet du att du kommer sträck läsa den.

Bästa pocket serie.. GOSSIP- självklart! Vilken annars? Har en hel drös jag ska läsa igenom! Lucky me :)

Och tillslut. VARFÖR denna min på varje kort på mig? ACK det måste bli ändrig. Ser ut som en vindögd uppblåsbar FISK! Hiiiiiiiii-i-i-itta nemo! (ungefär)
 
ne, nu ska jag och mina fischerman bli goa vänner! hejhopp!

RSS 2.0