Bokat och klart!

I fredags bokade jag resa till Linda och Marbella! Cissi pissi bangade ur i sista stund. Hon ska till thailand och flytta hemifrån så hon tyckte att de inte fanns nå pengar som ja har förståelse för. Så på lördag går mitt flyg till Marbella helt solo.. De är inte jag att flyga helt själv men i can do it! Ska bli så skönt att komma bort!



 Jag är så lycklig just nu!


För att göra några månader kort!

Hörrni nyfikna bloggläsare.

För att göra två/tre månader kort så kan jag skriva.

Jag och K har gjort slut. Jag har flyttat hem till mamma.. de känns otroligt bra. Tråkigt också givetvis.. men livet är hårt. men just nu rullar livet på hur bra som helst. Jag har skaffat mig underbara vänner även en bästa vän. Jobbat mycket och inte alls vart hemma så mycket. Vart i sthlm och hemma hos linda.. och blivit stammis på Heartbreak! De bästa av allt är... att jag är så förbannat lycklig.

De är drygt en vecka sen min Linda flyttade till Marbella för att plugga spanska. Under veckan har vi pratat på msn och facebook.. men ikväll så ringde hon mig. Undra hur många ggr vi sa att vi saknade varandra.. hehe.. Hon trivs jättebra och hon tjatar naturligtvis på när jag och cillan ska komma ner och hälsa på.. Så i morgon ska jag ta ett snack med henne så kanske vi bokar biljetter i veckan.. 27grader och sol.. och världens bästa Linda! De kommer bli grymt!

En till sak som är bra att jag och K är så pass bra vänner att vi umgås och han har Elviz ibland när jag jobbar.. De är underbart. Jag hoppas de förblir så!

Jag älskar även min familj så mycket!!

Andra halvan!

Imorse flyttade min andra halva Linda till Marbella! Nästa månad ska jag och Cicci åka och hälsa på! Jag längtar redan! Hennes avskedsfest i torsdags var underbar och avskedsfesten i sthlm var så klockren.. Jag saknar henne redan!



Världen är så underbar med dig!

Snart såååå!

Snart så mina vänner och ovänner. Snart så börjar jag blogga igen!
Ska få lite hjälp att piffa om bloggen sen är jag på G igen..

Den senaste månaden.. mmh.. jösses vad de har hänt saker!
Är ni redo att följa bloggen 24/7? :D

xoxo



EDIT: ny mail, ny msn pga intrång.. [email protected]



RSS 2.0