vad är de här!?

.. Igår var det ju så varmt och skönt ute och nu regnar det som fasen! vaknade runt sex och det öste ner.. drog täcket över huvudet och somna om. När klockan ringde klockan nio tänkte jag följa med theres och träna men hörde fortf regnet så jag drog återigen täcket över huvet och somna om!

Vakna ungefär för en halvtimme sen. Vart ut med Elviz. Han brydde sig inte om att det spöregna han skulle gå runt och lukta på varje buske han såg iaf. Försökte inte alls skynda på sina behov... kom in och var dyngsur. Måste nog köpa en regnjacka åt honom. Annars lär man bada honom efter varje gång det regnar.. :/ Ska även köpa en flytväst åt honom så han kan följa och åka båt : )

Jobbar stängning idag för engångskull. Har jobbat så mycket mornar att jag blir knäpp på att gå upp så tidigt.

PUSS!

Efter att ha busat med elvan så länge att han flåsa och tungan hängde på sne utanför munnen. Han hade inte ro att dricka vatten sååå jag gav honom en isbit. Guuuu vad kul det var : ) isbiten fastna på hans tunga och så sprang han runt och lekte med den ända tills den var borta. Vissa är ju lättroade och tur är välla det : )

oooops!

.... jag råkar visst veta vem som blir nya the pussycat dolls :) Tänker inte skvalla för er som följer det på tvn. Blir så sugen att börja dansa när man ser den serien. Så kul att dansa i grupp.

Var ju elit gymnast. Höll ju på med gymnastik i drygt 10år. Så en del friståenden var jag med i! Grymt kul att lära sig nytt.. varje steg och rörelse skulle sitta smäck. Inte alla gånger så lätt att hålla formationen samtidigt som man skulle hålla fokus på vart man hade sin kropp! Etito... vårt dåvarande namn : )

Roligaste minnet var nog när fyra stycken från vår grupp skulle få åka med ett stockholms lag på träningsläger i halmstad. Jag var en utav dem fyra lyckliga! Härliga tider. Smal och muskellös. Nu har man lagt på sig några kg.. meeeen inte grinar jag så mycket för de : )

ne, vad sägs om en kopp te? : )

mammas dag + sol och värme (Y)

Guuu så skönt att det var 19,4 grader när jag gick ut med Elvan i morse. Skönt skönt.. no more rain : ) Ska ta och fixa till mig nu sen ska vi till mamma och äta mat och ge henne en liten present : )

Det är så kul att ge mamma presenter, hon uppskattar allt. Fast så är välla alla mammor ;D Dom känner sig illa tvungna :P seee ya!

pussycat dolls saturday

Vi har kollat på fyra stycken avsnitt av Pussycat dolls.
Har helt fastnat och tycker serien är kanon!!
Det roliga är att min sambo tycker att det är minst lika bra.
Trodde han skulle tycka det var fjantigt.. men jag vet nog varför han gillar de ;D

image137

alla älskar tacos!

Tacos är så jävla gott! Har ätit så jag mår fortf. illa fast vi åt för 2h sen :P
Men seriöst, tacos är så gudomligt... vem tycker inte om tacos liksom!?
Majs och banan kan jag inte vara utan i tacos, vad har du för favorit ingrediens? : )

image136

har du inte smakat än så borde du!

Provivas fruktdrycker! Soooo delicious!!
Nya vattenmelon/tranbär är så sommrig å fräsch : )
Prova magen bästa vän!

image135

PANIK!?

Paniken börjar närma sig! Den 9:onde juni ska vi på bröllop.
Frågan är: VAD SKA MAN HA PÅ SIG!? gah.
Något fint som man kan ha flera gånger inte liksom en Klänning som jag bara använder en gång sen hänger den. Utan något man kan ha i sommar också!
Kom gärna med förslag, hemsidor osv.. : )

image134

min elviz!

Här är mitt fjun inte så gammal! 24 dagar : )
Så söööt! Gosisen!

min gorumpa!

lite efter med bloggen

Halkat lite efter. Inte orkat blogga/haft tid och blogga. Men idag efter några timmars jobb fick jag lite tid över. Skulle betala lite räkningar så då passa jag på och skriva några rader!

I onsdags var jag och Kim på bio. Pirates... depp är så snygg, men eftersom bio började så sent och var 3h lång och jag hade gått upp så tidigt på morgonen.. sååå ja, lyckades jag somna till kanske 30 min i mitten av filmen. Skamligt fasen :P

Igår så köpte jag hem ost och kex med vindruvor, päron-bitar å physalis.. Kanon mysigt! Mamsen var förbi och åt lite hon också! Hade tvättstuga igår också! Hade jätte mycket tvätt! usch usch!

Köpte hem tacos till ikväll..
gotti! Köpte också hem massa gotta till Elviz. Flera olika tuggben och även grisöron (stinker skit) meen he likes it! tuggat på örat i kanske 30 min och det syns knappt. hehe : )

I morgon är det mammas dag <3

elviz brorsa!

Elviz bror Valle är ju nå grymt söt! Underbar bild.. tur att det bara är bild.
Skuuuulle krama ihjäl honom annars : )

53330-132

Klart att Elvan ska vara med!

Kim köpte hem något kommer inte ihåg vad. Ehm.. kanske förstärkare eller något sånt.. skitsamma Elviz blir så nyfiken och ska vara med överallt! Han är ju så söt när han är på ställen som han inte vet att han får vara på.
goooooooooooo hund! : )

image131

galen hund

Sådär nästan nyvaken. Skönt att jobba eftermiddag idag! Vara hemma å slöa lite på morgonen är ju det bästa! : )
Elviz är galen, det kliar så mycket i hans tänder att han biter på allt och hoppar runt och vet inte vart han ska ta vägen! Flera tänder har ramlat ur. När jag kände på en övertand igåkväll så satt den i någon tråd bara. Han har inte haft någon större matlust dom här dagarna. Tycker lite synd om honom..

Plockade syrén blommor igår. Doftar underbart i hela vardagsrummet : )

orka!?

hmpf!? nu ser det naket ut som om något fattas.. men kim tyckte det var snyggt! ajaaaoo. orkar inte nå mera idag! nu ska jag sätta mig i soffan och mysa ner mig med Elvan och dricka mitt vin samtidigt som jag ska kolla på när kim spelar ps3. Han har iofs lovat mig en Buzz-match. Kan bli spännande :P


I morgon kväll träffar jag Johnny Depp i 2h 48 min. Jag ska njuta! : )


gnatt folks.

vill göra om bloggen!

Har haft det här utseendet ett bra tag nu.
Vill förnya det lite så det blir finare och roligare att uppdatera! Kim har fullt upp med annat så han har inte tid att hjälpa mig med alla dessa koder! .. ska få hjälp klockan 11 i morgon av söt-denice. Men det är långt dit, så nu tänker jag försöka sitta och fixa lite själv. Jag menar hur svårt kan det vara? bah! : )

ROMA!

Bilden är tagen vid kanske 9 på morgonen, vi är trötta å vill bara hem till sverige igen! Jag var iaf lycklig. Handlade upp mycket pengar i taxfreeen, mest alkohol. Första gången i mitt liv jag köper starksprit och i det där landet har dom ingen koll på hur gammal man ska vara.. såå ja, jag var nöjd! : )

ROMA!
Pussar lite lätt : )

gottis

I rom blev jag helt kär i pistage-glass. Gudomligt god! image129
Köpte igår en 70% choklad med pistage i. Faktiskt jättegod!
Nyttigare än vanlig choklad iaf, räcker också med en ruta så är sötsuget borta!

Något jag har kommit fram till på tisdagskvällar;
... kompisarna (& övrigt folk) sitter bänkad framför DH!
själv är jag så efter att jag inte sett ett enda avsnitt.
ja, jag vet att jag har missat något!
Känner inte för att sätta mig in i serien nu när det gått så pass långt. Så jag tänker snarast möjligt köpa box1 och 2
och sätta mig och tok-kolla-serien så jag kommer ikapp : )


btw så blev korvstroganoffen kanongod! Kung i köket!









ombyggnad!

Gash vad vi håller på och bygger om på jobbet. Men guud så snyggt det blir! Kunderna är faktiskt förstående över att det är lite(?) kaos. Vilket vi är väldigt förvånande över : )


Idag blir det korvstroganoff och ris! mumma! tur att jag tog fram faligkorv ur frysen igår.. ibland har man med sig hjärnan : )

I morgon blir biopremiär - pirates, mysigt! depp : )

KimåElvan! <3

ful ovana

Jag har börjat fått en sådan himla ful å sjuk ovana! varje kväll när jag sitter å kollar på tv eller sitter vid lapen så får jag ett sådant sug å längtar som en gris till morgonkaffet. typ blir lite eller nästa kallsvettig... koffeinberoende kanske?

bah.




ne, nu gnatt!
ta en titt på vår lya genom kims ögon ;) pryl*HOST*bög*HOST* :P
minhembio

första doppet för iår!

.. blev idag hemma hos pappa i hans pool :) riktigt mysigt att gå dit efter jobbet å äta god grillad mat med efterrätt sen ta ett dopp i poolen. Elviz tyckte det inte var så kul att sitta på sidan :P

fick fina presenter av pappa å kerstin, dom var ju på utomlandskryssning då jag fyllde så vi firade mig lite idag!

synd baara att erika inte var hemma.. lånade din morgonrock efter badet, sköön ;) städat du hade på rummet för en gång skull. å snurre var lika tjock som vanligt. ser på pricken ut som katten gustaf :D goo katt, mysig å mjuk som stryk!


hjärta mitt! <3

slick + bakfylla

Var ut igår, var kuuül! idag, mindre kul.. : )


Ska nog lägga mig i ett eukalyptus-bad å fräscha till mig å mysa till med lite te å gotti i soffan!

JAG VILL INTE JOBBA 8-19 I MORGON! orka?

fast i morgonkväll ska jag vara med mina tjejjor. kuuuul!
tessa, anna, camilla, hanna, sanna å mia : )
för många för att buzza :/ men vi hittar nog på nå mys iaf :)


redhead
: )

20år

ja, då var man 20år då : ) känns välla inge speciellt än men rynkorna kommer väl med tiden : )
käkat smörgåstårta så det nästan sprutar ut genom öronen.. uuuahk.

hur stor släkt har inte jag då!? heeerregud det var folk överallt i vår etta! tur att vi har en stor etta.. inte nog med att jag har stor släkt så har jag en knasig, tokig släkt. När kims mamma skulle hälsa på min moster så säger hon "maggan, moster till lotta" hahah. lotta är min mamma. hon märkte inte att hon sa fel heller. kims mamma kollade lite konstigt å går vidare till min morfar som räcker fram handen å säger "bror till lotta" HAHA!? min morfar, bror till min mamma!? hehe.. kims mamma kollar lite konstigt å går ut från köket! .........!?!? ;D



många frågar vad jag fick när jag fyllde ska försöka sammanfatta.
barbord + stolar
tv-spel, buzz.. kanske mest kul ;D
crocs tofflor, nuumera cancer tofflor(?) whatever man får cancer av allt nuförtiden
smycken - guldringar å ett pärlhalsband *älska*
presentkort - GT, b-young, MQ å HM
peakväska
ap-fint linne å ögonskugga av sis!
servetthållare å servetter.
flytljus till badkaret. kanonmysiga!
badhandukar. alltid bra att ha många mysiga
badskum å en mysig tvål!
bastumössa som kims mormor virkat! (bara finnar som förstår vad det är :P)
pengar

jaaaaa något har jag garanterat glömt. men tack för allt!

i morgon (om 4a min ;D) fyller emma 20! - grattis babe : )
för ett år sen var vi på studentkryssning! HEY vad kul vi hade! : )

hittar inte sladden till kameran så ROM bilderna kommer senare.. håll ut :)

iiiih

snnnnaaaaarttt :)






nu måste jag skynda mig!
massa som ska göras innan jobb.

hejpa : )

borta bra men hemma bäst

guuuuuuuud så skönt att vara hemma. men rom är så häftigt, jävla cool stad.. haft det så trevligt må jag säga.. och jag mår inte sämre av att komma hem till en hund som är så hyyyyper glad att se mig så han kissade på sig :D meeen jag älskar lille elvan. nu ligger han i mitt knä å myser.. han har saknat mami.

bilder kommer självklart sen :)


hmpfsstsflkgskj

haha.. har massa saker att göra.. flummar runt å gör inget istället! blir gaaaaalen.... kanske borde packa å duscha å massa saker.. meen istället för att få hjärtstillestånd så sätter jag mig här(!) .. så får jag de senare istället.. haha(?)

meeen kommer sakna mina mys här hemma! lite bööl iaf! :) fast nuu bruuds ska vi ha kul.

ska inte packas någon jacka eller jeans! nuu är det vår å sånt har man inte på våren. hey legging å shorts å kjol! :)

Glad uppdatering!

IIIIIIIIIIIIIIIIH! :D
slutar regna samma dag vi kommer dit (måndag). åhhh onsdag!!! strålande! :) har vi lite tur eller
Söndag 6 maj
Växlande moln - regn
17°C
Växlande moln - regn

Måndag 7 maj
Övervägande soligt
19°C
Övervägande soligt

Tisdag 8 maj
Övervägande soligt
21°C
Övervägande soligt

Onsdag 9 maj
Soligt
22°C
Soligt





dagen börjar bra! Elviz slickar mig i ansiktet! går med han en lååång prommis. kommer in slår på datorn å ser det här :D yeeaah babes, vi tar nog med badkläder ändå :D nuu ska dricka mig några latte. Gå ner på stan å inhandla det sista som ska med! är bara så orolig hur jag ska få plats med mina kläder å tjaffs i väskan. Vi ska nämligen bara ha handbagage. det får gååå! sen ska välla ja å kim laga nå lunch. ikväll ska vi grrls vara hos sannii å invänta att vi ska ta oss till skavsta inatt! uuuuuuuuuunderbart med sol!

ha det så kul här hemma! :D

f*ck vädret i rom

 
Torsdag 3 maj
Mulet - regn
16°C
Mulet - regn

Fredag 4 maj
Mulet - regn
17°C
Mulet - regn

Lördag 5 maj
Växlande moln - regn
19°C
Växlande moln - regn

Söndag 6 maj
Mulet - regn
17°C
Mulet - regn


usch

du får verkligen mig att må illa! fyfan!

mitt liv


han är så goooo..
han ger mig så himla mycket kärlek.

mitt liv

TEssa, camela å sanniii!?!?

onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag!!!!!!!!!!
ja, på söndag. sitter vi alla hos någon å kollar på tv å myser.. å framförallt laddar :)
när klockan börjar närma sig 2 på natten så åker bilen mot skavsta flygplats! myyyyysigt!
sen är vår resa på gång :)



jag längtar som en tok!


please

.. go ahead. say you're sry!
(1997!? 10år gammal låt!)

Alla behöver någongång en sånhär låt!
Alla behöver någongång vara för sig själv!
Alla behöver någongång gråta ut!
Alla behöver någon





.. och nu till något så osexigt

RSS 2.0