Julfest med jobbet!

Vi hade julfest igår med jobbet.. roligaste på länge verkligen! Började med att vi satt hemma hos emmy och drack cider, spelade musik och sminkade oss. Runt 18 tog vi en taxi mot teatern. Där vi såg på Johan Wellton och hans kompisar uppträda. De är så mycket min humor så att de finns inte. Klockrent. Runt 21 var de matbuffe på Heartbreak.. kalasgott! Sen var de fria aktiviteter hela kvällen :) Konstigt nog blev de inte så mycket dans..



Jag, Anna, Cilla och Emmy!
Blev en och en annan Rosa pantern igår.. mmmh :)

Fredag

Idag är de fredag, känns underbart och jag har ledig helg. Nästan.. ska jobba några timmar på söndagkväll! Nu ska jag ut med Elviz sen åka och jobba! Ikväll blir de lugnt men i morgon julfest med jobbet :) Ha en bra dag läsare..



Lösenord

För att kunna läsa detta inlägg behövs ett lösenord! Läs inlägget här

Jag är lyckligt lottad

I min nedstämdhet är jag så glad att jag har verkligen uuuuunderbara vänner..

Runt 14 kom ett mess från Linda som fick att må 1000ggr bättre.
"Hej gumman! Hoppas allt går bra idag! Jag saknar dig, tänker på dig och älskar dig! Xxx"
Sjukt jobbigt att de skiljer flera hundra mil bara..



En vän som du, borde alla ha!

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya!

Var tvungen att ta ledigt från jobbet idag. Göra lite saker som förmodligen kommer ordna upp allt som har hänt. En liten del av klumpen i min mage har släppt men jag mår fortfarande jätte dåligt av de här. Har ingen hungerkänsla och drömmar mardrömmar, vaknar kallsvettig om nätterna och är tvungen att slå på datorn och kolla så att mina bankkonton inte är länsade.
Jag som alltid har älskat att vara ensam och göra saker tycker nu att de är jobbigt.. jag vill helst vara med mina vänner dygnet runt så att jag får tänka på annat..


Jag vill att Linda kommer hem över jul och nyår.. hoppas hoppas..
Nu efter en hel kanna kaffe orkar jag ta en dusch..

Förövrigt fyllde min lillasyster år igår. Nitton härliga år.
 Hennes födelsedagsfest i lördags var huuuuur lyckad som helst.
Älskar henne oändligt.

Idag är de en månad kvar till julafton
.. och jag längtar inte ens!

Isbjörnar

Nyss vart ute med Elviz.. -5 grader.. iskallt. Men jag hade både mössa, vantar och halsduk!
Önskar bara min hosta kunde sluta. Nästa vecka går jag in på min sjätte hostande vecka.

Well nu ska jag åka och jobba! Jobbar 10 dagar i streck.. och idag är de dag 3. Vilket betyder att de är många dagar kvar tills jag får sova ut :(



Mitt liv

Ärlighet vara längst

.. rätta mig om jag har fel men hur de än ligger till och hur farlig sanningen är så är den alltid bäst att berätta. Än att komma med en lögn som alltid spricker och sanningen kommer fram iaf. Så som de blev idag.. du kom med en lögn, jag visste att du ljög mig rakt upp i ansiktet men jag sa inget. Mindre än 2minuter gick och sanningen kom fram.. Hur tror du mitt förtroende är för dig nu? De känns så jävla jobbigt.. efter allt jag försöker och ställer upp på dig.. försöker med allt för att få dig på fötter och du ljuger mig i ansiktet både en och två ggr. Sanningen i sig var en skit sak som jag egentligen inte ens bryr mig om..

Hur långt ska jag gå? hur länge ska jag orka vara snäll..? Tänk efter vad du gör och säger. Se dig omkring.. dina riktiga vänner och ditt ex försöker så väl.. nu är de din tur att visa att du förtjänar oss i ditt liv.



Längtar till sommaren!

Jag är verkligen en sommarmänniska och just nu är de på gränsen till minusgrader ute och
jag längtar till sommaren, solen, stranden, pigga och glada människor.

Men de är ett tag kvar till sommaren och semestern :)



Godmorgon!

De är så skönt att sova ut. Jag gör de alldeles för sällan.. Jag kom hem från Marbella natten till onsdagen. En helt oförglömlig resa och jag längtar tillbaka varje sekund. De tråkiga är att Linda förmodligen inte kommer hem under jul, hennes födelsedag och nyår.. men jag är glad för hennes skull att hon har fått ett bra jobb, bra lägenhetskompisar och att hon trivs och mår bra!

Jag ligger fortfarande i sängen och håller på att hostar sönder mitt bröst. Har hostat i evigheter känns de som.. tur att jag har en snäll mamma som just nu är på apoteket och ska köpa hem något bra mot hosta. Så den här helgen blir lugn. Nästa helg fyller syrran år och nästa helg ändå är de julfest med jobbet. Sjukt vad jag längtar..

näe, frukost låter bra! (fast helst av allt vill jag äta brunchbuffe på room.. Linda lova att äta åt mig också i morgon?! Antar att ni ska dit. Söndagstradition i puerto banus... saknar er alla)


Framme i Marbella!

Efter lite flygplansförseningar är jag äntligen framme i Marbella! De är underbart med semester men vädret är skitdåligt just nu så jag hoppas på bättre i veckan! De bästa är att jag får träffa Linda! I morgon ska hon till doktorn sen ska vi kolla runt lite i Marbella!

Mamma, pappa, vänner och alla.. jag har de bra!

xx

RSS 2.0