i morgon..

.. åker vi!

Jag har nog köpt och fixat de mesta men lite saker kvar.. igår köpte jag mig en resväska. Den är gigantisk och de är bra.. har även köpt solkrämer och shampo för hår som är i solen.. Köpte en skitsnygg kjol och tre oversize linnen som man kan ha till stranden. Idag ska jag växla pengar hade jag tänk. Sen ska jag åka och jobba - jädrans inventering så jag kommer nog inte därifrån förens vid 23.


Igår kväll klippte jag håret på syrran... lika frisyr som jag har. Kort i nacken och längre i fram. Tyckte de seriöst blev skitsnyggt. Själv vet jag inte om jag skulle sätta mig i stol och säga klipp mig.. hos min syster och klippa av nästan två decimeter! : )


I morgon ska jag och k ut och äta innan jag åker.
Jag kommer att sakna er!


Köpte Linas kvällsbok 1&2 igår. Tänkte ta med mig den och Äcklig..
Börjar med Kvällsboken.. den är på 302 sidor. Den kanske räcker.

image205image206



jag är inte död...

.. bara lite resfeber, kanske!

Har jobbat och gjort massa andra saker. Har inte haft tiden eller orken att blogga! K kom hem från sthlm idag, han har vart på kurs i två dagar. Känns bra att ha han hemma igen! Nu tittar vi på so you think you can dance och myser lite.


3 dagar kvar...... jag måste köpa mig en resväska!!!!



Så jävla mycket kärlek till K

knark på vårt torg!

...  Mitt på Stortorget växer knarkplantan.










Nothing compares to you

åh

..Medans jag gjorde min andra chai så passade busen på att lyckas få upp mitt yttersta fack på min väska ta påsen med Fisherman's friend tugga själva påsen i hundra små blöta delar sen låg det halstabletter i hela sängen och ALLA var blöta. Så han har slickat på alla.. usch han kan inte tyckt att de var gott! buuuusen!

föresten är jag ledig idag! s-s-skönt jag vet! 

besviken

.. så himla besviken! Fotona på Elviz kom igår.. 1 bild av 3 blev bra..
dom har skurit av bilder helt mysko! t ex..



Dom har tagit bort halva hans öron(!?) OM de var tvungen att kapa varför inte ta gräsmattan framför!? Är det här att kallas kunnit på foto? Det måste ju gå att få en ny, de var inte speciellt billiga så lite snygga förväntar man ju sig!

vi


Idag har jag och baby vart tillsammans 2år och 2månader :D

Älskar dig idag, i morgon och föralltid <3


emma und hannah



image202

HEY
Här är världens skönaste och coolaste tjej och jag! : )
Bilden är typ ett år men HEY det gör inget

jag är inte avundsjuk

Vill bara meddela för några läsare att jag absolut inte är avundsjuk av något slag, jag vill absolut inte byta mitt liv med någon annan... jag är så sjukt nöjd över mitt liv, över min sambo, vår fina hund, vår snygga lägenhet, mina bästa föräldrar och min bästaste syster.. mitt jobb och mina vänner.

Så ordet avundsjuk känner jag inte till!

jag håller mig borta

jag har ont i halsen, snoren rinner som aldrig förr, jag har två förkylningsblåsor i bakom underläppen, ögonen kliar, jag har fått nå sjuk-utslag i ansiktet, massa chailattes, massa tv... jag håller mig borta!



låt mig bli frisk!

nu ska vi se..

... high school musical 2! 1;an är lite små töntig och dem spelar inte så bra
men den är mysig och det absolut bästa är att Zac Efron är med.. mmmuumsbit! : )

image201

K fixar mys!

.. K har ny skickat efter kort på Elviz, förstoringar som vi ska sätta upp på väggen! Vi hade lite svårt att bestämma oss för vilka. Men vi bestämde oss sen.. det är bara att skicka in fler om vi vill ha det. Finns så mycket fina kort på tokern. Ska framkalla vanliga kort också från när han var bebis till nu. Kul att ha i ett album.. alla kort hamnar på datorn och vilken dag som helst kan datorn gå sönder och då är alla kort borta. Ska fixa snarast! Vi bestämde oss för dessa den här gången! : )

image176

image177

image179

jag har visat dem förr men jag gör det igen!

de blev inte bara stöld..

.. idag så blev det lite action på jobbet! Det var ett par som ja, får mycket uppmärksamhet och det går inte att missa de när dem går förbi. De smälter dvs inte in i mängden! weell. han, runt 40års åldern, gammal flannelskjorta uppkavlad upp till armbågarna, underarmarna täckta av tatueringar, slitna gamla jeans och ett par för små svarta träskor. Hon bar en kort, KORT kjol (utan trosor under hörde jag sedan av väktaren) risiga platå, ett kortkort paljettlinne som var lila, en hästsvans på sniskan med risigt buskigt hår med färgen hm.. rött-brunt-koppar-orange.

weell. När väktaren märkte att han hade plockat på sig saker så tog hon honom utanför larmbågarna. Han nekade då att han hade tagit något och så började det hela.. istället för att han skulle erkänna att han hade stulit 2 saker och han åkte dit på stöld så slutade de med hot mot tjästeman och våld mot tjänsteman. 3 st polisbilar kom. Ett tag var det kaos. Men ingen kom till skada. Sen erkännde han. Han plockade på sig en parfym och en tv-fjärrkontroll till en av våra visnings ex tvapparater. Jag vet inte ja vad han tänkte på..

Jag har aldrig stulit något
Undra varför man stjäl? Får man någon kick om man klarar sig och måste göra det igen? eller är det för man har så dåligt med pengar? eller varför gör man något så korkat?

thihuahua - en ny ras? :OOO

Först och främst är jag så less på allt skit. Blir så less när folk klandrar ner på blandras hundar.. fattar inte varför - oftast är blandraser sötare plus att det är så många renrasiga raser som är så sönderavlade. Dom ska se ut på ett så perfekt vis så dom ser så "fina" ut som möjligt bara för att komma på första plats på utställningarna. Till exempel dom stackars schäfrarna. Det finns typ ingen som inte får problem med höften. Dom ska vara låga och bakbenen ska vara långt bak utifrån kroppen som möjligt (!?) Det ska se ut som om dem kryper fram. Vem bestämmer egentligen HUR en hund ska se ut? Bara ingen far illa så tycker jag att man får skapa fina blandrashundar.

K's jobbarkompis tjej skulle köpa en chihuahua igår. Eller ja, dom skulle välla kolla på den.. De var en renrasig med stamtavla och hade hela köret. Meeen.... lyckligare än så blev hon inte. Hunden hade överbett och hon var inte nöjd. Hon vill ha en Elviz, så Emma fixa fram mer hundar! Det är stor efterfrågan efter denna fina blandning och rastypfel.. Min farmor och två grannar och ett antal andra hundägare har gillat elviz för att just han har längre nos, väger 3kg och inte utåtstående ögon som står och varsitt håll.

aja whatever!

Jobbat hela dagen. Snorig som ett jag-vet-inte-vad.. K och Elvan kom och hämta mig när jag slutade 21.15.. Vi åkte förbi max driven! Då tjejen öppnar luckan så "moffar" elvan till och hon i luckan säger "vill ha bacon?" så medans vi väntade fick elvan lite bacon. Smarrigt värre tyckte han! Vi har precis kollat på 3st Weeds avsnitt. Pretty nice I think!

Nu mys och sen läggdags. Hoppas ni har en bra helg! : )

såja

- nu har jag jobbat tre dagar redan, semestern är förbi och det känns som jag aldrig haft någon semester... allt är bortglömt och nu är det rutiner igen. Jag jobbar hela helgen och fram tills nästa fredag! Lördag nästa vecka är alltså min nästa ledig dag! kämpa på!


K bröt sin stortå på gårdagens innebandyträning! Visst är det synd om honom och visst utnyttjar han det.. "älskling, hämta de, gör det, hämta en till öl i kylen, jag kan inte följa med ner till tvättstugan."
Tur att vi har hiss ner till tvättstugan så jag lyckades få med honom iaf. Tvättar på en fredag kväll men vad gör det om man ändå är hemma och ska upp och jobba i morgon?

Förkyld har jag också lyckats att bli. Var på stan efter jobbet. Köpte lite öl åt hun' och var in och kollade på "min" friis som ligger och väntar på mig. På söndag darling då blir du min! : )


Älskar dig K, så in i norden <3

sn-n-n-n-nart så! : )

JAG LÄNGTAR! : )


en dag kvar........................................................

......................... på semestern. Vad ska jag göra i morgon då?
Nu ska vi iaf iväg och äta kinamat. Stekt ris med kyckling som vanligt! : )



jag och mamma var iväg och klippte klona på elviz. Han var lite envis och försökte kravla sig ur men det gick mycket bättre än hemma. DÅ han kissar på sig och gömmer sig under soffan så fort han ser kloklipparen. Så nu har bebben mycket fina klor. ååh vad är bättre än att sniffa och snusa valp! : )


BTW min sambo är lite smått galen. Har kopplat in högtalare i taket i badrummet så nu kommer jag att kunna ligga i badkaret flera timmar och kunna stå och sminka sig samtidigt som man shakar lite rumpa! Han är guld egentligen min sambo, jag älskar han så grymt!

han är sååååå sööööt!

ÄVEN fast det är asdålig skärpa och jag höll mobil åt fel håll..
såååå hör ni ändå min sjungade hund! : )



regnet bara öser ner, de börjar bli en vana

Åt lunch hos pappa idag! Mycket gott tyckte vi alla.. Pappa och jag körde Sis och Johan till skitskär sen tog jag och pappa en rajd hemåt. Johan kallade mig för älskling idag - nog för att jag och sis är lika meeeeeen lite går att skilja oss åt : )

Håller på och kokar lite chailatteee.. var någon vecka sen jag drack de sist. Kors-i-taket! Två dagar kvar av semestern. Känns kanske inte sådär skitbra men alla vänner på jobbet ska bli så underbart att träffa igen!

och det är så jävla skönt att cityfesten är över OCH att den bara är EN gång om året : )



BAD SOUND KILLS GOOD MOVIE!

int' blev de nå Boden int'

nope, vi vart hemma. (pga mig tydligen)! Men haft de så underbart dom här dagarna ändå. Vart mesta dels med Erika och Erik. Jag och Erika har urinvägsinfektion.. hur har vi lyckats fått det samtidigt när det inte smittar? Hoho, vi har lyckats iaf.


klockan 16:08 skickade jag ett mess till K
klockan 16:08 skickade K ett mess till mig.

mysigt att vi saknade varandra samma minut! : )


Älskling passa du äter ihjäl dig nu under cityfesten! haha : )
Vi har gått ner, K har ätit langos, vi gick runt ett varv, K åt texmex, vi gick till ett öltält, K åt thaimat. Man kan tro att han är en tjokkis.. Undra ja hur allt kan få plats i denna lilla magen :) söthögen min!



Ikväll ska det intas alkohol med Erika och Erik. Kan bara bli bra.. : )

ingen gävlebo har välla missat cityfesten

.. och ingen har välla heller missat att det är samma som förrat året. Alla stånd och restauranger står på samma ställe. Var ner igår, käkade en langos och gick hem igen. Var mest 14åringar och det luktar piss. Fyra dagar pissluktande.. (!!?)

Var några här igår innan vi gick ner. Sis färgade mitt hår och vi hade lite kul.
Idag skulle vi upp tidigt för att hinna med massa saker.. precis när vi var på väg att kliva upp så ringer K chef och säger att han är på väg hit. så det var bara att kliva upp och sätta på kaffe och städa lite fort. Han hade med sig nybakat bröd och det är aldrig fel. K åkte iväg och jobba.. slutar klockan 15. Då ska vi iväg och handla bröllopspresent, åka på kalas, lämna tillbaka caben (GRÅTER) först ska vi givet städa ur den. Sen ska vi lämna bästa sötaste snyggaste Elviz till Erika.. (GRÅTER ÄNNU MERA) sen ska jag och K hem och packa. Vårt tåg går runt 00.00 inatt och då ska vi sitta 12h på ett tåg. JAA! : ) Laptopem och ipoden ska med. Ipoden har jag nyss laddat smock med ny musik!

bah, fyra nätter utan min lillgris. Men jag antar att han får det bra.
Han ska åka till Limön och vara med syster och Johan, kanske lite hos farmor också! men ja, som sagt det går bra. Bara jag som är något töntig.

Vi ska till boden på bröllop. Skönt att göra någonting lite vettigt sista semester veckan! På onsdag börjar jag jobba igen.. gaah! vill inte!

:)

ååhhhh..

Ibland är jag så jävla puckad.

Fast personen inte förtjänar det så händer de iaf.. jag är så svag på vissa punkter. Nu ska jag bli stark och vänta tills personen förtjänar de. Personen i fråga kommer bli sur. Meeeen som sagt jag ska vara stark och kall tills personen förtjänar de bättre.



sexhundraen minus åttahundraen är lika med femhundratjugo!



image180

MIN BÄSTA!
du svikar då aldrig lill elvan
tack för att du slickar bort mitt saltvatten

lite av varje!

Igår kväll följde jag och älskling med Emma och Niklas till Sandbankarna med hundarna så dom fick springa och bada lite. Elviz tyckte det var jättekul, hoppade frivilligt i vattnet och gjorde några fina magplask.

Idag skulle jag till pappa och bada och sola lite. Men jag gick till farmor och sen till Marie. Hade en jättetrevlig dag. Kollade på kort som var ifrån Marie och Markus bröllop.. kanonfina kort! Fick "lillamaten" till lunch och låg i solstol och tittade på när Marcus och hans pappa byggde ett förråd. Elviz var duktig men skällde ut alla 100ggr. Det är som om han är senil och inte kommer ihåg att han hälsade på samma person för 10min sen.

Kom hem vid halv 6.. elviz somnade på engång i soffan.. Klockan 7 när kim åkte på träning joinade jag elviz.
Nu är Kim på väg hem.. Vi ska nog göra varma mackor och dricka lite vin : )

Lite bilder ifrån igår kan jag bjuda på!


( Jag kommer inte ihåg när jag sminkade mig senast. Så skönt att gå runt på sommarn utan smink! )

nu börjar värmen komma

.. så skönt att känna solen genom persiennerna på morgonen : )


Just nu står K och dansar till markolioos sommarplåga.. han är så söt och så glad. Kan det vara hans nya högtalare som gett honom den energin. Jag bara väntar tills han jobbat klart, även fast han lovat mig en helg utan jobb så blev det lite iaf. Hoppas på nå bad eller så skiter vi i de idag och åker till Ikea så blir vi själva där! I veckan blir det garanterat bad. Mån-ons iaf.. medans älsko jobbar. Kul att han har semester från ett jobb och då jobbar han på sitt egna jobb. Typiskt att jag aldrig får en jobbfri karl.

Vi skulle ha följt med Sis och Johan till Limön idag men så fick K jobb, men en annan dag..
På torsdag ska vi åka till Boden, Elvan ska vara hos Sis - hoppas det går bra och att han inte blir allt för gnällig :( För just nu är han i världens mamma period. Ska klänga efter mina ben och ligga i knä, bli buren.. precis som ett barn!


Nu ska jag störa K i några minuter med lite puuuuussar!

dagen idag!

Vaknade tidigt av att Elviz grävde till Kina i sängen! Efter 15 min blev han så trött så han somnade om igen.. VI vaknade runt 11.30 när det ringde från Kim's mobil. Klev upp gick ut med E, gick förbi Ica och köpte frukost. När vi kom hem igen så stod Jansson vid dörren. Han skulle kolla in nya högtalarna K köpt. Runt 13 ringde mami och ville att vi skulle följa med och spela minigolf. Sagt och gjort så vart vi 8a stycken som spelade. Skit kul även fast jag kom på 5:te plats. Morfar tog självklart hem segern. Lunchade i boulognern sen körde vi hem Sis och Johan.

Nu sitter vi här, druckit lite vin. Vet inte vad som händer.. sis och Joahn skulle nog komma förbi. Dom skulle bara cykla framochtillbaka till skitskär.. bara liksom!



MINA!


nu blev jag lycklig

 
Friday 3. August
Växlande molnighet och tidvis regn.
14°C 2 m/s

Saturday 4. August
Omkring halvklart och uppehållsväder.
19°C 3 m/s

Sunday 5. August
Klart till halvklart och uppehållsväder.
23°C 5 m/s

Monday 6. August
Klart till halvklart och uppehållsväder.
25°C 3 m/s

Tuesday 7. August
Övervägande klart och uppehållsväder.
25°C 4 m/s

Wednesday 8. August
Klart till halvklart och uppehållsväder.
24°C 3 m/s

Så lyckklig om detta väder kommer nästa vecka! :D
Då ska jag åka till trödje varje dag och bada i gropen! :)


idag har vi slödag här hemma. Känns som jag börjar bli sjuk, känner mig hängig och lite dimmig. Kanske ska ta mig ett glas vin och piggna till lite : )

uppe före tuppen

Idag vaknade vi klockan åtta.. trodde det skulle vara fint väder idag. Tänkte gå till pappa och lägga mig där och sola och bada. Men min dag sprack så nu ska jag och elvan bara mysa hemma! Elviz har roat sig med sin aktiveringsboll i snart 30 min. Jag har ätit mys frukost.

Syrran kom hem från Öland igår. Hon skulle sova hos sin kille i skitskär. Kaaa-a-a-aaanske möjligen skulle hon komma hem idag. Vilket jag hoppas, jag håller på och blir tokig. Hon ska färga mitt hår idag! eller så blir det i morgon! Kan inte se ut såhär i håret längree.. grrrr..



Idag bjuder jag på en gullig bild. (kim blöder näsblod som han jämt gör och Elviz vill bara dra ut papperstussen ur näsan på han) : ) Elviz har en egen kudde i sängen - nalle puh kudde : )

image189

kikade in i izabellas blogg och hon hade ett inlägg och fråga hur många ggr man har sex per dag. Javisst kan man vara nykär och så.. men att ha sex 7-10ggr om dagen kan inte bli så kul i längden.... jag menar? gör dom inget annat om dagarna? : )

ne, nu ljög jag!

Det blev ingen picknick i boulognern idag! Det blev något mycket bättre! Trödje gropen med flickorna. Inte för att vi badade så mycket men mycket solning och skitsnack : ) Tessa hade gjort skagen mackor till alla fyra. Skitmumma. Var första gången jag träffade Anna sen hon kom hem ifrån USA. Hon var brun, hon hade mycket att berätta, hon är så go! : ) Tack för idag brudar!

Börjar bli hungrig. Ska nog göra något åt det. Tjing : )

Ska vi gå och fiska?

Hej augusti, jag är redan vaken!

Elviz ville inte sova länge än till sju idag, att vakna av att någon småbiter en i näsan är inte så mysigt kan jag säga. Vart på en prommis och håller nu på och äter frukost. Om de inte skulle blåsa ute så skulle det vara kanonväder. 27.9 står min termometer på. Kan bli en fin dag idag! Vid 11, 12 någongång ska jag och Elviz möta Tessa och picknicka i boulognern! MYS!


Smorde in mig med Body butter Mango igår och det doftar fortfarande lika gott!


Hade rekord på unika besökare igår.. igen : )
Vad ska jag ha i min picknick tro? förslag? : )

RSS 2.0