dan före dan : )

Igår när jag satt på bussen till jobbet så tänkte jag.. ne, usch och fy. Nu är vardagen tillbaka. Vad ska jag göra med mitt liv. När jag kom in på jobbet träffade jag kassachefen.. ett ynka hej kom ur henne. Vart borta övet en vecka och hej var det enda hon sa. De var som jag ville kräkas. ville bara hem igen.. När jag kom ut till kassalinjen så möttes jag av stora leénden av mina vänner.. camilla sa att hon saknat mig tillochmed. WWWeeiihoo..

Jag och Åsa slutade samtidigt. Vi bestämde att vi skulle gå hem, men vi skulle handla lite först. Jag köpte julklappar till pappa och massa exotiska frukt. Vi hade ju massa rea på sånt. tex 10 st kiwi för 10kr :D Sista sekunden slapp vi gå, fick skjuts till pappa. Där vi skulle fira lite jul och äta tacos. MYS!

Jag fick en smoootie maskin ;D en hårtork. en röd och en skitbra :) två Tavlor av sis med marylin och elvis på. goodie. sen 1000kr på IKEA.

Nu har jag haft tre stycken julafton :] och ännu är det inte slut :P

Nu dricka tea och äta mango -> duscha -> stan -> jobbet :]

Nyårslöfte #3 - Jobba mera. Vilket betyder säga JA till mer jobbtider, sluta lata mig


hjeelp

Vart hemma i två dagar och nu fast i vardagen igen.. hjeelp. nu saknar jag faktiskt Paihola - att slappna av, sitta framför brasan, sitta i badtunnan, basta... när jag blir stor ska jag flytta dit!

back to reality...
Börjar jobba klockan 13. sen ikväll ska vi hem till pappa på tacos. Gott och mysigt! :)


Jag vill se emmas valpar.. eller jag menar diors valpar givetvis :)

Nyårslöfte #2 - Ta tag i träningen!!! (jag har sagt det förr, men nu är de allvar)

unnnnnnnnderbart

Nu är jag hemma. Haft det så himla bra i Finland och min jul var bland dom bästa jular någonsin.
Efter en lång hemresa med mycket byten på tåg, båt och sånt så är jag så himla trött.. zZzzZZzz

I morgon ska jag hem till sara och fixa till naglarna
.. sen blire jobb fram till nyår... iihk. köpt massa gotti dricka på båten också :)

Nyårslöfte #1 - Äta mer fisk (börja äta de överhuvudtaget)

<3

finland

Snart bär det av. Nu ska jag och kim till stan och handla dom sista julklapparna :)

IHK! snart är jag är i Finland igen - bästa sommarstället, men jag tror att det kan vara världens bästa ställe att fira jul på också :)

tack "alla" tjejer från maxi - guld värda :]

juuuuulfest

Började dagen med julfrukost hemma hos pappa. Brukar alltid ha det på julafton, meeeen eftersom jag sviker iår så ville pappa ha en julfrukost med mig också. Farmor och farfar var också med.
Vid 12 åkte jag och erika ner på stan i hopp om att hitta julfest-kläder till mig på kvällen. hopplöst att hitta nå fint i den här staden. Men det löste sig ändå till slut. Kom hem vid två, duscha, fixa och allt. Fick skjuts av pappa till Mimmi där vi två gick till Parre. Sen halka Danne, andreas, anna, angelica, camilla och tessan in. skiiiiiiitkul. drack och hade det mest skojj. fick dela upp oss och åka tre bilar till läkerol arenan. Vilket röjj, bästa på jag vet inte hur länge! :) fast julbord är inte så gott.. men gratis alkohol är välla alltid gott :))
Vi hade bord typ längst fram, precis vid scenen... där uppe showade brolle jr... mmh vilken härlig grabb :P, christer sjögren - han sjöng bra elvis låtar så han döög :) markooolio. han är mest kul. dileva, nordman, september.. med fleraaaaa.. Vårt bord röjjde. alla tre långbord som maxi hade. chefen stod på stolen och dansa.. så härligt att se. alla andra 2000 satt ner.. vi på maxi stod upp och röjjde :D i love my job.

vid 00 tog vi ner oss på stan.. gick till brända och drack - sen blev vi hungriga och kvällen slutade på söder grillen.. HAH.. mmh kuuuul juuuul :) fast då hade vårt gäng blivit jag, camilla, anna och angelica. nice babes. 50 spänn för en ostburgare.. !? aja. den var välla god. men ändååååå! anna åt kebad och hade vit sås runt hela munnen. vi njöt :) tack för en trevlig kväll babes

kom välla hem vid 03 kanske.. sov som en stock och vaknade utan huvudvärk :]]]

nu ska jag göra frukost och sen åka och jobba. är inte så peppad men får tänka på att det är 100% idag :)

iihk

hinner aldrig uppdatera länge. mycket att göra :)

gjorde lösnaglar igår. jaaaa älskar dom :) gjorde gele den här gången!
nu ska jag och ta någon öl på stan occcccccccccccccccccccccccccccch
i morgon är det julfest - det kommer att bli bäst :)

puss på dom som förtjänar det :P

bööö

sent inatt - tidig morgon!

julfest på lördag - stora problemet är fortf. kläder. hm... kanske måste ta mig ner på stan!
igår var det bara sis och jag - hur mysigt som helst. köpte godis och två filmer. great!
för sällan det händer.

ringa mami - hälsa på henne på jobbet.
jag jobbar aldrig längre känns det som.
vart ledig fem dagar nu. Förtjänar jag nästan eftersom jag jobbade 16 dagar på rad innan!

aja. hejhopp

promenad

Dagens promenad varade i 2h i motvind.. Jag, Camilla och Casper - såklart :)

I morgonbitti är vi på G vid 8a igen! :)

bakdag

I fredags fick jag nå ryck och blev magsjuk.. men det gick över lika fort som det kom! skitbra med andra ord.  I går kom Karro över och idag har hon och jag bakat som sjutton.. lussekatter, chokladkola och pepparkakor. Ingen av oss är nå proffs på bakning men gott och bra blev det! 

Nu i kväll blev vi bjuden på tacos.. - de säger man ju inte nej till!


Ikväll blire mys och casino royale! <3

skönt med flytt

Nu har vi flyttat. Även fått iordning lite. Efter nyår ska vi få hjälp att rusta så det känns skönt! Har inte ens någon boxer till tvn så vi kan inte ens kolla på tv. Sitter just nu och snyltar på grannens bredband! Skaffar välla ett nytt efter nyår eller nått.

Nu är det inte alls långt kvar till jul, nyår och januari 2007. Tiden bara rinner förbi.

Det är så jävla k00lt med reaaal friends. Stenballt.. Trodde ja skulle sitta själv och göra nada när jag inte hade nå internet och få tag i folk. Så underbart att mobilen ringer och det frågas om det behövs hjälp med flytt.. om vi ska ut och gå.. om vi ska göra lunch tillsammans... om vi ska ta en fika på stan. Jag ryser när känner hur bra vänner jag faktiskt har. Ruggit skönt.

Livet känns så bäst!

RSS 2.0