nyttigheter

Jag och Camilla gick från strax efter 9 och jag kom hem vid halv 12. Fast då svängde jag in på ica söder och köpte med mig lite frukost!

Ätit goda frallor med gurka på och druckit grönt te med citron i!

Och någon timme efter hade vi besök, men alla har gått och kim är i skolan. så här sitter jag och rullar tummarna :P har gjort en pasta sallad á la hannah.

Ikväll blir det jobb 17-21.30 - Camilla jobbar exakt samma tid så vi ska samåka buss tillsammans dit och ta en promenad hem. Skönt.

:)

Vart vaken sen sju. Duschat, fixat, druckit kaffe, dragit på mig mina träningsbyxor och en skön hood.. tillochmed sminkat mig. Och nu sitter jag här och väntar på Camilla. Vi ska ta en gå runda. Skönt!

MEN HEY?.. regnar det? :|

Drar på mig kims STRAY-mössa... idag är jag kanske lite stray!

jobbat idag!

Skulle egentligen slutat 19... meeen jag bytte med sofia och fick sluta 21. Gjorde mig inget. Teres körde hem mig - vilken stjärna hon är :)

nu ska jag ta och dricka te och titta på top model och vänta på K!

dagen idag

Vaknade vid 10 slängde in mig i duschen. Drack kaffe och åkte ner på staden! Träffade min Hilton och hade det mysigt. Käkade på flanör och tog en take away latte. Ja, allt var som vanligt med andra ord :)

Åkte från stan direkt från jobbet till något möte - det bjöds på smörgåstårta (min favorit)
Jobbade och blev allmänt mobbad som vanligt av Danne och Alex. Meeeen killar som drygas och retas har man ju erfarenhet från dagis att dom tycker om en innerst inne! ;) haha.. men jag och Alex tog fast en kund idag. Inte varje dag man gör nå sånt.

sitter ensam i min ensamhet

Ni har välla inte missat...

... att jag har en klocka på bloggen? Under kalendern för er som har missat den..
Man ser datumet på klockan också.. aja! So long!

god morgon!

Sitter här och dricker en gigantisk kopp kaffe och får solen i ögonen, men det gör inget..  jag har saknat solen. Skulle inte sitta fel med sommar nu. Guuud vad jag egentligen hatar snö och kyla. Det enda är välla snowboarden då. Meeeen kim får välla lära mig att åka på vatten istället. Vilket dilemma..

Aja.. nu har jag alla lördagar fram till jul uppbokade.

den 2/12 ska jag på johan wellton - kanske mest bäst!
den 9/12 blir det inflyttningsfest :]
den 16/12 JULFEST med jobbet!
sen torsdagen efter åker jag till Finland.
Skönt att åka bort från gävle :]

Nu jobb -> sen fira Erika genom att äta på akropolis (grekisk). Mest gott -> Fixa med flytt!

HM + färg/tapet

Igår kväll hämtade jag ut mina kläder ifrån HM. Allt var bra. Mysigt! Nu har jag bara en beställning kvar som ligger och trycker. Efter det tänkte jag gå på stan hädanefter. Känns som jag inte handlat på stan på evigheter. Så lätt att bara trycka hem ifrån internet! aja....

Idag var vi och kollade på färg och tapet till nya lägenheten. Vi har ju förstärkning ifrån Boden, så i morgon börjas det att spackla. Inom en vecka ska allt vara klart för då ska vi flytta in!


Allt är perfekt

jag blir galen

Som sagt har alla telefonterrat mig idag! Och nyss så svarade jag för första gången, det stod dolt nr. Skitsamma tänkte jag och svarade. MEN ALDRIG MER. Någon jävla försäljare som börja prata och han sluta aldrig heller 8 min 55 sek pratade jag med honom. Just nu kommer jag inte ens ihåg vad han sa. Det gick in genom vänster öra och ut genom höger. Nu sitter jag här med ett svettigt öra också. Fan.... nu ska jag aldrig mer svara i den dära förbaskade telefonen!

... tro mig jag försökte avsluta detta samtal hur många gånger som helst.

död åt telefonförsäljare!

fått mina nycklar

Nu har min nyckelknippa blivit stor och tung :) Nycklarna bredvid är kims till den nya lägenheten. Jag fick välja först så jag valde nyckeln i guld :] häh. Lika nyckel bara det är min är guld. Spelar ingen roll egentligen meeen kul med en guld istället för tråkiga silver :]  de som blänker är en polisbricka. "lämnas till polisen, få hittelön.. blablabla.." den fick jag en gång i tiden av mormor för jag var så slarvig med mina nycklar. Meeen en tanke slog mig. Den står ju på mormor och mormor dog i sommras. Hur gör jag nu då om jag tappat bort dom?

K:et jag har står givetvis för Kim och han har ett H som som jag hoppas står för Hannah, fast för han kanske det betyder Häst eller Hund eller Hök eller vad vet jag :)

Vem fan orkar jobba när man har fått nycklarna till sin nya lägenhet och bara vill flytta in :D

53330-79

måste bara dela med mig

Förra veckan gjorde jag en kanongod pastasallad..

Den innehöll:
Fullkornspasta
Avokado
Tomat
Paprika
Gurka
Rödlök
Rivna morötter
Ost kuber

Se bara hur smarrigt det ser ut!

måste bara dela med mig

snabb update

Usch fyfan, vidrigaste kaffet jag någonsin smakat. Luktar spya gör det också! nu gör jag riktigt kaffe!

så seg

Ville verkligen inte ta mig ur sängen i morse! Så förbannat trött! Åke ringde och sköt upp vår träff. Kanske var lika bra. Så kan jag nu äta frukost i lugn och ro. Skickade efter Coffee Slender för någon månad - det sägs att man går ner i vikt! Tror jag dock inte. Men det är koffinfritt... kan vara bra!

Sen är det någon som försöker telefonterra mig! Jag hatar att svara i telefonen. Särskilt när jag inte vet vem det är i andra ändan. Jag har ingen aning om varför meeen så har jag vart sen länge. Iaf så har det ringt hundra gånger i från olika nummer och varenda nummer jag slagit upp på eniro finns inte. PANIK!

Nu ska jag prova min Slender och ta en banan! Hawdi, Hawdi

mat tips

Satt och funderade på vad vi ska äta idag. Kim är på fotbollsträning och jag antog att han skulle vara hungrig när han kom hem. Mycket rätt hade jag. Han ringde nyss och var på väg hem och vrålhungrig. Så jag bestämde mig för att vi skulle göra korvstoganoff. Mest gott och kim höll med. Ni som behöver lite mat tips och ideér! Jag vet att du kommer att fastna för Tasteline!

21 nov - vilket betyder

Att det bara är en månad kvar tills vi åker till Finland och där ska vi fira vår jul! Längtar så fruktansvärt mycket faktiskt. Sitta i en kanonfin och nybyggd sommarstuga som är gigantisk.. och bara vara där och fira jul. Bada badtunna i drygt 40graders vatten och när det är drygt 10 minus i luften. Bada bastu och bara mysa och koppla av!

Men innan dess så har jag lite saker att göra.

* Flytta in i lägenheten och försöka rusta så mycket som möjligt före jul.
* Baka lussekatter och pepparkakor med sis och karro! någon mer som vill vara med?
* Gå på stan och julshoppa julklappar.
* Fixa hem julskivor och massa ljus och julmys.
* Bara gå runt i mjukiskläder och tjocka sockor och bara mysa

Jag och kim ska fira vår andra jul tillsammans i vår (andra) egna lägenhet! Så det blir inget annat än mys helt enkelt!

damn goodie

I morse blev jag väckt av att Sandra ringde. Hon ville bara säga att jag var bjuden på inflyttningsfest på lördag. GREAT eller hur? :) fast kanske inte det första man vill höra när man vaknar.. hon sa också att jag skulle få en skriftlig inbjudan, men hon skulle dock inte hinna skicka den så jag skulle få den när jag kom till festen. sött va? :)


Idag ska jag börja packa lite! I morgon ska jag få nycklarna till nya lägenheten. Så det kanske blir en inflyttningsfest på flemming också ;D


till D.

Jag vill gärna läsa din blogg.

x-mas

x-masI år ska jag hinna med och handla hem denna x-mas xider. Förra året var det slut överallt. Läste att iår hade dom ett större lager. Hoppas på att få dricka några sånna nu till jul. En röd cider med smak av blodapelsin med glitter i!

Mycket frågor om det där glittret som är i. Men det ska inte vara någon fara. Helt ofarligt med andra ord. 17Kr styck.

Det kan man välla offra och mysa med i jul :)














kim har rätt

Tara Reid är snygg! (iaf på det här kortet!) Tycker hon är så snygg i håret. Ska nog klippa kort nästa gång. så säger jag iofs jämt. Men när man väl sitter där så vågar man inte! Aja. hon har iofs snygg kropp också! Någon mer än jag som vill träna? hm..

kim har rätt

nu kom svaret

Funderade över lite ikväll varför vägen vid rådhustorget var avstängd nu vid 18 när vi skulle köra där. Vägen var avstängd och där stod 3st polisbilar och blinkade. Här kommer svaret! SEHÄR!

måste hålla efter

Jag måste börja hålla efter... med min kropp. Verkligen tänka på vad jag stoppar i mig. Eller hm.. Om jag själv fick bestämma så skulle jag börja träna såpass tillräckligt mycket att jag inte behöver tänka på vad jag stoppar i mig. Går lite segt med träning och allt. Efter jul och all flytt så ska jag ge mig själv en putt i baken!




Bilder ifrån hm..
första bilden från 2året på gymnasiet
och den andra ifrån 8an!
Där man fortf. var smal...

något jag verkligen älskar

... sen jag vart liten är smörgåstårta! .. hm.. och jag tror inte att någon i min släkt har missat det! Idag på kalaset jag var på så serverades smörgåstårta. JAMMI! Det är inte så ofta man äter det. Skulle kunna äta de varje dag! Men innan jag åt det idag så var nog senaste gången på min student.. HAHA. mmh.. det var gott. SVINGOTT... första, andra och tredje bakisdagarna efteråt också :]] Satt och kolla runt lite. Hitta en Minismörgåstårta som man kanske kan göra någon gång.. fast kanske gör lite andra geggamojjor i, istället för de dem har valt!

Kim och Erik ska göra varma mackor nu. Känns som jag knappt får i mig något.... meeeen en macka ska välla gå i. I morgon är jag ledig lite halvt. Tänkt att jag ska gå ut och gå.. kanske tillochmed springa i h-by med en jobbarkompis! Såååå smörgåstårtan inte hinner fästa sig!


HEY, i love you

är hon inte söt min syster?

HEY, i love you

Tänk vad kul vi har haft i våra dagar.. vilka minnen!

hmm...

Jag är så dryg! Ställde klockan på 07.15 i morse. Klev upp 08.45. 1½ timme efter klockan ringde! Har tillochmed duschat och ätit frukost, provat nya brödet från Pågen? Javisst, har jag det. Kanon gott! Nu myser jag i godan ro med en gigantisk kopp kaffe! Har också massa Caffe latte (den högra dricker jag!) ifrån Emmi i kylen. Ska nog ta med en när jag går till bussen! Nu ska jag kasta upp håret och kladda på lite smink sen är jag startklar för mitt långa pass idag! 10-20!

slarvfia

Jag har tappat bort min hårborste i allt flyttstök. Såååå jag får ha dreads på jobbet idag. Kanske inte så farligt som dreads.. meeeeen nästan. Är det någon som vet vad man kan ha istället för en hårborste? hm.. funderar starkt på att prova den dära sleven man har till pasta. Tror ni att det går bra?

Föresten så var bananerna som jag köpte igår omogna. Går för sjutton inte ens att ta av skalet..
Har iaf druckit två gigantiska koppar kaffe.. så idag kommer jag att vara på topp! :)

Om du inte har låten Sandi Thom - I wish I was a punkrocker with flowers in my hair. Som sagt om du inte har den så skaffa den på engång. MEST SKÖN! Tycker även min sis, vi har aldrig tyckt lika om någon musik förut. Men inte tycker jag illa om henne för det.
Nu ska jag sätta låten på REPEAT! :)

update

HAHA. Lär jag säga. Jag rekommenderar då inte den filmen... uuh :) Nu nattmat  

Farsdag

53330-72Hade en riktig sovmorgon i morse. Riktigt skönt må jag säga! Hem till pappa med en tårta. På kvällningen hem till min sambos pappa och mat med förrätt, varmrätt och efterrätt och där också tårta och en riktig god fruktsallad.

Prata massa, skratta massa och hade det trevligt. Har nu också bokat tåg, båt och tåg igen till finsko över jul, kommer bli mest mys.


   
Sitta i en badtunna i norra Finland med 40grader varmt vatten och 40grader kallt i luften! Sen ska vi dansa runt julgranen utomhus i enbart sockor.. HAH. kommer bli nice!

Nu film (Another gay movie)

På bilden är det min kära katt Snurre och min Kusin Engla. Bilden är mycket gammal. Engla är idag fyra år och på bilden kanske 2år? Vad vet jag. Hörde av pappa idag att Snurre blir 9år i sommar. Herregud. gubbe nästan. Hur länge lever en katt? Hoppas förevigt!

blir tokig

Blir tokig på alla html koder och skit. Suttig i flera timmar nu och provat mig fram. Fortf. absolut inte nöjd. (känner jag mig själv så kommer jag aldrig att bli de heller men........) aja..

natti folks!       

jobb och bananlådor

53330-71Precis när jag kom till jobbet fick jag erbjudandet att jobba 2½ timme längre än vad jag skulle.. "jaja" vad det ända jag fick fram! Ställer upp för Sara som fick gå hem efter hon hade jobbat en timme. För hon hade stått och mått dåligt och spytt och sånt. Sånt får man ta när man har en bulle i ugnen!

Runt 17 kom Kim och handlade lite saker! Köpte tillochmed banankartonger. Flytt nästa vecka ju :)
5kr styck för en kartong, hade ju fått dom gratis om jag frågade men eftersom dom går till barncancerfonden så tänkte jag att ääääh... då kan jag lika gärna betala 40kr för 8 kartonger!

Hade tur att jag slutade samma tid som Parre så jag slapp åka buss hem själv! På bussen satt vi och pratade om personaljulfesten.... peppade upp oss och nu är vi kanonsugna! Allt kommer bli kanon! Förfesten och allt är redan fixat! Hemma hos Parre där jag, Teres, Anna, Hanna, Camilla, sophie? emmy? ska vara. Typ en månad kvar men allt redan planerat. Skönt!

Ikväll har jag plöjt igenom hus i helvete (vilket helvete alltså), sing a long (ganska roande) och extra extra (mest kul) Om en kvart börjar Coyote Ugly - kanske mest sedda film, meeeeeeeen guu så bra!

Tack för mig!

Härlig kväll + crygirl

53330-70
Mysig kväll igår. Kronärtskocka + Idol + kim = weeihoo :)
Så glad att cissi åkte ur! Hon var såå kass! M-m-m-marcus är alltid en gud!
Såg också Legally Blonde 2 - Bevis på att även blondiner kan lyckas :)

Sitter och äter yoghurt med müsli. Kanonis!
Lyssnar på när regnet droppar mot fönstret och datorn brummar lite..
och imellanåt kims andetag/snarkningar :P men visst är det  mysigt!

Snart ska jag åka och jobba!

min vackraste

Jag har sån tur att jag har dig!
Ställer upp i vått och torrt, ser de ljusa i de mörka.
Tröstar, gråter med. Delar den finaste kärleken!
Det finns bara en och det är du

53330-69


Har fått svaret

Var med emma till frisören idag eller imorse :P Hon färgade och klippte. Jätte fin blev hon :) Då fick jag svaret på varför mitt hår skimmrar i grönt, som det nu har gjort från och till i någon månad. Det är förmodligen för att jag bor i ett sånt gammalt hus och att det är kopparrör som gör att mitt hår skimmrar i grönt. gaaah. suck. Tur att vi får nyckeln till nya lägenheten nästa vecka. Tillsdess ska jag gå till mamma när jag ska tvätta håret!
Nu lär jag bara få tag i nå medel? speciellt schampoo som tar bort det gröna!
Någon som vet något bra?

Ikväll idol och kronärtskocka. (det har blivit fredagsmat i många veckor nu) så gott!
Men nu ska jag snart åka och jobba några timmar.

HAR DU NÅGONSIN VARIT I:

Hm.. det här blir kul :P

Norge:
Ja, i Trysil och åkt snowboard
Danmark: Nej
Finland: Ja, en gång i min sambos föräldrars stuga
Island: Nej
USA: Nej, tyvärr
Tyskland: Nej
Frankrike: Nej
Spanien: Ja, Mallorca * 3
Italien: Nej
Kroatien: Nej
Grekland : Nej
Österrike
: Nej
Schweiz : Nej
Turkiet: Ja, * 3
Thailand: Nej
Kanada: Nej
Brasilien: Nej
Belgien: Nej
Malta: Nej

Vart i fyra länder av 19! haha..

EUW!

53330-67

torsdag idag

Idag är jag ledig. Hur skönt som helst. Lite slappt. Mest slappt. Kanske är slapp för att jag inte druckit nå kaffe på morgonen! Har inge mjölk hemma. Inge mjölk, inge kaffe!
Fick hem systers paket för någon dag sen. Dom kom inslagna i detta fina inslagspapper.. me like!
Hon var ju här för någon dag sen. Paketen låg framme, så hon har själv fått en titt hur paketen ser ut iaf!

Har för övrigt köpt Rosa bandets kalender. Mycket mysig! Längtar tills nästa år då jag kan använda den!


53330-66



gårdagens

Eftersom jag inte skrev blogg igår så gör jag en gårdagens

Gårdagens bästa: 
Att min syster var här hela kvällen
Gårdagens mys:
Att gå på stan med emmapemma!
Gårdagens guld: När jag skrev under lägenhets papprena!!
Gårdagens mat: Kycklingwraps på stan, fläskfile hemma!
Gårdagens sjuka: Att vi inte kunde hämta ut kims mössa med avin!
Gårdagens frisyr: Inbakad fläta, lite sådär slarvigt!
Gårdagens smink: Inte så mycket mer än mascara
Gårdagens mående:
Kanon!
Gårdagens dricka: Kaffe, mjölk, vatten.. en festis på kvällen!
Gårdagens måste: Städa, diska.. älsko som gjort allt :P
Gårdagens köp: Två tidningar som jag inte har kollat i än!
Gårdagens vilja ha: allt som vanligt ;P

gaah

Suttit och kolla på idol sidan. Kollat alla klipp.. gosh. danny är en pärla alltså. Ten points!
Synd att han åkte ut. Men nu har han skivkontrakt fixat och har det bra hemma med tjejen!
Jag visste inte att han var med i Ondskan.. Såg att det skrevs om det i bloggar, men nu efter att ha sett klipp så ser jag att det är han. Pärla. Appråpå ondskan så är han den dära tönten inte så ful nu heller!
se här

Danny - vilken idol!

dagens

Dagens låt: Martin Stenmarck - 7milakliv (yey, har fyra låtar på datorn. då är den bäst)
Dagens dusch: ikväll kanske?
Dagens frisyr: uppsatt, "luggen" med hårnålar
Dagens smink: lite mascara
Dagens planer: gå till OK, köpa grejjer för att göra sås
Dagens vill ha:  avokado - men ingen är mogen! uhh
Dagens saknad: Kim
Dagens drog: min iPod och kaffe.
Dagens tråkigaste: dom hade bara godis i lunchrummet idag! varför aldrig frukt?!??! #¤%&/
Dagens finaste: att teres körde hem mig efter jobbet!
Dagens måste: gå till OK, diska, städa. Få tag i mr Å!
Dagens dricka: Nu kaffe - på jobbet, päron-melon saft. (mest god)
Dagens köp: Erikas present och kims överraskning som ska hämtas ut idag!
Dagens mat: det blir fläskfile, potatisklyftor och ostsås!
Dagens sjuka: Börjar få munsår :|
Dagens kärlek: att kim kom med hans nycklar till mitt jobb för att mina är borta. (tur att han finns, annars skulle jag stå på gatan (!?))
Dagens mående: skitbra :)

test

Hur vuxen är jag?

Körkort - Bara till moppen :P
Bil - hm ne
Matservis - ja, faktiskt.
Soffbord - ja.
Ica kort - Absolut ;D
Hemförsäkring - yes
Eget boende - japp!
Fast inkomst - japp
Köksbord - japp
Finglas - fin å fin. njaa
Betalkort - japp. kredit och konto
Toarullehållare - japp
Duschdraperi - japp
Barn - njaaa :)
Sambo/make/maka - japp, sambo
Spelar bingolotto - neepp
Tippar på lördagar - nej
Internetbank - japp
Organiserat skafferi - nej, inte nu.
Färsk mat i kylskåpet - ja, eller mer i frysen
Slänger dina håliga sockar - japp.
Går på tv-reklamer - säg någon som inte gör det?
Har fläckborttagningsmedel hemma - tror inte det.
Pensionsfond - mycket möjligt
Sopsorterar - när jag/vi orkar
Prenumerar på någon dagtidning - nee. vill ha!
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning - nee :)
Letat middagstips - ibland på tasteline!
Blir arg när skorna inte står på sin plats - njaa, det blir jag välla inte
Får majoriteten av post i räkningsform - nickar instämmande. om man inte räknar med reklamen
Har en stavmixer - nepp
Äter söndagsmiddag - varje dag :)
Försöker att inte svära - försöker å försöker. tycker jag inte svär så ofta
Sorterar tvätt - jaoo
Har en krok i badrummet märkt "Gäster" - njaa. det har jag inte
Mobilabbonemang - nej jag har kontantkort
Hemtelefon - japp
Veckohandlar - Jarå, ibland
Medlem i hyresrättsföreningen - njaaej
Gardiner - japp
Dukar - nepp
Överkast - nepp, men vill ha
Fler än 5 kryddor hemma - Jag har sju om man räknar med salt!
Fruktskål - nja, men godisskål som man kan ha frukt i :)

26 jaa svar 6 njaa, sådär svar 11 nej svar.
Jag ska bli mer vuxen! :)

vad ska man göra med sitt liv?

Jag skulle vilja göra så mycket. Packa en väska och ta en kompis och bara åka. Åka till Australien och/eller Thailand och bara sola och bada och bara vara! Grekland skulle heller inte vara fel, åka dit och jobba som reseledare på något 5 stjärnigt hotell. Anna frågade mig i veckan om jag skulle med till Norge. Bara ungdomar som bor på en ö. Typ bara svenskar, så jobbar man 5 dagar i veckan antingen 9-15 eller 15-23! Bor typ tre och tre i stugor och bara har jävligt kul! Och får ut efter man har betalat boendet ungefär 20 tusen i månaden! skulle inte sitta helt fel!

Finns så mycket mer man kan och vill göra. Man lär bara släppa på linan som håller en fast!
Vad håller mig fast? Mitt jobb som jag har när jag kommer tillbaka? lägenheten har jag inte ens kvar... ehm. allt finns kvar när man kommer hem.

Livet är fullt av möjligheter.

Nu ska jag sluta drömma och få något gjort. Ska gå till graven idag. Mormors grav..
Hon har precis blivit nerlagd och hon har fortf. ingen gravsten. Begravningen var i Juli.
Sjukt att det ska ta sådan lång tid!

För er som undrar

Ni har kanske sett att jag heter på msn att jag ska flytta. Allt är komplicerat. Mycket tårar idag!
En vacker dag ska jag skriva om vad som händer. En vacker dag är inte idag, kanske i morgon!

Antingen går allt som smort eller rent åt helvete!
Kolla på en ny lägenhet på fredag!
Wish me luck

(En kvart efter jag skrev förra inlägget kom beslutet. Jag menar, där var jag lycklig)

OCH NEJ, jag och kim ska inte flytta isär

gosh vilken dag

I morse på väg till jobbet, klädde på mig massor och tänkte att inget väder kunde förstöra nu. Meeeen. Öppnade portdörren och gick ut. Jiiiissses vad kallt det var! Jag börja gå rakt mot bussen. Kom snabbt på att jag gick i motvind och fick allt i ansiktet. Usch ja. Drog på mig luvan och fortsatte traska. Jag vände mig om och gick lite baklänges, då önskade jag givetvis att jag hade ögon i nacken.. men inte!

Skit mysig dag och jag känner att jag har vart trevlig hela dagen mot alla kunder.. och kunderna mot mig också. Ofattbart nästan! Nästan jämt man stöter på någon näbbgädda, men inte idag! Sånna dagar växer inte på träden!

Vad händer idag då? Antar att Emma inte kommer hit för att hon har massa tvätt och so on.. Men sophie skulle nog komma och kanske Anna? meeeen jaaa, hör av dig om du kommer föbi så äter vi nå gott och kollar på O.C eller Top Model! Mys!  

Come home sweetheart!

just nu

lyssnar jag på "Absolut Movie Classics" - Filmmusik.. Jätte mysig den skivan!
Just nu Dolly med working 9 to 5.. kan inte bli mer passande (eller jo?) jag jobbar 9 to 4..
men ändå!

Men vem sjutton vill gå ut i det här vädret? Jag har laddat med mössa och vantar och tjock-tjocktröja. Nu skulle jag ha haft ett par höga vanliga VARMA stövlar..
men dom har jag inte ens inhandlat ännu. Kanske borde göra det idag(?)

Laddat min kära Ipod också. Mycket nytt, mycket bra!
Kanske jag glömmer vad det är för väder ute? Förmodligen inte!

Guuuud hur det ser ut här!!! Städade inte jag igår(?) ååh!!

(grattis..

..min saknade vän!)



Det är storm ute, den håller mig vaken!
Hoppas min fina röda cykel står upp i morgon

du är så fin när du sover

RSS 2.0