Korthus!





herregud, snacka om att ha tålamod!

Impuls sådär!

Jobbar 9-16 idag sen drar vi några vänner till Gröna Lund.. Kommer bli så jädrans kul!
Och sen är de idag Andreas & Anna flyttar till Australien! Jag är sååååå avensjuk!



En bild från utflyttningsfesten!

Bästa kvällen på länge!

Igår var de massa god mat och party hemma hos min pappa.. min bror och hans tjej flyttar till australien på tisdag så vi hade en liten avskedsfest. oh jisses vad kul de var. Jag, Erika + Robin, Pappa + Kerstin, Andreas + Anna, Micke + Jenny.. Vilket gäng. De var hög volym, de var dans, de var prat och skratt, de var gråt, skrik och fight som övergick i pussar.. som tur va :) Ja, de var lite av allt. Strax innan 03 tog jag, Andreas och Anna taxi hemåt. Kramkalas i taxin. Heerregud, jag måste bara komma och hälsa på er sköningar. Igår planerades faktiskt ett datum.. 1dec, hoppas på att de inte var fylleprat från Kärrans sida!

Jag lovar att jag ska lägga upp massa bilder. Kängurutårtan vill ni garanterat inte missa!


----

Jag är nu väldigt glad att jag lurade på en sommarjobbare halva min jobbtid idag! Istället för att jobba 10,30-19,30 Så börjar jag 14.30 istället! Hurra för sommarjobbare...

Ikväll smäller de

Sista dagen på cityfesten och så har min "halvbror". Vet inte riktigt hur man säger... pappas sambos yngsta son + hans tjej utflyttningsfest. Japp, de flyttar till Australien om en vecka... vissa har lite flyt. Så jag ska ner på stan, försöka slingra mig igenom cityfesten, kanske köpa en langos och gå in på niangallerian och vidare till systemet. Skulle vilja ha en present till dem också.. hm..

Alla gävlebor ha en skitbra sista kväll på cityfesten, de ska jag ha!
Till er andra, ha en skitbra lördagkväll..

PUSS



Jätte kul!

I morse när jag gick till jobbet bad jag K gå ut med soporna som stod i hallen innan han åkte till jobbet. Eftersom han ändå skulle ut och gå med Elviz. När jag satt på cykeln hem tänkte jag att "när jag kommer hem ska jag dricka en kopp kaffe och ta en Ipren och sätta mig i soffan framför tvn." mmh, jo tjena.

När jag kommer in genom dörren ser jag att de är skräp över hela hallmattan..
kommer in och tittar på sängen.. där ligger hela soppåsen och Elviz ligger mitt i allt skräp och viftar på svansen.. han hoppar ner från sängen och kommer emot mig.. han har något kladd på sig. Luktade vitlök. Jomenvisst, han har rullat i en philadelfia med vitlök. ÅÅåh.. Kastade Elviz i badkaret och sa åt honom på skarpen att han skulle stanna och vänta där..

Jag ville ta reda på soporna själv utan att ha en glad kladdig hund i hasorna.
Så nu har jag plockat upp allt i från äggskal till pizzakanter.. skurat och tagit bort sängkläderna vilket kanske tog drygt 10 min.. och Elviz ligger fortfarande i badkaret. Nu ska jag ta mig an honom..



Ändå så älskar jag honom mest av allt.
Jag skyller på K eftersom de var han som glömde soporna. Sry baby..
Elviz fick väl tråkigt och han ville leka med något mer spännande än sina vanliga leksaker.

PUSS

Fina kusin

Min yngsta kusin, nu två månader (på bilden två veckor)
Jag behöver väl inte säga att hon är underbart söt, de ser ni juh själva.
Kärlek till ELLA, gofisen!



Bloggtorka

Bloggtorka? eller vad frågan om? jo, något sånt i den stilen.
Vet inte om jag kommer orka ta tag i den bloggen.. en dag kanske.

Tills dess slänger jag in lite inlägg då och då.. när jag har något bra att skriva!



En bild på vårt vardagsrum.



RSS 2.0