höga snarkningar av fulla muggar

.. sitter och har pillat runt lite bland alla klädsidor, får tuppfjutt när jag tänker på hur mycket pengar som kommer att försvinna nu under hösten! Meeeen det går juu trots allt till nå bra! "Bättre att ha kläder i garderoben än pengar på kontot!"

jag sitter i köket och Elviz ligger och snarkar nedanför i sin korg medans man hör någon (någon= min sambo) från sovrummet snarka ännu högre. Så högt att Elviz vaknar och skäller (!?!?) samtidigt som han kollar mot mig "mami vad är det som låter" så säger jag åt han att lägga sig igen och han gör det. Så nu hör jag dom snarka ikapp igen. Kanske ska ta och försöka gå och lägga mig jag också. Bruukar sparka på kim när han snarkar. Han brukar ha ont när han vaknar, då vet han varför : )




gnattis

underbara banankaka

oooooh. Hittade ett recept på banankaka och ooh gosh vad gott de blev.. Kim kom precis innanför dörren när jag vände kakan på tallriken. Han slängde i sig två bitar "men guud vad god den var"! Härligt att man lyckas med något! Tyvärr åkte kim på engång i en hast dom (han och erik) skulle åka cross och därmed tog han med kameran därför kunde jag inte heller ta något kort på den halvätna kakan. Skulle ju kunna knäppa med mobilen, men jag skiter it för det blir ändå inga kanon bilder om man jämför med systemkameran!


Vädret har växlat hela dagen vet inte om man ska ta på sig kofta när man går ut med hunden eller om man kan gå i linne. Om jag nu inte hade en utomlands resa liggandes på tur skulle jag bli galen.. För va där det här för sommar? Knappt kan gå ut utan att ha med sig kofta och det är juli? i morgon augusti. Helt sjukt galet!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och äta min gigantiska bit banankaka. Sen ska jag ta världens tur med Elviz. Vi har inte vart ut nå långa stunder idag! Sen klockan 19 är det en serie jag har fått dille på. Blue Water High - Värsta småbarnserie känns det som. Men de handlar om surfing och vad är hetare än surfing? Jag ska lära mig någon dag! Sen allsång på skansen 20 : )

Eftersom jag inte hade någon bild på kakan så får ni en bild på min gosfis
är han inte söt när han busar med plasten? : )

image188

recept Chailatte

Lagom till ett glas

  • 1påste Twinings Voyage Indian Chai
  • 1-2 msk ljust muscovadosocker alt råsocker
  • 2msk lattemjölk
  • Puder, t ex kakao blandat med mald kanel
Gör såhär
  • Koka upp 3dl vatten, lägg i tepåsen och sockret
  • Låt det dra 3-5 minuter, ta upp påsen.
  • Skumma mjölken och skeda dem på toppen.
  • Pudra och severa genast

föresten

.. så är jag suugen att se nya filmen om gula familjen. Ni som har sett den? Hur va den? : )

image187

fick en order på telefon..

.. kim ringde och bad mig värma, koka upp lite Ravioli tills han kommer hem vid tolv på lunch! Jag som hade tänkt gå till pappa och sätta mig på altanen! Får gå dit efter tolv då! Sen får vi se hur många timmar jag stannar där. När jag kommer hem igen ska jag göra en banankaka.. bananerna i fruktskålen börjar bli allt för bruna.. Jag har bananer så det räcker till två kakor.. så jag tänkte göra en i morgon också..

.. VI får främmande.. och inte vem som helst. Kim har tänkt länge på att starta eget företag (inom datorer+ mediacenter - jag har en datanörd till sambo) så ringer han som äger HI-FI klubben istan och vill sammarbeta. Dom verkar inte vara så bra på att bygga datorer och det är ju kim proffs på. Så han som äger HI-FI kommer hit i morgon : )

Elviz är lite sjuk idag (lite rätt åt honom) Kim hade lämnat sin pizza kvar på rumsbordet igår kväll. Hans halva kebab pizza hade ingen kebab kvar i morse.. såååå han har typ ätit kebab och nu spyr han och har diarre om vart annat. (kanske är lite kims fel att lämna den kvar) men nu kanske Elviz har lärt sig en läxa (hoppas jag)

Jag har inge mensvärk längre.. för bästa denice tipsade om att man ska äta magnesium tabletter när man har mens.. köpte igår och vips jag känner nu ingenting! thank god.


nu little more chailattez :)

image186

Här bor vi : )
..och bokstavligt talat här är den delen jag tillbringar mest tid hemma.
Underbara sofffa : )


: )

Inte så fasligt långt kvar!
Känns så skönt att få känna lite sommar iaf! : )


min gosfis

image185

lite av varje

.. kantarellmackorna vart riktigt goda igår! :)


idag ska jag plocka lite här hemma och kanske gå till pappa med Elviz. Ganska fint väder ute! Just nu skulle jag vilja ha gymkort. Sugen på att träna lite. Men jag ska vänta tills efter "sommarn". Igår bokade jag och kim tågbiljetter till boden.. Herreguuuuuuud 12h på ett tåg. Vi får ta med laptopen så vi kan kolla på film : ) fyra nätter utan älskade Elviz. Han ska vara hos min syster.. så jag hoppas att han är sams med katten. Där har han både farmors hund Tindra och Grannhunden kejj. Så han har någon att leka med.. inte tror jag att det går någon nöd på min fis heller : )


saknar kim. Idag kommer han inte hem efter jobbet heller.. see ya to night darling!

"det var gult överallt det var bara och sitta på ett ställe och fylla plastpåsarna."

.. efter ett antal chai lattes så vart mitt humör bättre. Mensvärken är inte längre outhärdlig... men jag blir lika förbannad varje gång jag går ut med hunden för att gå förbi min cykel... den ser så ledsen ut. Min fina cykel.. bäää.. men baby har lovat att ta med den till jobbet och fixa den. Han brukar inte ha så mycket att göra där iaf :)


Efter vi gjort en perfekt lunch idag och jag hade precis ätit en halv påse chips med dipp och gluttade i den nya bild-skvaller-blaskan så ringer papi och frågar om jag ska med och plocka svamp. Pappas-tjejs-son med sambo hade plockat 7kg kantareller.. så vi åkte och skulle kolla om det fanns några kvar.. men HAHA... vi gick in i skogen, hittade på engång lite smått.. så vi fortsatte att gå längre in vilket vi inte skulle gjort. Det blev som en jungel. Grästuvor och högt gräs och det var bara jobbigt att ta sig fram. För att komma tillbaks till bilen lära vi försöka komma över typ en liten å. Blev lite indiana jones av det hela. Hittade ett gigantiskt träd som låg över ån.. så vi fick ta hjälp av de att komma över. jag var blöt till knäna när vi kom ut ur skogen, svettiga och less. Fick typ femton kantareller och några taggisar.

telefonsamtal med pappa innan vi åkte..
-"pappa, jag har inga stövlar"
-"ta ett par träningskor du inte är så rädd om, vi ska inte gå där det är blött"


tack. nästa gång ska jag ha gummistövlar och ett kompass. PLUS att andreas och anna ska med och visa vart det var så mycket svamp. "det var gult överallt det var bara och sitta på ett ställe och fylla plastpåsarna."

jahapppp.. nu kanske man ska ta en dusch så att man inte har fästingar på sig. (Elviz har föresten inte haft en ända fästing. tur tycker jag!) Sen till beck ska jag göra kantarellstuvning på rostat bröd! mummma..

världsmysig kväll igår + hat

igår kväll kom Erik och Erika förbi vid 20! Dom ville att vi skulle med till Tant grön. Jag och Kim slängde oss in i duschen och gjorde oss klara. Kom dit och det var mycket folk. Drack några cider.. tills live musiken slutade runt 23, 23.30.. då gick vi och köpte mat och åkte hem! underbara kväll och underbara sällskap :)


och mitt hat går till den som haft punktering på båda mina däck på min fina cykel.
Den står inne på innegården, vilket betyder att den borde få vara lite ifred iaf. men ikkkkkkkeeee.. måste ha hänt fredag kväll/natt eller någon gång igår eller inatt. Men jag tror att det hände natten till lördagen då det var spår efter fest i trapphuset.. ölburkar och fimpar i trapphuset. Vem fan röker i trapphuset!?!? jag blir galen.. jag menar 30kr för nytt däck 60 för två det är inte nå stora pengar men sååå nåå grymt onödigt..




(gaaaah, jag förstorar upp allt hundra ggr och blir mer sur än vanligt. Jag har mensvärk och det är förmodligen därför. Jag har aldrig haft mensvärk i mina dagar.. men nu har jag nästan outhärdligt ont.)

skit också!

saltkråkan

.. går nu på kanal 1. Slog precis på tv'n när farbror Melker ramlade i sjön och tjorven säger "farbror melker varför badar du alltid med kläderna på?" haha. mysig film.. båtsman är så mysig.. När jag var liten ville jag ha en hund som gick efter mig vart jag än gick.. och nu har jag fått det : ) det är så mysigt som jag trodde det skulle vara!

appropå Melker.. Inatt eller i morse man kanske ska säga fick André och Sofie en son som ska heta Melker.. Skitsött tycker jag! : )

underhållande dag igår

Vaknade tidigt igår. Gick en prommis med Elviz på lite mer än en timme. Skönt! Syrran kom hit vid 11. Vi traskade ner på stan och där efter började shopping. Vi gjorde många fynd.. klänningar för 20kr osv. Vi ska ju utomlands om en månad så skönt med massa klänningar som dom rear här i sverige. TOPP! : )

Vi mötte senare pappa och K. Vi tog en fika på flanör, som alltid när man är på stan! Efter fikandet shoppade vi lite mer. Sen ringer Kim och säger att det är brottom. Han hämtade mig på stan direkt efter sitt jobb. Så åkte vi hem och hämta elvan sen åkte vi till Falun. Elviz var så himla snäll att åka bil. Han hade aldrig åkt så långt förut. Först satt han i mitt knä och kollade lite men sen så hoppade han bak och låg med mina shoppingpåsar och sov!  Såå söt.

Vi kom hem.. jag trodde det skulle bli en mys fredag, vi skulle laga mat och kolla på en film.. men noooppe. Kim går och lägger sig (jahapp) kl 19... snarkar och snarkar. Vid cirkus 21.. ringer mina räddare i nöden. Erik och Erika.. dom ville göra tacos med oss här.. yees. jag skulle äntligen få äta mat och ha mys fredag! Så dom kom hit vi åkte och handla och donade iordning. Efter så kollade vi på film. Dom åkte hem vid 01 ungefär.


Nu har jag och elviz precis gått en timmes prommis men han är ändå upp i varv och springer med sitt favoritsnöre. Jag sitter här och dricker chailatte, trrro't eller ej men jag gör't! Kim och Erik åker cross. Kim har nu köpt värsta turtles överdelen så nu har han skydd överallt, så nu kanske han inte får ont när han ramlar. För jag berättade väl att han körde omkull förra veckan?! dåre.

Nu ska jag dricka upp chaillatten och glutta lite på tv och njuta av min lördag. hejpa

liiiiiiten update. kommer mer sen

.. idag blir Elviz 7 hela månader, vi har redan firat de med choklad :)

och nu ska jag dra till varmare ställe (#) hejpaaaaaa

planer för morgondagen

* torka golven i hela lägenheten.
* gå på banken och fixa nya koder till internet banken!
* gå och sola

säkert hundra saker till jag ska göra.
sen på kvällen ska jag och kim ut och ta någon cider eller fler.. Det är ju trots allt onsdagskväll! Onsdags kvällar är ju speciella i gävle!

Medans jag väntar på att kim ska komma hem nu ska jag roa mig med allsång på skansen. Kim leker med sin nya leksak.. Elviz är crazy idag. helt busig.. går i köket och skäller så man ska springa efter honom. så går man och säger till han så går han och lägger sig i sängen och skäller tills man kommer till sängen då springer han iväg.. "mamma, du kan inte ta mig." ungefäääär. drygskalle!

25månader

.. idag har jag och kim vart tillsammans 25 månader. Läckert : )

min första semester dag över..

.. har nyttja den överförväntan.. gjorde allt jag skulle. Håller på och väntar på sista tvätt maskinen nu. Sen ska de göras popcorn och kolla på tv och fortsätta dricka upp vinflaskan vi börjat med ikväll :)

idag har jag också rekord i unika besökare, fortsätt så buddys :)

Hulken?

oooh stackars vovve! Hon är född med en genetisk sjukdom. Hon har lätt att få muskler.. dubbelt så mycket muskler som en vanlig Whippet. Hon kommer nog inte leva så länge till.. Läs mer om henne här

image184

Jag vill vara anorektisk

.. visas klockan 22 ikväll på kanal 3. Måste se vad det är för bedrövligt!


image183

49:90,-

.. Sprang på en jättefin strandklänning på HM - ynka 49:90,-  Kanon snygg och passar utmärkt till turkiet. Såg lite annat också.. får ta det en annan dag då man inte har så brottom hem.

Nelly.se har ju haft rea nu i några dagar. I våras hittade jag "min" bikini där. Problemet var 2000,- för en bikini.. men såå snygg! Weell, nu är den sänkt till 699,- den är sänkt jätte mycket.. men fortf. tycker jag att sjuhundra är mycket för en bikini.. särskilt jag som har kanske 20st och har inte något behov av en till + att jag köpt två nya den här sommarn. Har vart inne på sidan flera gånger igår och idag och bara hoppats att min strl ska ta slut så mitt bekymmer är ur världen så jag slipper köpa den! hahah..

... fast kan man köpa en data KABEL för 76.000,- så kan jag köpa en bikini för 699,-





mer kaffe!

inatt är jag din..

.. inatt är du min.. ååå ingen ska-aa få ta-aa natten ifrån oss!

mmh, såhär dags efter Beck spelas absolut svenska ballader här hemma hos oss. Beck var så läskigt att se så vi måste varva ner med lite "tönt" musik.. hahah. neeedå, men kanske för att varva ner så vi kan bli trött och gå och lägga sig. Jag har semester men inte Kim, han börjar 7 imorgon och jag tänkte gå upp relativt tidigt för att hinna med så mycket som möjligt på min första semester dag!

* städa lite här hemma.
* gå ner på stan, köpa medicin till kim och hämta ut pengar bland annat.
* gå hem till pappa och hälsa på.
* tvättstuga på kvällningen!

om jag känner mig rätt så tar det där hela dagen.. men blir det fint väder så skiter jag i allt och åker hem till pappa och är där hela dagen och solar och badar i poolen! meeeeen det ska då inte bli fint väder på hela veckan.. meeeen och andra sidan så har SMHI haft fel förr.. hela sommarn med andra ord.

Nu ska jag gå sista kissen med Elviz Pelviz.. han fick precis ett popcorn.. som gick ner, självklart!

cab-hunden


älsklingshunden åker i älsklingscaben <3

53330-182

min semesterplanering

Vad jag ska göra på min semester.. eller vad jag vill göra : )

Oklart!

*
grönalund? liseberg? måste ju dit, kim har ju inte vart på något av ställena.
* allsång på skansen kanske? : ) har alltid velat åka dit.
* dagstripp till åland?
* tyskland en sväng?


Bokat!

* Finland till drömstugan! : )
* Boden på bröllop
* Leksand sommarland med erika och erik : )


i morgon ska jag ringa veterinären så ska jag boka tid så vi kan fixa så Elvan får åka utomlands
.. tänker på främst på Finland.. Elviz skulle älska Paihola lika myckeet som jag! Där skulle han aldrig behöva koppel. där skulle han och fozz busa och springa runt som tokar! ... åååh skulle verkligen vilja se gohögen springa runt där må bra, skutta och bada i sjön! Fast det får ju vänta tills nästa sommar. Eftersom det tar sin lilla tid med prover och grejjer! jajaj.. någon som har någon bra koll hur allt går till? hur lång tid det tar?

ny längtan! : )

ska bli så kuuuuuuuul! :D


SEMESTER!

HERREGUD så skönt. Haft semester i nästan 4 timmar och jag njuter! Tre härliga veckor.. som jag ska nyttja varje timme! Precis ätit tacos och ska nog äta rester i morgon, blev ganska mycket över.

Ikväll är det Beck - kartellen (kantarellen som kim säger)!  : )
Men innan ska jag ut med Elvan en rätt så lång sväng innan solen går ner!
Kim ligger och och sover här bredvid mig. Jag låter han sova eftersom han var så snäll och körde mig till jobbet i morse. Jag hade ju "råkat" snooza en timme så jag inte skulle hinna cykla... men vad gör man inte för att åka fin cab till jobbet ;)


Kim har föresten köpt en ny leksak! crrr-o-oo-oo-o--osss!

min lediga dag igår.

.. vaknade vid 10.00 satte mig i soffan.. tiden bara rann iväg. Jag städade badrummet så nu är det fräscht och fint! Var ut långa sträckor med Elvan. Kim kom hem, vi fixade mat och mös. Jansson kom förbi, så satt vi här till kanske 23. Då ville Erika och Erik att vi skulle följa med och bada. Så harnäs blev det! Elviz tyckte också det var kul att bada.. :)

Jag och kim kanske sa godnatt vid 03.00 inatt och han skulle börja 07.00 i morse. Stackarn, fast hans val ;) Han kom hem på lunchen nu och åt med mig och sov 10 min i soffan. GOHÖGEN min.

I måndags så åkte vi cab typ hela kvällen.. kim hade lite att uträtta. Måste bara säga att Elviz älskar det. Han hänger ut med huvudet, öronen fladdrar och nosen är högt upp i luften. Han glor ut allt folk som går förbi, han ser ut som en rikitg DIVA i caben.. precis som husse! hehe.. själv vill jag helst ha taket på, precis som mamma. Hon vill aldrig heller åka nedcabat på deras cab. usch vad hemskt det är att se att man blir mer och mer lik sin mamma för varje dag som går.




Snart jobb-- uscha. faaaaast inte långt kvar nuuu! <-- på söndag klockan 15.00 går jag på SEMESTER. TRE veckor, göra vad man vill och få mer pengar varje dag än om man skulle vara på jobbet.. HAHAH. lyx

kärlek

image176



HAN ÄR SÅ FIN <3


ring galen

image175

.. tycker det är så underbart fint att ha många och stora ringar på alla fingrar! även fast det ibland kanske inte är så skönt och man fastnar i allt så tycker jag att det är kalassnyggt. När jag tar av mig min guldring så känner jag mig helt naken..
Undra hur naken Ashley känner sig utan dem där?

stick it

image174

.. igår såg vi stick it - en gymnastikfilm. Kände att jag var tvungen att se den eftersom jag själv vart elitgymnast. Den var väl helt okej, men kände ibland att det kunde vart mer gymnastik. Kände att det var mer en gymnastiksal där saker hände, men inte så mycket gymnastik som jag skulle vilja se!

Men hon som spelar huvudrollen är så jäkla cool och ball! tokdiggar henne

sex på långfilm!

image173

Nu är det klart, nu har alla skrivit på. Äntligen(?) blir sex and the city en långfilm..
Efter 6 säsonger och 94 avsnitt tycker jag att de verkligen är dags.

I september börjar inspelningarna. Såååå om ett år eller så hamnar den välla på bioduken. Jag har en himla tur, för jag har redan en partner att gå med.
Vi har tillochmed tummat på de ;)


Kanske jag hinner ta mig igenom min skolåda också.. älskar varje avsnitt!


tror ni jag längtar!?

WEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ!


dumpa honom

.. han vill egentligen inte ha dig!


..dimpade ner i min brevlåda i veckan. Ska bli intressant att läsa den. Gjord av tv-teamet till sex and the city!

image172


"Om mannen du är förälskad i inte ger dig den respekt eller uppmärksamhet som han borde så ska du dumpa honom. Du ska inte finna dig i ointresse eller dåligt bemötande! Och du ska sluta bortförklara hans dåliga uppförande. Dumpa honom och spara din energi och din kärlek till en man som förtjänar dig."

den måste ju vara kanon!

9 hela år..

.. japp, idag fyller min katt 9år. Snurre är nu en gammal gubbe.
Tiden går så fort.. känns som det var igår han var en liten bäbis!

image171

Grattis killen! <3

livet utan balkong?

.. idag är det verkligen en slapp dag för oss alla tre. Men vad gör man inte på sin första ledig helg på huuuur länge som helst? Kim spelar playstation, elviz ligger och snarkar brevid mig. Jag funderar på att gå till Ica söder för att inhandla lite mat. Vi är lite oense om vad vi ska äta.. Men tillslut är det ändå jag som får rätt, de ja vill laga är alltid nyttigast, billigast, lättast att göra och framförallt godast! Idag funderar jag på en god pastasallad, en sommarpastasallad.. passar till fin vädret!

Livet utan balkong!? .. vad är det för liv? boring..
jag menar hur kan dom göra en lägenhet u-t-a-n balkong. Men till nästa sommar så bor vi i en lägenhet eller nå liknade med uteplats.. så man kan grilla, sitta ute i solen och elvan kan springa lite som han vill.. just nu.. piss på den här lägenheten.



ikväll hoppas jag på en utflykt med caben.

i love this pic

image170

HETT! ...

Hur får man bort hicka!?

.. jobbade stängning igår. Kim och Karro kom och hämtade mig när jag sluta det var jätteskönt. Karro sov hos oss.. och Fozz också. Vet inte om det var så jätte bra faktiskt. Fozz var orolig hela natten. Så fort Fozz gick till köket eller rörde sig så skulle Elvan upp och hoppa också. Meeeen dom sov ganska mycket under dagen idag!

Kim gick upp vid 7.30 skulle åka och samla upp folk för att sen åka till sthlm för att gå på Metallica nu ikväll. Vi klev upp efter att han åkte iväg. Vi gjorde frukost. Kaffe och paulins bröd med nutella på. greeeat! Spelade några omgånger med Buzz. Vi gick ut med hundarna en lång prommis.. lekte i hundgården också. Fast hundarna gick mest runt och nosa. tråkisar..

Jag åkte och jobba och Karro satt kvar här. Fick en gullig lapp när jag kom hem... <3
Fick skjuts hem av andreas från jobbet.. HOST.. han sa att han hade lånat en gammal ford men jag trodde den inte var sååååååååååå gammal.. haha.. original allting. fanns inte ens nå spår av bälten.. men det var tydligen lagligt!

Kom hem.. så kom syster och sophie. Vi spelade Buzz och slökollade på ali G i tha house medans vi pratade.. Nu blev jag ganska så precis själv. Förutom Elvan förstås.. han är mysig. Han låg nyss på min magen och drog upp min t-shirt för att sedan ligga och slicka mig i naveln. tooookhund. ville inte sluta fast jag sa åt han heller.. mer tok!

Kim ringde nyss, konserten var kanonbra.. Dom åkte precis från sthlm, dom skulle stanna i uppsala för att äta någonstans. Sen kommer han hem och myser. yeeepp!

I morgon jobb 10-18, sen leeeeedig helg. Kommer inte ihåg när jag var ledig en hel helg sist. Kim har bil i helgen.. skulle vara mysigt att åka någonstans.. förslag på mysiga platser runt gävle tack :)

Hur får man bort hicka?
.. jag glömde min läsk i frysen, nu är den som slash. Kanongott, inte fel att vara glömsk ibland :)

image169

mina gosisar

vart är sommarn?

..  känns så trist att behöva dra på sig långbyxor och tjocktröja när man ska ut med hunden och det är juli! Iförrgår på jobbet kom folk i mössor, vantar och vinterjackor. Jag menar skulle inte den här sommarn vara varmast ever?

Inatt ska karro sova här och i morgon kväll och natt blir jag helt ensam för kim ska ju på metallica i sthlm..


ne, mer kaffe. later


image168

lillen ligger och drar sig, vill inte kliva upp!

sista gången jag..

.. tittade på klockan så var hon strax efter halv 4. Jag var inte tillräckligt smart att tacka nej till kaffe strax efter 22. Kim var inte heller så smart att erbjuda mig de den tiden! Faast i morgon får jag sova ut. Tack och lov till eftermiddagspass.

en snygg bild på elvan-propellan!

image167

Vi

image166

Jag och min fina!


Transformers

.. Igår var Jag, kim, erika och erik på bio. Transformers.. inte mitt val av film, hatar egentligen sci-fi.. men motförmodan så var den helt okej. Bra faktiskt..

Kom hem vid halv 9, kollade på beck och mös ... och och och allt var himla nice tills näsblodet kom ;) mohahha Såå glad att jag bytte bort min dagtid. Så jag kan springa här hemma och ta hand om allt och elvan! Eftersom jag och kim båda skulle jobba 7-16 idag så lärade jag byta. Lillkillen kan inte vara själv så länge.


min skatt

what a day :)

.. vaknaade med ett ryck och trodde jag hade sovit över, men ikke! klockan var bara kvart över 7. Hade världens skönaste dag, även fast den var lång så flöt den på. Låg och slappa i mini helt utan barn och låg och kolla på film. kung kung.. Sen hade jag en kund som svimma i självskanningen. Hon var så jävla nervös när hon fick en avstämmning så hon svimma! hah..

well.. kom hem, gick ut med elvan i spöregnet. Han hade sitt nya täckte på sig. Jag tror inte han gillade det så mycket men guu så praktiskt att han inte var nå blöt alls när han kom in. Skönt för vår säng och soffa!

Köpte hem avmaskningspiller åt Elviz för att han är konstant hungrig och jag tänkte det var dags.
Funderade vad jag skulle mosa pillret med.. hade ingen leverpastej hemma och tänkte ääh, och gav han ett piller som en godis. Han åt upp den i ett naffs och ställde sig på bakbenen upp mot mitt ben och ville ha mer.
Skönt att ha en hund som äter alllllllllll-l-l-l-l-l-l-l-l-llllllt : )

Erika och Erik är på väg hit!
Sen pratade Kim om en film, jag såg den igår men jävla bra för att se ikväll igen!
Allt för dig baby, you know it!



Today I love you more than yesterday, Tomorrow I will love you more than today!

resooooor

gaaaah, beroende av resor just nu. Står inte ut många sekunder i detta land.
Bokat är iaf turkiet. skööönt!

Sen kollar jag på till thailand, det var inte så dyrt. 9800 för 2 pers i 2 veckor. 2 januari. var sååååå nära på att boka. tål att tänkas på till ikväll. man vet inte när priserna stiger.

London är också billigt just nuu.. hittade resor dit och hem för 1kr.

Sen vill jag att vi ska göra en roadtrip till liseberg, jag, erika, kim, erik :)





me love you long time!

GRATTTTTTTTTTTTIS!

....... KIIIIIIMPAN! nuu har han körkort igen!
6 månader gick fan as fort! Skönt!


Så i morgon är det jag som bjuder på olles! : )







Idag vill jag inte åka och jobba.

great day!

.. Vaknade as tidigt i morse. När kim cykla iväg vid halv 7 i morse så vaknade Elvan. En halvtimme stod jag ut med att höra honom busa innan jag lära gå upp och gå ut med honom. När vi kom in och jag blev ganska pigg så somnade Elviz om på soffan, jädra typ. Men det tog inte många minuter tills jag sov brevid honom.

Vaknade och var mest piggggggg. Fixade med sopor, disk och kläder. Gjorde kalasgod mat tills kim kom hem! Hemmagjord potatis sallad. Som bestod av: Färskpotatis, ruccola, fetaost, gräslök, rödlök.

Till det så blev det kassler. Som jag först skar i skivor sen stekte dom lite lätt, la dom sedan i en ungsform och hällde på en creme fraice-blandning som bestod av creme fraice, chilisås, gräslök och vitlök. Toppade med lite riven ost.

okeeeeeeeeeeej, den som inte trodde det blev gott trodde fel! : )




My everything, My universe!

mormor

... 1år sen idag!


sakna :/


image165

everybody hurts

... When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes

Well, everybody hurts sometimes,
Everybody cries. And everybody hurts sometimes
And everybody hurts sometimes. So, hold on, hold on
Hold on, hold on, hold on, hold on, hold on, hold on
Everybody hurts.




You are not alone
53330-164

RSS 2.0