Tänndalen del 1!

Onsdagen den 25te mars vaknade jag med världens förkylning.. Typiskt när man är så nära semester så bryter de alltid ut på mig. Jag jobbade igenom dagen 8-15.. kände att febern kom smygande sista timmen men hade bara fjällen i tankarna. Emmy kom till maxi 15.00 och vi började vår storhandling till fjällen.. Summan slutade på runt 1600,- bara mat. Över till systemet där de också gick åt någon gustav-vasa-peng.. apoteket var också ett måste, strepsils (som räddade hela min resa), nässpray och flourtabletter..

Resan fortsatte mot mcd sen vidare till Micke i skutskär..



Där var sista packning i full gång..





Redo för fääärd...



Bilresan var lång men vi roade oss bra..



För vissa var de ett måste att ha solbrills 19 på kvällen..



Jocke körde första biten.. micke den andra..



Svårt att knäppa gruppfoto i bilen..



Väldigt svårt..



Men den blev väl bra.. ?



Efter 6.5 timme var vi framme i stugan. runt 01 på natten..
Vi började med att packa upp all mat..
Vi hade köpt frukt för ett helt regemente som så fint jocke sa..
De fanns ingen fruktskål som passa så vi improveserade lite, visst blev de bra? :)



När vi kom till stugan hade jag feber.. Frös som en gris.
Jag gick och la mig medans dom andra började korka upp..

Fortsättningen får ni en annan dag! Nu ska jag över till Emmy!!! :)

Ella..



Finaste solstrålen!!
Hon kommer garanterat att krossa många kill-hjärtan..

Tillbaka i vardagen..

Jobbat, tränat och solat.. nu är jag äntligen hemma och ska trycka i mig havregrynsgröt.
Så grymt tråkigt att komma hem och ingen är hemma.. saknar elviz nå grymt!


På torsdag bär de av igen... sälen den här gången!!

PUSS

(Bilder och update ifrån Tänndalen kommer imorgon)

Jennie och Michael

Min "halvbror" Michael och Jennie gifte sig i dag på Arlanda och åkte sedan vidare till Thailand och ska vara där i 25 dagar! Jag önskar er en trevlig resa och all lycka i framtiden.. kraaaaaaaaam!!!



Graaaaaaaaaatttiiissss Michael Ekman och Jennie Hübinette!!!

Borta bra men hemma bäst?

Nuuu är jag hemma.. dödstrött. Ligger nerbäddad i sängen och tänker snuffsa på en gång.. Tillbaka till jobbet tidigt i morgon. Fjällenresan bjuder jag på en annan dag. Nästan 300 bilder är knäppta så några bilder ska jag nog bjuda på!

Vi har haft asroligt och resan har innehållit allt.. Skratt, tårar, kramar, skrik, mys och bråk.

Emmy hade bränt ett ex antal skivor och vi hade nästan bestämt "de här kommer bli vår fjällenlåt" men ikke.. vår fjällen låt blev den här nedan. En oldschool men tänk hög volym, alla sjunger (skriker), dansar, hoppar och är out of control.. :)




"nemen vem har skitigt på dig då?"

checka av..

NU är jag laddad för fjällen.. åka skoter, bada bastu, festa och bara njuta av semstern med mina bästa vänner.. Hoppas de är underbart väder också så man kanske kan sitta i solen, grilla korv och mysdricka uppe på fjället!

Hur vet man att man har packat med allt? kom på nu att jag glömt linser.. KAN VARA BRA ATT JAG KOMMER IHÅÅÅG DE.. oj caps! Jag har gjort två tacolådor och i morgon ska jag och emmy stoooooorhandla allt vi ska ha med oss. Något vi inte kommer att göra är att svälta iaf..

Sen vill jag påminna att på lördag mellan 20.30-21.30 så är de Earth Hour..
sen på natten lör-sön så ställs klockan om..

Meeeen vi hörs då, later
PUSSPUSSPUSSPUSS

Underbart att gå upp tidigt

Full rulle här hemma.. tvättmaskinen är igång.. hårfärg i håret, börjat packa lite och kaffebryggarn går på högvarv! Hoppas jag hinner sola och ner på stan idag innan jobbet men i den här takten så är de nog inga problem! De ser inte ljust ut för träningen den här veckan men sånt som händer. Men mycket skoteråkning ger träningsvärk.. (!!)

Elviz gubben ligger som vanligt UNDER täcket i min säng.. då och då sticker nosen ut och han suckar. Lillgubben förstår att jag ska åka iväg utan honom.. men nästa vecka åker jag till sälen med honom och familjen.



Ge mig en kille som kan sjunga, spela gitarr och vara lika snygg som måns!

myskväll i skutskär

Vart hos Micke hela gänget och tittat på wipeout och beck. Vi skrev inköpslista och vad som behövs till fjällenresan som sker på onsdag.. Fixat både bil och släp till skotrarna så nu är de klart. Alla längtar som tokar..

I morgon måste jag ställa klockan på 8a för jag har miljoner saker att göra nu innan resan!

later
PUSSPUSS



Öppna förskola

Var på öppna förskola i valbo med syrran, emma medflera + ungar. Sen lite tittshopping på köpis! Ella är så underbart duktig och jag är stolt över hennes uppförande!


Syster och jag gåtränar med Ella. Hon är riktigt duktig nu..

Snygg-Milton i sina nya snygga solbrillor..

Ella och nova samtalar(!)..

Bilderna är snodda av Emma

later
PUSSPUSS

Herrrrrrrrrregud!

Hur kan något så dumt kännas så bra?

Uppe med tuppen?

Barnvakt är de som står på planeringen idag. Underbart att slippa jobbet för en dag! Ella och syster droppar in nu efter 8a. Vad mysigt vi ska ha de idag! Träffa Emma och Mille bland annat. Ikväll blir de bio(!!) eller party, i morgonkväll ska vi fira Jennie!

Ha en bra fredag, later
PUSSPUSS




Jävlar vad jag saknar Emma!

Pigg som en mört

Vem vaknar 20 över 7 i morse då? jo jag! Tycker inte om att jag byter från tidig förmiddag till sen eftermiddag på jobbet mitt i veckan. Nu väntar jag iaf på syrran som ska komma nu snart hoppas jag. Jag/vi har fullt upp idag! I morgon är de fredag och jag är ledig en barnbidragsfredag!!!! Asskönt. Helgen är fullspäckad som vanligt! Livet liksom rullar på..

Ha en bra dag, later
PUSSPUSS



Vårväder!!

Hursköntsomhelst att sluta 15.30 idag och komma ut till värsta vårvädret. Jackan öppen och de rörde mig inte i ryggen att bussen var sen. Hade jag inte haft lite småbrottom hem till Elviz så hade jag gått hem. Men nu har vi gått på en halvlång prommenad och de är verkligen jätteskönt ute! aaaaaaah, vill hänga in fjällräven nu!

Så vad händer idag då? Tvätta någon maskin.. Micke skulle glänsa på motorcykeln på sörby urf. kanske orkar ta mig upp dit och se några konster. Ska iaf hem till Emmy efter 20 och göra hemläxa vi fått från jobbet..



Snyggingen!

EDIT:
Föresten.. Idag är de exakt en vecka tills vi åker till fjällen. Troru vi längtar.. skulle ju vara great om någon mer ville följa.. stor stuga för så några. Hade vart guld om magnus eller runald ville följa, eller ah dom vill men har annat för sig. Jävla synd. Jag ska iaf knäppa massor med kort som självklart slängs ut här på bloggen..
eller ah, dom hyffsade iallafall :)

simsim

Uhuhj.. Blivit en riktig fisk. Simmade med Åsa igår och idag följde Mackan med också. Bubblade massor efteråt och solade 12 min också. Man känner sig som en ny människa. Skönt att man blir trött om kvällarna.. igår deckade jag mellan 22-22.15.



På torsdag ska jag simma med Ella bella bus!

Syskon? nä, bara vänner..

Undra vad jag skulle göra utan Emmy? En riktig pärla är vad hon är!
Jag är superglad att vi har blivit så nära vänner. Gick på samma dagis, parallellklass 1-3, samma klass 4-9 och tillochmed samma klass på gymnasiet.
Inte så konstigt att de "nya" på jobbet tror att vi är syskon :)



Om två veckor åker vi till vemdalen också.. med våra vapendragare Micke och Jocke.
Sen är de några till personer som kanske följer med.. någon sugen på att följa med?

Ledig

Idag är jag ledig och de blir babysim runt 14 med Ella.. De är sista gången så de är mycket tråkigt. Syster är på väg hit nu med nybakta tekakor som hon har bakat.
Ska bli gott med mangote till de!



Syster och Ella!
Kärlek till er!


EDIT 16.05: Fasen vad mysigt de är med babysim. Ella dök som sjutton idag. Gosungen. Innan babysimmet bjöd jag och syster farmor och farfar på äppelpaj. Mysigt..

Nu ska jag totalstäda. Senare blir de lek med Emmy..
Jag saknar Elviz som har vart på annat håll idag.

En till kusin!

Idag föddes min tionde kusin..
Kan knappt vänta tills ikväll då jag ska få se henne.

Välkommen till världen Svea!


EDIT 22.10:
Underbart sött med nyfödda barn och Svea var naturligtvis inget undantag. Storasyster Engla var också med på BB. Satt och höll Svea i handen och var så stolt. Jag är så stolt att vara kusin med er.. Engla, Ella och Svea!

trehundraTUSEN kinapinnar

Mackan och några kompisar busade för Walle som fyllde 30år och var i egypten. Dom fixade fram drygt TREHUNDRATUSEN kinapinnar och spred runt i hans lägenhet..



HAHHAHHHAHHA.. Jag dör!

Kramsången



lalalalalalaaaala.. din kramis din kanin..

Oh hot damn..

Min helg har vart klockren som vanligt. Fredag bio - Eden lake.. en skräckfilm som var bra även fast jag satt med händerna för ögonen stora delar av filmen! Lördagen börjades med skoteråkning. När vi kom till valbo gick Jockes skoter sönder så vi fick ringa efter hjälp för att komma hem! Lördagskvällen började hemma hos Emmy, sen hos Emma i sörby och slutar på interpool! Kalas kväll.. Även fast den slutade lite tråkigt så är jag så grymt glad att jag har vänner som verkligen bryr sig. Ni är värd guld.

Söndagen var tung. Jobbade 10.30-19.30.. Emmy kom och hämtade mig. Vi åkte hem till Micke.. vi börjar bli ett jädrans gäng där nu på söndagar.. Jag, Emmy, Micke, Jocke, Magnus och igår var Jessica med också. Kuul Becksöndag, som nu även är wipeoutsöndag..

Idag började jag dagen med en halvlång promenad med Elviz sen mötte jag upp Åsa och Mackan på fjärran och vi simmade i ca 40min.. eller kanske 35 om man räknar bort när vi stannade och vila. Mackan och jag gick och bubbla före Åsa.. hon är ju så duktig och orkar simma längre. Bubblade länge, blev skrynklig som mormor om fingrarna. Sen lite bastu.. Fick skjuts hem tillochmed, veckan börjar med lyx. Nu ska jag äta ägg och broccoli..

aaaw.. vad långt de blev, luddigt också. ääsch.

later
PUSSPUSS

Härlig förmiddag!

Åkte ut till Emma med familj runt halv 11. Emma bjöd på semlor.. hemmagjorda med fullkorn. Jag som inte är så himla förtjust i semlor tryckte i mig hela utan problem! Milton fick sin försenade julklapp och han har växt massa sen jag såg honom sist. En riktigt stor kille har han blivit. En kopia av sin pappa men supersöt ändå :) Jag hoppas vi kan träffas mer ofta.. nu är de för långt mellan gångerna. Jag och Emma satt ju typ ihop förut.. de var tider de! Även fast jag är en dag äldre än henne så känns de just nu som hon är minst 5år äldre. Sambo, radhus, barn och hundar.. jag är smått avensjuk :)





Lilltoken! :)

Jösses

Herregud vilken seg jobbdag. Trodde aldrig att klockan skulle bli halv 4! Tack och lov blev den ju de tillslut.. Nu sitter jag och väntar på Emmy. Vi ska till bilmetro för Micke ska fixa hennes bil.. äntligen kanske man kan säga. Jag längtar efter kaffet i automaten iaf. Jag är en aning trött.. snoozade i 1.5h i morse.

I morgon börjar jag inte förens vid 16.. ska åka ut till valbo och hälsa på Milton på förmiddagen är de tänkt. Han har ännu inte fått sin julklapp än.. drygt 2 månader fööörsent! De var de första julklappen jag köpte och blir den sista jag ger bort. Lite småroligt! Aja, bättre sent än aldrig!

later
PUSSPUSS

Glömt att berätta!

Jag har glömt att berätta att jag skaffat ett fadderbarn för några månader sen. Alie heter han och han blir 7år. Han bor med sina 4syskon och föräldrar ett hus gjort i lera och taket av gräs. Dom bor i en liten by i Sierra Leone som är de näst fattigaste landet i världen. Alie är väldigt söt. Kortet jag har på honom sitter på min stora spegel. Varje gång jag ser mig i spegeln ser jag honom. (vilket är ganska ofta) På kortet bär han ett typiskt "basketlinne" som är gult med svarta kanter, orangea långa shorts, slutar på mitten av vaderna. Han har kort hår och är barfota.

"Fotot du fick på alie är säkerligen de första fotot han är med på. Skicka gärna ett kort på dig själv.. Barnen tycker om att visa sina vänner och hänga upp i skolan/dagis"

För 200kr i månaden kan du få ett eget fadderbarn. Man får teckningar/hälsningar några ggr om året och du får när du vill skicka en hälsning till ditt fadderbarn. Sedan kommer de löpande uppdateringar om hur arbetet går och hur pengarna gör nytta! Där Alie bor är de bara 3% av familjerna som har tillgång till rent vatten. De andra hämtar sitt vatten i smutsiga floder eller oskyddade brunnar.

Bli fadder du också!



-> ACTIONAID <-

2 mars!

Vilken helg! Fredagen var klockren.. men lördagskvällen orkar jag inte ens kommentera. Jag och emmy satt i hennes soffa, halvsov till melodifestivalen. Senare in på natten blev de lite missförstånd. Jag och Emmy var måttligt irriterad, arg och less på 2pers....... ! De blev sent, jag bet ihop och åkte till jobbet tidigt på söndagen! När jag slutade kom Emmy och dom 2 personerna och hämtade mig. Vi handlade tacos.. eller ah, jag och Emmy blev bjudna som förlåt att dom hade vart svin! Vi åt tacos som en stor familj.. Emmy skar sig i lillfingret och blev omplåstrad, lite gnällig och ville ringa sin mamma.. haha sötnos! Vi blev kvar till sent.. såg på Beck, tyckte dock att den var dålig.. inge riktig fart i den!

Aja. Idag är de måndag.. Jag har jobbat till 16 och har nu precis betalat räkningarna. SJUKT vad räkningar jag hade den här månaden. Både Elviz årsförsäkring och linserna kom på en och samma månad!

later
PUSSPUSS

RSS 2.0