puppia

Vart helt kär när jag var in på puppia och såg nya vinterkollektionen! Jag har sagt att jag ska köpa en vinterjacka åt Elviz. Såg nu också massa fina selen också. Har nog nästan bestämt mig för vilken jacka!

Nu kommer det stora "MEN:et" Men när jag skulle kolla storlekarna och efter ha mätt och krånglat på den dödströtta krabaten som så jag fram till att han ska ha stl L.. är detta möjligt. Min lilla chihuahua stl L? Det tål att tänkas på om jag ska våga beställa eller inte..

Någon som har erfarenhet av puppia?



...
nu över till polly!

my baby driving me crazy

Blev bara jobb den här helgen.. (förlåt elin att jag inte kunde hjälpa dig att flytta! :() nästan nyss hemkommen och har slängt lite sopor, var upp till ica pantade lite petflaskor och köpte med mig lite nödvändigt plus chips och dip. Ah, ikväll är det sista kvällen på väldigt länge jag ska äta chips och dip. Inte för att jag gör det så ofta meeeen i morgon blir det stopp med godis och skit.. för jag ska nämligen börja träna ordentligt igen. Minst 4a dar i veckan så som förut. Så ikväll ska jag verkligen njuta av chipsen samtidigt som jag ska se.. och så kom polly, verkar lite kul!


Precis när jag kom hem från jobbet tog jag elvan på en lång lång prommis. Han var hur duktig som helst att gå... tills efter 30min och vi hade mött två tikar efter varandra som båda löpte. Då blev han som en pitbull och skulle dra och hoppa fram som en kanin ända tills vi kom hem.

Jag och K har nu hittat favorit hämtmaten.. Kycklingsoppa från restaurang China. Det är egentligen en förrätt men det är så mycket och man blir otroligt mätt och så är den så j*vla god!

nu blir det pasta med skinka och bladspenat och ostsås! -
lucky me, jag vet! : )

idol

...är du elviz? ...det är din tur nu!


Jag fick tupphud när Daniel sjöng, håret står fortfarande upp på armarna.
Nu topmodel innan man får se vem som åker ut ur idol! Spännande!









HEY

denicea

Du är en människa som alla borde få känna, en människa alla borde få prata med. Alltid har du fått mina tårar att torka. Jag är så tacksam att du finns i mitt liv. Även fast du bor långt bort så känns det så känns det som du bara sitter ett ögonkast ifrån mig. Det är inte en gång du fått mig att le, utan varje gång vi pratar. Du är så jävla AMAAAZING! Jag längtar efter våra hannah och denice kvällar. Vi måste träffa träffas snarast!




ikuisuus!

jag sitter i någon skit...

... som jag själv inte kan ta mig ur! Det känns på något sätt som en ond cirkel. Jag får skylla mig själv. Jag har satt mig i en skit som jag har svårt att ta mig ur. Det finns bara en som kan dra upp mig...





För tillfället orkar jag inte blogga, kanske inte för resten av veckan.. men jag lovar jag kommer tillbaka så fort som möjligt. För till nästan 90% så är jag annars jämt så glad och lycklig. Någongång så måste även den bästa nå botten! (hmm?) Jag kommer tillbaka.






(sen så skulle jag kunna döda för att följa med emma och niklas utomlands inatt.)

!!!!!!!

*SKRIKA HÖGT SOM FAN!!!!!!!!!!!!!!!!*












De var skönt!


minnen



Åh vad jag älskar minnen!

Bild 1. Jag och dior, min bebis mamma. Midsommar 06 kanske?
Bild 2. K och jag. Då jag var blond och han var mörk. Midsommar 06 kanske?
Bild 3. Bästa Emma och jag! Någongång innan min student skulle jag tro?
Bild 4. Bästa Emma och jag igen! Vi har jämt kul och det syns! :)



22 augusti

"Idag fick vi fiskbullar till lunch. Alla bara skriker när det är fiskbullar. Att det är så jävla äckligt. Så ofräscht med fiskbullar (ofräscht... Vad är fräscht? Mattantens pizzabiffar? Mattantens trädgårdsmästargryta?). Jag älskar fiskbullar. Men eftersom jag är en sån fegis med en enorm rädsla för att verka ofräsch åt jag bara två fiskbullar. Killarna skrek att det luktade fitta. Och vem vill lukta fitta? Inte jag i alla fall. Jag vill lukta fräscht, och att fittor inte är fräscha, det har men ju fått lära sig. Alltså, inga fiskbullar, fast jag skulle ha kunnat dyka rätt ner i dillfiskbullstunnan och bara låta bullarna simma in i munnen på mig. Undrar hur fräsch den fantasin är på en skala? Jag såg dansken tog två portioner. Är det ett tecken? Ett tecken på att han gillar fitta, ett tecken på att han är ofräsch eller ett tecken på att vi är gjorda för varandra? Herregud, hur kan jag ens tänka den tanken?! Att jag skulle kunna vara som gjord för dansken? Han är ju TVÅ år yngre. Hade han varit två år äldre hade det väl kunnat gå att överväga. Men vad skulle Carro/Malin/Thea säga om jag sa att jag trodde jag var gjord för en sjua i manchesterbyxor, gröna dessutom! Det går ju inte. Bort, bort, bort. Dansken går bort. Annars kan jag ju räkna bort mig själv, Tvätta mig själv i 180 grader och lägga resterna till katten"



Så klockrent!

jag-är-så-sugen-på-att-bli-fit-igen

Nu känner jag stort behov att börja träna igen.
Har vart 5 månader utan träning.
så nu jävlar, HEY beach 2008!

Hänger ni med och köper kort på tisdag tjejjor?

image210

what a day

K's lillasyster sov här inatt. Hon får ju närmare till skolan och slipper gå upp så tidigt och lägga sig så tidigt.. hon sa att hon brukar lägga sig vid 21-21.30 men nu var klockan nog mer 23. Det får bli sent när man sover hos storebror + hans sambo! VI käkade skärpmat och åt choklad trots att de bara var tisdag! :)

Jobbade 10-17 idag. Usch what a day liksom. Gick inte nå bra idag eller. Kassorna hängde sig om vart annat. Kunder kunde inte betala.. Stort kaos. Dom hängde sig, så fick vi starta om.. dra betalkortet igen och den hängde sig igen på samma ställe. Kunder som blev smått irriterad för att det tog tid och vi visste inte vad vi skulle göra när allt bara hängde sig. Så tre kunder fick åka hem och betala nästa gång de skulle handlla. Tänk vad vi litar på våra kunder. Jag tyckte synd om kunderna som fick stå där och vänta på ingenting. Kassachefern ringde ICA. ICA sa typ.. "jaha, jag vet inte vad de kan vara för fel" När min sista kund fick stå i 30 min utan att någonting hände. Hon hade frysvaror som låg i vagnen och sakta men säkert började tina. Så medans det var flera som försökte få tag på någon kunnig gick jag och hämtade en gräddtårta och gav till kunden som lite trlöst! JAG HOPPPPPPAS för guds skull det har ordnat upp sig till i morgon. I morgon är det barnbidrag.. och de blir då inte kaos utan katastof om det inte är fixat till i morgon!


Well well ... åkte hem till en skitig lägenhet, städade upp lite fort. K's mormor och morfar skulle komma på kaffe. Kl 19 gick jag till mamma. Hon hade aloe vera "party"! Skitbra var det. Köpte lite produkter för 500:- Kanske jag bloggar om dem när de kommer! Nu väntar jag på K som är på innebandy! Vi ska ladda hem idol och kolla på tillsammans!

nu ska jag gå ut med bästa Elviz!

congrats

K fick jobbet han var på intervju på i fredags. Jag på stan då han ringde och berättade de. Tänkte köpa med mig en bakelse hem MEN jag ångrade mig. K är inte som jag och älskar tårtor och bakelser.. så jag köpte en tröja åt honom i stället. PLUS att han fick en hålslagare så slipper hans papper åka ut ur pärmarna!

Städat lite idag, Håller på med tvättstugan nu! K är på träning och jag saknar honom!
Idag har jag beställt hem 3 armband ifrån Kyssjohanna och lite underkläder från sexy.se







nu CSI

söndags mys

Först topmodel sthlm - repris! eftersom jag missade de i veckan! Sen gick vi och köpte en pizza, en stor tacopizza självklart!

K frågade vad jag ville se för film.. jag bad om en komedi... han satte igång Tears of the sun! Hej-och-hå vad det inte var någon komedi. Självklart visste K om det. Han tyckte välla att de var hans tur att välja. Jag valde ju Svensson Svensson igår. (hihi) well.. Istället för skratt så blev det tårar istället.


Tänk vad bra man har det egentligen och klagar för mycket.

megabeställning

Nu har jag och K precis skickat iväg en stor beställning ifrån HM. Slutsumman slutade på 2500 och jag tyckte vi fick oväntat mycket kläder för den summan! Så nu är det bara att vänta.

I morgon ska jag ner på stan och köpa min Friis väska jag gått och suktat på hur-länge-som-helst! Hoppas bara den finns kvar, var ju innan jag åkte utomlands jag var där och pillade på den sist.

Jag vill så gärna börja träna igen. Kom igen tjejer, vi var ju värsta teamet i våras. Någon som är på och förlänger kortet i veckan?


kiss me quick!

sovmorgon + middag

Idag sov jag och K till 13. Mycket skönt och behövligt! Första dagen på en vecka (läs; evigheter) K inte jobbar från tidig morgon till sent på kvällen så vi passade på att sova länge! Klockan 14.30 var vi bjuda på mat hemma hos mamma. Där var också sis och J.. morfar kom lagomt till kaffet & efterrätten!


Nu blir det lite mys och lite städ skulle jag tro.. ladda upp till i morgon då jag bestämt mig att ha en städdag + att vi (läs; jag) har tvätt tid på kvällen.. typiskt att K har innebandy träning precis de timmar tvätt tiden äger rum. Planerat såklart!


Elviz fick en regn/vindjacka av mamma idag! Först försökte han döda den, sen så gick det riktigt bra att gå hem med den.

... im so sry

... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry ... im so sry


Kan du förlåta ett jävla pucko?

dagen som är kvar ska jag...

utnyttja väl! : )

* diska upp disken sen igår
* gå till Ica och panta 2påsar pet
* handla tacos till ikväll
* boka tid i tvättstugan
* göra en banankaka på chiquita minis
* ta en snabb powerwalk på någon halvtimme


K jobbar till strax efter 18 så innan dess ska jag vara klar! .. men de klarar jag!




Elviz har vart så jäklans underbar idag! Han har blivit så stor och mogen. Han vet vad han får och inte får göra. Han vet exakt att han inte får vara på den nya vardagsrumsmattan. Att när vi äter får han ligga i sin korg. Att han får vara i soffan när vi inte äter och om han inte har något tuggben. Där gäller också sängen, får ligga där utan något tuggben. Han är så goo när han förstår. Men visst händer de att han busar och skiter i vad vi säger för att trotsa. btw, jag älskar vår underbara hund! Tänk att han blir 9månader nästa vecka! mammas kille

de roliga tar slut ibland

De jobbigaste med att komma hem från utlandet är att man måste vart man än går ha med sig bodylotion. Torr som sjutton.. ömsar skinn som om jag vore en python. Det blir kaos,fläckigt, fult.. Vart hemma en vecka nu färgen är nästan borta. Tragiskt.. soo sad.. Är solarium eller bus mitt ända hopp?

ta mig tillbaka!

image208
image209

har har välla inte missat...

... mini Chiquitas? :) sååååå damn cjut! Jag har en tallrik full av dem små! Ska nog göra en banankaka av de! Sötare i smaken än de större och passar perfekt om man är sugen.. 2,3 tugger så är den borta : )

image207

känner ni någon stress?

Nu har en utav mina vänner en liten groda i magen. Den första av mina vänner... De dröjer nog inte många ögonblink förens någon annan nära är med barn och vi ska inte snacka om jobbet.. för där är 2 av 4 med barn.. Tessa är 21, ett år äldre än mig. Men hon är verkligen mogen för att skaffa en liten och det ska bli kul när h*n kommer i februari. När hon berättade för mig så sa hon.. hannah du ska bli moster! och slängde en arm runt mig .. ehm? jaha? de tog några tänkande sekunder innan jag förstod. Moster och moster det var nå kul hon slängde ur sig! : )

Så nu får tessa dricka saft på vår firmafest på läkerolarena den 17november! :)

Själv ska jag börja plugga förhoppningsvis till nästa höst när K's företag blivit  stadigt och kosing rullar in så jag kan leva lite på honom och förhoppningsvis inte ta så mycket i studielån! Så barn är inte aktuellt i mitt fall.... men man vill inte bli sist.... men det blir jag nog inte : )



K är just nu på arbetsintervju eller jag tror han är klar nu. Jag vågar inte ringa.. jag väntar tills han ringer. Men jag vet redan att det har gått bra. Känns som han passar jobbet som handen i handsken :)

ledig dag

... jobbat som en tok varje dag sen jag kom hem. Känns så skönt att vara ledig en fredag! var upp tidigt städa upp lite och grejja. Självklart var jag ut med Pelv de första jag gjorde. För första gången satt han utanför själv när jag lärade in på nära dej och köpa kaffe som var tokslut hemma! Lovat mig själv att aldrig lämna han själv utanför.. men nu sa jag sitt fint och stanna här. Han satt så fint och jag skyndade mig! Knappt 1min tog det. 29.90 för ett paket gevalia kaffe var rena rånet men jag var för lat för att gå till Ica och ville absolut inte att pelv skulle sitta där utanför.. ja, iaf så kom jag ut och han satt så fint som jag sa att han skulle göra. Duktig hund!

De är en människa som stor handlar på maxi som lämnar sina nakenhundar utanför, i somras även i solen. Djurvän som man är.. gav jag dom vatten och flyttade dem till skuggan efter att inte hon hämtat dem efter en timme. De små stackrarna låg helt utslagna och flåsa. Efter 1½h kommer hon ut till en folksamling av djurvänner och tittade konstigt på oss. Vi berättade att vi gett de vatten och flyttat dem till skuggan.. jaha, var de ända hon svarade och ställde ner sina rester av sin mosbricka som hundarna fick äta upp, sen tog hon dem och gick iväg.

På råga på allt, vet ni vad det jävligaste var? Ena hunden hade bäbisar i magen och såg ut och skulle föda när-som-helst. Vissa har varken hjärna att tänka med eller hjärta med känslor. Sånna människor vill jag utrotningshota!

linas kvällsbok

BOK eller FILM!?


Boken helt klart! Filmen var halvmesig och inte alls så spännade som boken. PLUS att boken var mycket längre. Man får se när Lina börjar på nya skolan, hon träffar en ny kille.. IVAR eller KEVIN? känner igen sig själv hur det var när man var mindre..

Det som var bra med filmen var att IVAR var exat såg ut som jag hade tänkt mig honom i boken.. Lite halvmesig, superhärligt krulligt hår med de där söta ögonen och ett litet babyface. Exat så som jag tänkt mig honom. Det enda som var bra...



Boken på 500 sidor, sträckläste den tills den tok slut!






back on track

.. idag var det jobb igen då! Jobbigt men ändå var det skönt att träffa alla igen och få lite rutiner! Dagen idag på jobbet gick iaf kanonsnabbt! Dessutom är det kanon att pappa jobbar i huset brevid så man kan få skjuts hem! : )

Har lånat k's MacBook occch jag bara älskar den! Så härlig.. ska nog fjäska lite så kanske han kan köpa/fixa en billig till mig också! *blink blink älskling*



Undra vad man ska äta till middag idag? UHoppas K inte har någon träning så vi kan äta tillsammans! Alltid mys!

borta bra men hemma bäst(?)

Så är det va!? : )

Haft det så himla unnnnnnnderbart! : )  lägger in lite bilder och skriver mer i morgon eller i övermorgon eller nästa vecka eller nå! :P vi hörs!


nu ska jag pussa på min lillbäbis som jag saknat nå sjukt under veckan! <3





RSS 2.0