Jag är tillbaka,

Nej de är jag inte, not yet.


Skulle bara kika in och berätta att min julafton och de här dagarna runt
 om kring har vart så underbara. Igår fyllde min älskade pärla 1år, att han har blivit så stor min lille.


image299
I love you, so much

Blogg paus

De händer för mycket runt omkring nu så jag tar en paus från bloggen. Vet varken ut eller in i denna stress. Allt löser sig och slutar bra jämt, visst?

Efter nyår kommer de att bli en stor omställning för mitt liv. En del är att jag ska börja skolan. Resten berättar jag när jag har ork. Om jag får den tillbaka vill säga.






Och, just nu vill jag bara ha en sak i julklapp.

All I want for christmas is you!

Som vanligt inte haft tid att blogga. Igår hade jag och syster en hel shopping dag tillsammans. Vi köpte en del julklappar. Såklart lite till mig också, Elviz fick också lite saker. Vinterjacka och ett nytt halsband! Köptes på Djurmaxi! Igår kväll gick jag och sis till mamma! Där vi julpysslade lite. Klädde den fula keramik krukan till min en med mosaik. Mysigt blev de, meeeen guuuu så svårt. Svårt att få raderna raka och få in mönstret man ville. De blir nog fint när den blir riktigt klar. Bilder knäpptes såklart igår, både före och efter. Så ikväll kanske ni får en blick av min kruka.

Nu ska jag åka till mitt jobb!








Om du vill beställa Aleo Vera jucie, kanske ge någon i julklapp - beställ här!

Tredje advent

.. och typ en vecka kvar till julafton! Hur känns de? hur långt har ni kommit med era julklappar? Jag har de flesta kvar men jag känner ingen oro som tur är. Men jag hinner väl känna den också!

Efter jobbet idag har jag bara myst och tagit de lugnt. Inte mått bäst. Ska bädda ner mig i sängen med te och kolla på en film. Kollat på de tre Andra avenyn avsnitten har jag redan gjort.. så nu längtar man redan till nästa söndag!

På tisdag tänkte jag göra knäck och annat julgodis. Koka egen glögg och göra klart allt julmys inför julhelgen!





Om du vill beställa Aleo Vera jucie, kanske ge någon i julklapp - beställ här!

Tips tack!

Jag blir så less på han hundar så jag kan spy! VARJE gång vi är hos K's föräldrar så skvätter Elviz inne hos dem. De är förmodligen för att dem också har en han hund. För när vi är hos min mamma en hel dag eller kväll så visar han inte ett tecken på stresshet så som han gör hemma hos k's föräldrar, där kan han knappt koppla av och springer runt och småpiper. Så hemskt att se att han inte kan komma till ro. När vi kom hem därifrån så är han så trött. Sovit nu i 1.5 timme. Stackars lillen.. och oss för att vi måste passa på honom så han inte skvättar och de är inte så kul att komma bort när man själv inte kan koppla av för att hunden inte kan de.

Blir de bättre om man kastrerar han tro?

image298

Julmiddag!

Idag var jag och K på julmiddag hemma hos K's föräldrar eftersom de åker till gran canaria över jul. Lyckliga dem. De bjöd inte på julmat tack och lov. De får man så de räcker ändå. Tre rätters, jag gillade förrätten bäst som var kräftsoppa med vitlöksbröd. Kändes lite som nobelmiddag. Alla var finklädda och flera olika vinglas med olika viner i. Mysigt.

Fast de är ju synd att de man gör inte uppskattas.


Jag skulle vara ledig i morgon men jag fick jobbtid 12-21 så lite sovmorgon och dubbelt betalt så ja. Så skönt att jag kan bestämma exat när och hur jag vill jobba. Känns som jag håller på och jobbar ihjäl mig nu. Men känns skönare att jobba mycket nu under vintern så kan man vara ledig mer på sommarn och njuta av den istället. För jag är mer än sommarmänniska särskilt när vi ändå inte får riktiga vintrar. Imorse var jag och E ute och gick. Långt och mysigt. Han med varmt täcke och jag med mysig halsduk och vantar så vi frys inte. Mysigt när de knarrar lite under skorna.

Men när kommer snön mina kära läsare? Måste man åka till Kiruna tro?

image296

Elvo myser i korgen.

Sooooo sick

Känsliga tittare VARNING!



Lite jul hos oss

image295

Jävla minne och jag!

Sry för er som inte har fått era Aleo Vera juicer. Vart så mycket nu på slutet.
Så var snäll och beställ om era produkter.

Aleo Vera smak 261 kr

Tranbär smak 261 kr

Persika smak 281 kr

Skriv en kommentar om antal och smak skriv givetvis mail eller blogg så jag kan kontakta er!

Nu ska jag lägga mig i soffan och dricka teeee! : )

image294

Justja de är lucia idag!

Lucia idag och då ska man äta lussebullar. Lucia för mig betyder inte så mycket. Mer när man var mindre och gick i skolan när man skulle vara med i något luciatåg. Gävles lucia? hmm.. vet knappt vem de är. Vet att hon är blond och söt! Alla bidragen har vart på maxi ett antal gånger och presenterat sig och sjungit och ockuperat vårt omklädningsrum. När jag åker till jobbet så köper jag mig en lussekatt de får vara min lucia de :)

Nu den omtalade gröten med äppelmos. Hörs gott folk!

Om toalett kön är för lång

så får man hitta ett annat sätt att göra sina behov eller hur sofie? : )
Maxi's nya stjärna och teaterapa - störtskön brud och jag lättar blåsorna!

image293



Vänner

Såg att min vän Emma bloggade om vänner, så jag lärade bara påpeka att jag har så bra vänner. Visst de är ett fåtal om man jämnför med kompisar som man kanske har en hel drös utav. Men vänner är ju trots allt lite mer än bara kompisar. En kompis ringer och frågar om man ska med på fest i helgen. Medans en vän ringer för att fråga hur man mår.

Just nu vet jag vilka mina vänner är. Vet du vilka dina vänner är?

Jösses vad härligt!

Somnade vid 23 igår och vaknade vid 11 idag. Underbart skönt måste jag säga! Jag vaknade att K kom hem in genom ytterdörren och skrek "honey i'm home" och viftade med en påse med nybakat. Kaffe och nygjorda wienerbröd till frukost tillochmed serverad i sängen de är väl lyx! Nu ska jag gå och göra gröt med linfrö och äppelmos, ett måste varje dag för mig!

PUUUUUSSSS

Fortfarande klistrad

Vid mitt singstar! Så grymt kul. Syster kom förbi och vi sjöng oss hesa :)  Nu är de inte långt kvar till jul. Har typ en julklapp fixad. Känns inte så bra. Men de löser sig jämt!

Fredag 12-19
Lördag 13-21.30 (?)
Söndag 14-20
Måndag 12-20
Tisdag 10-19
Onsdag 14-21
Torsdag 10-19
Fredag 13-21
Lördag 10.30-19
Söndag 13-22.30
Måndag JULAFTON och ledig :)

Nu vet ni vart jag håller hus och jag får springa och köpa julklappar någon timme här och där när jag kan!

PUUUUUSSSS

Wohoooo, jag är fast!

Kom till jobbet en halv timme tidigare idag. Sällan jag kommer dit för tidigt och de säger "vad gör du här nu!?" haha. Efter jobbet åkte jag, mamma och syster en rajd på krauta, dollar, plantagen och öb.. kolla lite bara. Fick hem lite smått och gott också!

Kom hem och kopplade in SINGSTAR och gissa om jag är fast! Suttit i typ 3 timmar med de nu. Supernice.. :)
Nu när alla ska se på desperate så sjunger jag några runder till eftersom jag redan sett de. Kuuul på förfesterna... tjejerna sjunger singstar och killarna lirar guitar hero. Grymt grymt..


image291

Linda Bengtzing på julfesten...
Gillade inte hennes kortklippta frisyr..
Vad tycker du?
Långt VS kort hår?

Dagens bild

image290

Vi är trötta och säger nu godnatt till alla läsare.
Vi kanske inte bäddar ner oss riktigt än,
vi ska först äta lite glass och titta klart på nya American Pie som vi börjat se.

PUUUSSSS

Monki, såklart!

image289

Som skrivet. Ge mig!

Blandad vecka

Förra veckan var lite blandad. Orkar inte skriva tydligare än såhär:

Feber, hosta, hes, te med honung, glass, godis, massa hämtmat,........ långa jobbtider, jylpyntat, klätt vår julgran som är en jul EN, julpysslat lite, julstädat, besök hos svärföräldrarna, tittat filmer, tittat desperate-andra avenyn-dexter.

Idag fick jag energin tillbaka till bloggen. Kanske var de för att vi fick hem nyaste SINGSTAR : ) Och ni som träffat mig de senaste dagarna vet hur jag låter i halsen. Jag är hes som-jag-vet-inte-vad. Hört att jag låter som Idol-amanda? haha. Själv tycker jag att jag låter förjävligt på ren svenska. Så jag antar att jag inte kommer må bättre i halsen de kommande dagarna heller..


Jag vet mamma, jag ska vara rädd om halsen!

PUUUUSSSS

Ingen update på fem dagar...

ujujuj... fy mig...

Hur har ni överlevt? :)

PUUUUUUSSSSSS

Efter några timmar senare...

Några timmar senare.. några kallsvettningar har jag genomgått.. Men efter ett hyperpiller som K fick när han bröt tån så är jag så-pigg-jag-kan-bli. Skönt är de att känna sig något annat än som man håller på och dör i sängen. Så jag har speedat på medans jag är pigg, man vet ju aldrig när hyperpillret slutar verka. Så jag har lagat mat, makaronipuddning, som både jag och K bara älskar. Städat lite. Tänkte ta mig an disken nu sen lägga mig i ett snabb bad så jag är fräsch när jag lägger mig i sängen till Fråga Olle..

Hoppas du har vart piggare än vad jag har vart idag. XOXO

En timme senare

Nu en timme senare mår jag mycket bättre. Känner mig inte lika yr när jag är uppe och går. Efter lite violglass som är hur god som helst är jag lite mjukare i halsen så jag kunde få ner några julsskum, utan att de känns som om jag skulle sväja en hel lastbil varje gång jag svalde. Soda vatten med smak av Must, som smakar exakt som julmust. Hur gott som helst. Nu ska jag döda en timme till med Nanny. I just love her voice! : )


Om jag orkar ikväll så kanske jag kan knäppa kort på vår jul-"gran" :)

Sjuk?

Jag som aldrig aldrig är sjuk är sjuk. De började igår kväll.. Vid 21 var jag helt yr och trött. La mig i sängen vid 22.. K la sig strax där efter. Han killade mig på ryggen, de som jag älskar när han gör. Fast de gjorde så ont. Ont i huden när han gjorde de. Jag var öm över hela kroppen. Vaknade inatt vid 03 och var helt kallsvettig. Somnade om och vaknade idag vid 12. Sis och hennes J kom över strax efter jag vaknat. Hon hade också feber. Stackars oss. Vi skulle kolla lite julklappar och så. Jag bjöd på Cola och skorpor. Fick i mig 3 st.

Nu sitter jag här och väntar på K att han ska sluta jobba och komma hem med alvedon och halstabletter. Självklart så får han pyssla om mig ikväll. Eller så har jag svaga minnen att han ska spela innebandy?!

Iförrgår köpte jag mig en SodaStream, Man fick med tre smaktillsatser också. Så nu ska de stream'as i jul.

Undra om jag blivit sjuk för att jag inte druckit min Aleo Vera juice nu på en vecka. Nu ska jag nog göra en Aleo Vera drink och lägga mig i sängen. Glass ska jag äta till middag.  Lucky me or Unlucky me?


(de är ju tur att man matchar in den enda lediga dagen i veckan och blir sjuk på!?!??!?! i morgon måste jag bli frisk. Jag har två möten och jobb som är ett måste)

December, en stressig månad?

Usch säger jag bara. December ska ju vara en mysig månad. Man ska göra så mycket mysiga saker med familj och släkt. MEN MEN MEN.. är det bara jag som känner stress? Städa, Jobba, Julpynta, Klä granen, Springa och härja julklappar. Stress månad säger jag bara. Den här månaden är de så mycket jobb och där emellan när man är ledig ska man springa på stan och i hasten hitta de perfekta julklapparna åt sina kära. Så ska man baka både lussekatter och pepparkakor. Kollade på både mitt och K's schema nu över jul. Från idag till julafton så är vi båda ledig EN ENDA DAG tillsammans. 12 december, annars så har vi tider som 10-22, 13-22.30 och går om varandra varje dag OCH känner jag mitt jobb rätt så får jag en extra tid den 12 dec.. såååå... K, om du läser de här så ska vi till min pappa på julaftons morgon om vi inte hinner ses tills dess (;D)

Visst låter de som en kul och mysig månad?

Sådär

Nu har vi hunnit med att äta kina mat, städa i ordning och kolla på tre avsnitt av Andra Avenyn. Spelade också nyss de nya Simpsons tv-spelet. Fattade inte så mycket. Meeeen självklart att man ska vara Homer och springa runt och käka chokladkaniner och chokladtårtor.. Så typiskt honom.

Nyss gjort te som ska få mig att varva ner så jag kanske kan somna i tid ikväll.

godnatt mina vänner.

Oh lord!!!

Var nyss in på Ica.se för att kolla saldot på Icakortet. Jag möts av de här;
Kul att jag har handlat på Ica för NÄSTAN TJUGOSJUTUUUUSEN SPÄNN!

Årets totala inköp;
26936,00 kr

Kan detta vara möjligt?
O-F-A-T-T-B-A-R-T!

Jobbig dag, Första advent.

Jag har så sjukt svårt att sova om nätterna vet inte alls vad som är fel. Jag känner att jag riktig inte kan slappna av. Men jag har inget "problem" eller något som ligger och trycker som jag oroar mig för heller.. Somnade runt 3 inatt och upp vid halv 8. De var jobbigt må jag säga. Så jag hoppas jag somnar tidigt ikväll. HÅLLER TUMMARNA.

Undra vad vi ska göra för middag idag. humsi..

Första advent är de idag också och inte har jag hunnit med att julpynta heller. Tisdag har jag siktat in mig på. Vi ska ta storstädning först. Börja lite ikväll och ta resten i morgon.

Elviz har vart hemma hos Fozz och dem har busat så nu ligger han helt slakt här i soffan.

image287

Nya Härliga Hund också. Med massa mysiga julspecial!
Har tagit kort med Photo Booth'n därför bilden är spegelvänd.
Men se så slut han är. Jag kan lyfta en tass utan att han märker.
Lillälskling min.

Skaldjurskväll

Tjolahopp folket!

Var på jobbet fyra timmar idag. Tycker de räcker på min lediga helg. De är 100% så de ger dubbelt iaf. Stressade hem, stress-böt-kläder. Stressade hem till mamma på skaldjurskväll. 13 pers tror jag vi var, 14 med Elviz! Två gigantiska fat med hummer, kräftor, räkor, krabba och så pepparlax. Jammi. Åt mig mätt på pepparlax, kräftstjärtar och romsås. Gudomligt gott. Vågade inte mig på någon hummer. De ser så maffiga ut. K därimot åt en hel hummer och han tyckte de var skitgott. Tycker du om skaldjur isåfall vilket?

Ska upp och jobba i morgon så vi åkte hem tidigare än de andra. När de börja komma fram konjak, whiskey och sånt då åkte vi.. hehe! Jag lägger upp bilder från middagen sen när jag fått fotona.

Nu ska jag mysa med min lillfamilj. Elviz sover redan bredvid mig.

image286

Jag bjuder på en bild som visar hur mycket Elviz vill att jag ska sitta vid datorn.
Hehe, han är så söt. "kolla på mig istället"

RSS 2.0