Dagens idag!

Dagens att göra!

* Äta tacorester till lunch från igår.
* Betala räkningarna
* Ta en sväng på stan
* Avnjuta en god middag på Cinque (min nya favorit restaurang) med Emma och Joel

image394

Bebis

Min vän på jobbet fick barn förra veckan. Nu har bilden kommit upp på lg.se! Vilken sötfis! En liten Meja och allt hade gått bra också tydligen. Hört de på bakvägar, har personligen inte hunnit prata något med tessa själv ännu. Jag har planer på den perfekta bäbispresenten. I love småfisar och jag är förstebarnvakten. Ska slänga iväg ett mess till tessa och påminna de!

Lillen

Idag blir Elviz 1år och 3månader!
Mammas stora kille! PUSS

image393

Bild tagen av K igår

Today!

Idag har jag och K vart tillsammans 2år och 9månader
Fy jösses vad tiden går fort. Snart 3år.. Känns så skönt

Skön, lång Långfredag

De blev en pizza idag. En CurryChicken utan chicken. Hannahs speciale. Varken jag eller Emelie orkade hela pizzan. Vi mådde lite smått dåligt. Tog oss ut i snöovädret och gick mot stan på jakt efter present till K's lillasyster. Som vanligt när man ska handla åt andra så köper man saker till sig själv men jag hittade såklart till henne också.

När jag kom hem så tänkte jag sova en timme på soffan. En timme blev snabbt tre timmar. Så hoppas jag kan sova ikväll då, så jag kommer upp till jobbet i morgon. Sista natten själv, i morgon kommer K - kärleken min!

Nu ska jag traska hem till mamma och äta kinamat. Sen kommer Emelie hit och vi ska äta fruktsallad och kolla på någon film. Förmodligen Heartbreakhotel..

image392

You make my day!

Inatt bestämde vi!

Emelie och jag gick åt varsitt håll efter krogen inatt. Vi ringde varandra efter ett tag. Båda var välla lite arg att inget matställe var öppet eftersom de var torsdag. Så vi bestämde att vi idag skulle äta pizza på American Take Away. Har då inte pratat med henne idag men jag vill fortfarande ha en flottig pizza! Emelie hör av dig när du vaknat! : )

image391

Pizzabild lånad av Karin

Fyfaaan, vilken tandvärk

Hej och hå. Haft tandvärk nu i tre dagar. De är en visdomstand som håller på och växer skulle jag tro. De gör så förbaskat ont.. Trots en utekväll igår så gick jag upp strax efter 8 pga tandvärken. Letade igenom alla tänkbara skåp och lådor efter värktabletter. Men jag tog tydligen de sista med mig till jobbet igår. Så jag traskade iväg till mamma.. och tur att jag hade med mig hennes nyckel för hon var i norrköping, annars hade jag slagit mig in. I mellanåt känner jag mig nästan lite febrig och kallsvettig. Tryckte i mig två tabletter och traskade hem. Nu känns de lite bättre.

Ska traska ner på stan och köpa födelsedagspresent till k's lillasyster som fyller år i morgon. Ska passa på att gå till apoteket också. Köpa hem hela Ipren hyllan!

Snart kommer K hem också. Natten till söndag. Jag längtar så! My best

image390

När hade våren tänkt komma då?

Äggat

Åh, hej och hå! Jobbat hela dagen till klockan 20 ikväll. K's kompis kom förbi och åkte vid 22.30. Har verkligen inte orkat eller hunnit gjort något vettigt idag. Köpt en superstort påskägg som K's lillasyster ska få på lördag. Hon fyller nämligen år då. Så hon får godis och present i ett och samma. Fiffit va? Lärade bara prova stoppa i Elviz i ägget. Han trivdes absolut inte att sitta där, så några bra kort fick jag inte. Så de får duga med de här. En sekund senare hoppade han ur. Sikken osis att han inte ville vara modell idag. I morgon ska jag jobba 10-20.. kill me!

image389

image388

Undra om jag kommer få något påskägg.


Powerwalk

Jag och Emelie tog en powerwalk för någon timme sen i hemlingby, Elviz var självklart med han också. Han var helt lyrics.. Sprang runt i snön och spang med små kvistar i munnen.. go hjärtat. Hemlingby är så mysigt. Jag och Emelie kommer antagligen att gå ofta där nu och under våren! Vårruset väntar ju i maj!

image387

Jag och Emelie från i fredags.. haha!
Men den bjuder vi på.

Känner mig ovan!

Igår börja jag jobba igen efter 1 vecka ledighet. Känns sådär. Helgen var välla också sådär. Emelie kom hit efter ett samtal. Så kul att hon kunde komma och dricka någon vinare, sjunga lite singstar och sen gå ut på krogen. Emelie ballar aldrig. Söndagen låg jag och K halv deckade hela dagen.. Beställde pizza på internet. Grymt. Välja pizza, något önskat pålägg och tillägg och betala pizzan över internet och sen en halvtimme senare plinga de på dörren.. taadaa! Grymt skönt en bakisdag då de var plaskväder ute! Onlinepizza.se

image386

Elviz fick mina räkor.

Jag är sämst

.. hehe, jag är verkligen sämst på att uppdatera. Känns som timmarna på dygnet inte räcker till. Men nu snart kommer Emelie och hämtar mig så ska vi åka upp och gå i hemlingby. När jag kommer hem så kommer de nog en uppdatering från helgen och kanske lite bilder!

Håll ut!

Ett år

I fredags var de 1år sen vi köpte Elviz. Tiden har gått så fort och han är världens underbaraste hund. Han fyller ut de tomrum som blir när K jobbar borta. Han är helt ovärdelig för oss och passar oss perfekt. Igår så frågade K Elviz om han var lycklig och trivdes hos oss. Elviz slickade honom i ansiktet. De måste ju betyda ja : )

Bäbis bilder.

image382

image383

image384

image385

Vilken bild tycker du är finast?
(inte kanon bra kvalite på bilderna precis)

Vilken vecka!

K kom hem tidigare än vad som var bestämt. Måndag istället för onsdag! Toppen tyckte jag! Hunnit med mycket den här veckan. De bästa var nog mys-lyxmiddagen på Cinque. Nu har han iaf åkt igen.. Han jobbar i Sälen i veckan, superkul för honom. Hoppas han säljer bäst så han vinner en lyx-spa weekend. Skulle sitta så bra just nu! Nu ska jag städa upp här. Fyy och fää hur här ser ut. Sen blir de nog kasslergratäng och en PW med Emelie senare.

image381

Tvättstugan

Åh fykatten vad tvätt vi har! Tvättat och städat hela dagen känns de som. Fast imellanåt har vi faktiskt myst en hel del också. Eftersom vi har vart så duktiga idag så vi gå ut och äta ikväll. Cinque blir de nog. Italienskt, dyrt och gott har jag hört. K är iväg och köper en ny (en till) laptop så jag får fixa de sista med tvätten. Hoppas ni får en bra helg!

PUSS

image380

I morgon ska punkan lagas på den röda kärleken.
Så fort de bara slutar regna så kan man rulla igen.

Matteprov

Yes, nyss haft matteprov. Skönt att ha de gjort iaf... Nu ska ni kära läsare få ett mattetal och se om ni kan klura ut de. Kanske ger ut något pris om de inte är allt för många som har rätt!


En camping har 23 stugor, fördelade på trebäddssängar och fembäddssängar. Totalt har campingen 83 bäddar. Efter att ha läst texten ovanför ställde en elev upp detta ekvationssystem:

X+Y=23
3X+5Y=83

A) Vad står respektive X och Y för?
B) Lös ekvationssystemet


Eftersom K är hemma nu så blir de inte så mycket bloggning. Nu ska vi gå och sola.
Vi kanske går och bowlar senare. PUSS

Vilken helg!

Kanon trevlig helg med nära och kära. Inte haft tid att blogga på helgen helgen.. Jobbade till 17,30 på lördagen. Kom hem och hade matmys med emelie, syster och hennes R. Slutade med ett x antal vinflarror och singstar i katastrof.. haha. Så sjuukt kul.. Söndagen jobbade jag till 15, mötte upp emma på en hundpromenad. Hon bjöd med mig hem till henne på hemmagjord pizza som blev kanongod. Lite film och skitsnack gjorde så att timmarna flög förbi. Vid 22 drog jag mig därifrån, ringde k som höll mig sällskap i telefonen ända hem.

Idag ska jag plugga inför matteprovet på onsdag, då även älsklingen kommer hem. Saknar ihjäl mig, nu är bara två nätter kvar. Sen får vi fyra nätter med varandra tills han är tvungen att åka igen.. bökl, neee nu kaffe och solgroddar. Perfect and delicious breakfast

image379

Lördag

Jag har sovit så himla gott i natt. Åt en bra och nyttig frukost. Gått en långpromenad runt brynäs! Ska snart åka och jobba några timmar, då ska mamma vara hundvakt. Sen ikväll blir de myskväll.. Emelie kommer hit och vi ska dricka vin och laga mat. Lite melodifestival, hur man blir av med en kille på 10 dagar.. kanske de blir. Yla singstar är en självklarhet :) Syster skulle kanske komma förbi hon också. Kvällen kommer bli great! Emelie, jag ringer dig när jag slutat.

image378

Hur långt är de till sommarn?

image377

Gul snygg t-shirt, Blå korta shorts.
Guldsmycken och massamega brun.

Ja, så vill jag gå runt i sommar!!!

Favorit i repris!



Min underbaring!

Jag filmar med mobilkameran, därför den dåliga kvaliten.
Sen så höll jag mobilen åt fel håll därför den är på sidan.
Oh, isn't he adorable?

Klänningen är bara så jag

image376

Den här klänningen är bara så jag.
Den ser så otroligt mjuk och skön ut..
Kanske något man ska investera, vad tycker du?

899;- ifrån Nelly.se

Vägning

De var lite nervöst att väga sig idag. De har trots allt gått 3veckor sen sist.
Lite besviken blev jag nog allt...

Längd; 163cm
Vikt 3veckor sen; 60,7kg
Vikt idag; 59,5kg

Mitt BMI ligger alltså på 22,2!

Jag är så sämst

Bowlade igår med syster och hennes nya R. Han är så topp skön. Säger vad han tycker och är rolig. Han är inte ett dugg blyg. Han och min K kommer att gå kanon bra ihop. Även fast jag förlorade så var de skitkul att spela. Jag kunde inte koncentrera mig när de på banan brevid gjorde typ 10 X på raden. Jag gjorde 3 X, dock var 2 av dem övertramp! Såååå typiskt mig

Imorse var jag i skolan 1.5timme och hade en genomgång inför provet vi har på onsdag! Kommer nog gå kalas om jag pluggar lite i helgen. De som inte klickar sådär riktigt är väl att rita grafer. Men jag hinner träna mera så kommer provet att gå som en dans hoppas jag!

Idag ska jag och Elviz ha mysdag. Han har repat sig kanon bra efter kastreringen men han är fortfarande super livrädd för tratten så jag försöker låta han vara utan så mycket som möjligt. Den pencilinen han får knaprar han som godis. De är kanonskönt! Ne, nu lite kaffe på de här!

image375

Bästa systrar

Oj vad synd de är om min prins

Nu är Elviz kastrerad och hemma sen någon timme. Han är lite slö, ligger i sin korg och tittar när jag diskar och städar lite. Han hatar tratten har han på huvudet. När vi kom hem så skrek han samtidigt som han försökte ta sig framåt. Jag har försökt få han dricka vatten och han har fått i sig lite. Han repar nog sig fort, veterinären sa att han var en kämpe när han vaknade till så tidigt efter operationen och var pigg. Han låg i buren och skällde lite när de kom andra hundar. Ikväll tror jag att han har vant sig med tratten och kan gå normalt.

Om Elviz är piggare ikväll så att jag kan lämna honom en timme själv så ska jag gå och bowla!

image374

Min kämpe!
(Bilden är inte ifrån idag)

Stackarn, han vet inte vad som ska ske

Vart och träna nu ikväll men blev lite besviken. Nästa vecka ska jag börja gå på intensiv istället för medel. Börjar tycka att medelpassen inte tar något. Då är jag back on track igen. Känslan efter ett intensivpass är så skön. Jag och syster ska börja spring ute snart, i hemlingby. Träna lite till vårruset! Har velat springa de så länge. Hoppas bara de blir av.

I morgon förmiddag ska Elviz kastreras. Jag lider med honom. Men förhoppningsvis så kommer han må mycket bättre efteråt. Han kommer hata mig när han vet vart vi är på väg. Sista biten in till veterinären brukar jag få bära honom. Mammas kille, de kommer att gå bra.

image373

En vecka kvar

Idag är de precis en vecka kvar tills K kommer hem.
Fy sjutton vad jag längtar, tröttnat på att leva som en gräsänka.

Viktminskning

På fredagar har jag min vägningsdag. Har glömt några fredagar nu. Så nu på fredag blir de 3veckor sen jag vägde mig senast. Är väldigt spännande. Jag tror att jag har gått ner och jag hoppas jag har spräckt 60 gränsen. The time will tell.

En helt okej zoom

image371

image372

Fotat av min älskling för kanske 2 veckor sen!
Mysig vårhimmel

Godmorgon

Här har vi vart uppe länge. Vänt på dygnet och jag känner att de är superskönt att gå upp tidigt. Hunnit med att gå en lång promenad med Elviz, så skönt när solen värmer så man kan knäppa upp jackan. Pratat med K tre gånger i telefonen. Gått till affären och köpt mjök. Pluggat lite matte, nu väntar jag bara tills klockan blir 12.30 så jag får gå till skolan! Sen ska jag träna med Emelie! De här blir nog en himla bra dag!

Vad ska ni göra idag?

Min dag!

Idag är de en bra dag! En dag som rullat på och allt har gått precis som jag vill. Sånna dagar vill jag jämt ha! Så glad och sprallig. Köpte mig lite nytt smink och underkläder. Lite mysmat till ikväll. Tänkte gå och sola, färga den hemska utväxten och lägga en ansiktsmask. Så är jag fitforfight till skolan i morgon. Jag toklängtar till matten, ska nog plugga lite ikväll : )

Update: Kuuuuul, jag fick en solkompis : )

image370

Ni är de vackraste jag har!

Suck

Nu tappade jag allt. Nu är jag tom. Nu ska jag gå och sova och hoppas på att huvudvärken är borta när jag vaknar. Haft strålande huvudvärk hela dagen och nu börjar den bli ganska så retfull och de blir inte bättre att jag är världens sämsta flickvän heller.

GODNATT!

image369

My love!

image368

Min snygging!
Han ser lite hård ut men han är en riktig mjukis.
5dagar sen vi sågs sist, 9dagar tills vi ses nästa gång.
Jag saknar dig varje sekund när du inte är hemma.

Min kärlek, 2år - 8mån - 8dagar har vi vart tillsammans!
Midsommarafton 2005!

Hur länge skulle du klara av att vara utan ditt-bästa-du-har-i-hela-världen?
1dag? 1 vecka? någon månad? Efter 3dagar tycker jag att de är pain in the ass.
Men de är bara att hålla ut. Ta sig i kragen och låta dagarna gå, träffa vänner och familj.

Är de någon där ute som också är gräsänka får du gärna adda mig på msn.
[email protected]

Usch och fy

Hej gott folk! Tillbaka på jobbet idag, kändes inte så bra. Började med en stressig morgon, glömde sätta i linserna och något smink var de inte på tal om klockan 7 imorse. Väl hemma möttes jag av en superglad chihuahua.. vi gick en långpromenad och nu ska jag göra lite mat sen så gott som placera mig vid tvn. Om jag inte får något ryck och går till h-by och går en pw innan de blir mörkt, eller är de redan mörkt? Undra om jag ska lägga ut någon vikt? Efter fjällen resan så tror jag inte att jag har gått ner. Nu blev jag mer taggad på en powerwalk...

Är de någon som kanske är sugen på att följa med på en prommis? Med eller utan hund. ANYONE?

Puss.

image367

TV-mys

Nu ska jag tända lite ljus, äta lite gott och sitta vid tvn hela kvällen

19,00 top model 9
20,30 i en annan del av köping
21,00 wallander

PUSS!

image366

De är oändligt mycket kärlek till den där cykeln

Borta bra men hemma bäst!

Guuuu så skönt att komma hem. Vart i sälen i 4 dagar. Kommer lite update senare.
PUSS


Update:
Haft de så himla bra. Åkt massa snowboard och gått långprommisar med Elviz. Han tyckte också att resan var superbra. Sov hela bilresan dit och hem, han älskar verkligen att åka bil. Nu sitter jag här, känner mig lite småfet. Bara ätit massa gotta hela resan, lyx har de vart. Sen har jag träningsvärk i både vader, armar och insidan av låret. Lift killen förstod inte att jag och syrran inte ville ha ankarliften mellan benen. Men efter varje åk så satte han den mellan benen på oss iaf. De gör så ont nu, känns som jag fött barn tammesjutton.. yadayada!

Nu ska jag och Elviz gå på en lång prommenad. Nu jäklar blir de hårt den här veckan. Träna och bra mat.

RSS 2.0