de blev inte bara stöld..

.. idag så blev det lite action på jobbet! Det var ett par som ja, får mycket uppmärksamhet och det går inte att missa de när dem går förbi. De smälter dvs inte in i mängden! weell. han, runt 40års åldern, gammal flannelskjorta uppkavlad upp till armbågarna, underarmarna täckta av tatueringar, slitna gamla jeans och ett par för små svarta träskor. Hon bar en kort, KORT kjol (utan trosor under hörde jag sedan av väktaren) risiga platå, ett kortkort paljettlinne som var lila, en hästsvans på sniskan med risigt buskigt hår med färgen hm.. rött-brunt-koppar-orange.

weell. När väktaren märkte att han hade plockat på sig saker så tog hon honom utanför larmbågarna. Han nekade då att han hade tagit något och så började det hela.. istället för att han skulle erkänna att han hade stulit 2 saker och han åkte dit på stöld så slutade de med hot mot tjästeman och våld mot tjänsteman. 3 st polisbilar kom. Ett tag var det kaos. Men ingen kom till skada. Sen erkännde han. Han plockade på sig en parfym och en tv-fjärrkontroll till en av våra visnings ex tvapparater. Jag vet inte ja vad han tänkte på..

Jag har aldrig stulit något
Undra varför man stjäl? Får man någon kick om man klarar sig och måste göra det igen? eller är det för man har så dåligt med pengar? eller varför gör man något så korkat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0