Oh hot damn..

Min helg har vart klockren som vanligt. Fredag bio - Eden lake.. en skräckfilm som var bra även fast jag satt med händerna för ögonen stora delar av filmen! Lördagen börjades med skoteråkning. När vi kom till valbo gick Jockes skoter sönder så vi fick ringa efter hjälp för att komma hem! Lördagskvällen började hemma hos Emmy, sen hos Emma i sörby och slutar på interpool! Kalas kväll.. Även fast den slutade lite tråkigt så är jag så grymt glad att jag har vänner som verkligen bryr sig. Ni är värd guld.

Söndagen var tung. Jobbade 10.30-19.30.. Emmy kom och hämtade mig. Vi åkte hem till Micke.. vi börjar bli ett jädrans gäng där nu på söndagar.. Jag, Emmy, Micke, Jocke, Magnus och igår var Jessica med också. Kuul Becksöndag, som nu även är wipeoutsöndag..

Idag började jag dagen med en halvlång promenad med Elviz sen mötte jag upp Åsa och Mackan på fjärran och vi simmade i ca 40min.. eller kanske 35 om man räknar bort när vi stannade och vila. Mackan och jag gick och bubbla före Åsa.. hon är ju så duktig och orkar simma längre. Bubblade länge, blev skrynklig som mormor om fingrarna. Sen lite bastu.. Fick skjuts hem tillochmed, veckan börjar med lyx. Nu ska jag äta ägg och broccoli..

aaaw.. vad långt de blev, luddigt också. ääsch.

later
PUSSPUSS

Kommentarer
Postat av: Åsa

Det va jättenajs att simma ihop :)

2009-03-09 @ 15:36:03
URL: http://artificialgirl.blogg.se/
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Kan du komma på sången på freda? :) 10.45

2009-03-10 @ 15:57:05
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Helt sjukt Jag skrev PRECIS samtidigt till dej :P

japp nästa freda blir kalas ;)

2009-03-10 @ 15:57:49
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: de e nice.

hur mår du?

2009-03-10 @ 21:58:08
URL: http://iln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0