Glömt att berätta!

Jag har glömt att berätta att jag skaffat ett fadderbarn för några månader sen. Alie heter han och han blir 7år. Han bor med sina 4syskon och föräldrar ett hus gjort i lera och taket av gräs. Dom bor i en liten by i Sierra Leone som är de näst fattigaste landet i världen. Alie är väldigt söt. Kortet jag har på honom sitter på min stora spegel. Varje gång jag ser mig i spegeln ser jag honom. (vilket är ganska ofta) På kortet bär han ett typiskt "basketlinne" som är gult med svarta kanter, orangea långa shorts, slutar på mitten av vaderna. Han har kort hår och är barfota.

"Fotot du fick på alie är säkerligen de första fotot han är med på. Skicka gärna ett kort på dig själv.. Barnen tycker om att visa sina vänner och hänga upp i skolan/dagis"

För 200kr i månaden kan du få ett eget fadderbarn. Man får teckningar/hälsningar några ggr om året och du får när du vill skicka en hälsning till ditt fadderbarn. Sedan kommer de löpande uppdateringar om hur arbetet går och hur pengarna gör nytta! Där Alie bor är de bara 3% av familjerna som har tillgång till rent vatten. De andra hämtar sitt vatten i smutsiga floder eller oskyddade brunnar.

Bli fadder du också!



-> ACTIONAID <-

Kommentarer
Postat av: Ammi

Japp, körkort :D Jag bestämde mig en dag och sen så gick det fort.. Va duktigt av dig att skaffa fadderbarn! Kram på dig

2009-03-02 @ 20:18:45
URL: http://amelies.blogg.se/
Postat av: Ammi

Japp, körde på driver. Är verkligen supernöjd! Jag tror jag skrev in mig i november.. Men jag har haft uppehåll i hela december och nästan en månad vid jan-feb.. Och det var för jag inte tog tag i teorin.. :)

2009-03-02 @ 20:57:42
URL: http://amelies.blogg.se/
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Torsda, ja varför inte ? :)

2009-03-02 @ 22:20:58
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

Det är vi garanterat. Milton ställer klockan på hals sex-sex varje dag numera... ^^

2009-03-03 @ 17:59:16
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: tess

Gud va duktig du är som skaffat fadderbarn Hannah! Hon var ju så söt.. när jag börjar jobba ska jag också göra det! puss kram gobit

2009-03-05 @ 12:49:46
URL: http://thereslans.blogg.se/
Postat av: Louise Caroline

Vilken fin gest! :) Har länge tänkt att bli fadder men det har aldrig blivit av av någon anledning.

2009-03-06 @ 18:29:03
URL: http://louisecaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0