Tips tack!

Jag blir så less på han hundar så jag kan spy! VARJE gång vi är hos K's föräldrar så skvätter Elviz inne hos dem. De är förmodligen för att dem också har en han hund. För när vi är hos min mamma en hel dag eller kväll så visar han inte ett tecken på stresshet så som han gör hemma hos k's föräldrar, där kan han knappt koppla av och springer runt och småpiper. Så hemskt att se att han inte kan komma till ro. När vi kom hem därifrån så är han så trött. Sovit nu i 1.5 timme. Stackars lillen.. och oss för att vi måste passa på honom så han inte skvättar och de är inte så kul att komma bort när man själv inte kan koppla av för att hunden inte kan de.

Blir de bättre om man kastrerar han tro?

image298

Kommentarer
Postat av: crazyangel

Köp skvättskydd å sätt på honom när ni är där. Enkelt :) Kasteringar är dyra å kan ju faktist gå fel.. :/

2007-12-15 @ 22:13:39
URL: http://www.crazyangel.blogg.se
Postat av: hannah

tycker de känns fel att sätta på ett sånt :/ hans stresshet går inte över! de känns som de kvittar vad en kastrering kostar så länge han inte behöver vara stressig och dra som en pitbull i kopplet när vi är ute för att lukta på allt och knappt hinner med att göra sina egna behov. Han ska ju ändå nu få sin ettårs spruta så kanske ska kastrera honom samtidigt eller vad tycker du? :S

2007-12-15 @ 22:32:58
URL: http://pleased.blogg.se
Postat av: Karin

haha varje gång alfons är i min lägenhet blir han galen:p sånt man får ta haha

2007-12-15 @ 22:40:21
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: crazyangel

Hmm.. Jo men prova kemisk kastrering då? fast i längen äre ju billigare med en vanlig såklart. Äh hör er för å gör som ni känner för. Aldrig bra att han blir så stressad å de kan ju leda till andra problme. Snart är lillplutten ett år :)

2007-12-15 @ 23:14:08
URL: http://www.crazyangel.blogg.se
Postat av: Sarah

Vilken söting = D. Att kastrera kan nog hjälpa. Min hanhund vart mycket mindre revirsbenägen, ifo gick han inte och skvätte inne. Men vart mycket lugnare överlag :)

2007-12-20 @ 07:03:38
URL: http://color.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0